• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz sizi savunurmu yoksa savunmaz bide kızarmı?

selens

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2007
340
0
116
Ankara
şimdi arkadaşlar kafama takılan bir olayın sonucu ve sizlerin neler yapacağınız konusu beni çok merak ettirdi hadi başlayalım..

diyelimki bir borç mevzusu var eşinizin abisi yada kızkardeşiyle ama eşiniz bu borcu uzun zaman geçmesine rağmen istemiyor ve öle bir an geliyoki eşinizin isteyemediği parayı siz istiyorsunuz borcun yarısını veriyorlar gerisi gelmiyor siz yine eşinize baskı yapıyorsunuz ama o istemiyor ve yine siz istiyorsunuz ama bu sefer bi sürü laf yiyorsunuz görümceniz kaynınız yada eltinizden , eşinizi arayıp durumdan haberdar ediyorsunuz eşiniz sizi savunurmu yani kardeşini yada abisini arayıp gereken cevabı verirmi yoksa ben sana karışma dedim flan diye sizemi kızar. Ve bmyle bir durumda siz ne yaparsınız sizi savunmayan kocayı..

şahsen ben o bana kocam olarak savunmadığı için bende ona karılık yapmazdım..evet sizlerin düşüncelerinizi bekliyorum:oklava:

kocamın ailesiyle olan ilişkilerine asla karışmam. ve para mevzusu ise zaten ben karışmam.

dilediğini yapsın. en ufak birşey söylemem.ima da etmem.

ama bu para olayının ucu size dokunuyor yani sıkıntı içerindesiniz paranız yok çok ihtiyacınız var

ilk olarak kızar mı kızmaz mı diye soruyorsan hayır kızmaz
hatta parayı kopardım diye hoşuna gider
ama ben asla böyle bir duruma sokmam kendimi
diyeceğim varsa da eşime söylerim
parayı veren oysa istemesi gereken de odur bence

bende para mevzusuna gırmem asla esım kendı verdıgıyse kendı hallder bana laf dusmez bnm dusuncem böle

Bu eşimin ailesi ile arasında olan bir durumdur ve ben dahil olmam böyle bir olayda.a.s

Böyle bir mevzuya girmezdim bile, ailesiyle arasındaki para sorununu kendisi halletsin. Ne kadar sıkışıkta olsak eşime baskı yapardım ama arayıp ailesinden para istemezdim.

bende para konusuna dahil olmam.olursamda saanırım eşimle aram çok kötü bir şekilde açılır.

bu tur konulara hiç karısmıyorum ,karısmamak gerek diye dusunuyorum

sonra bılınmez ne olacagını nasıl davranacagınız kestırmek zordur.. çok sever deli gibi aşıktır ama söz konusu ailesiyse ,sevdigiğine karsı (yani karısına) düşmanda kesılıverir..

size benzer bi olayı kkdan samımı bir arkadasım yasadı hemde daha nısanlıyken bu olay oyle bir buyudukı nerdeyse nişan atmaya kadar geldi,arkadasım suclu oldu herkesın onunde -nısanlısının onunde bile- .
şuan nikahları oldu zar zor ama hala eskı kavgaları bitmedi :((

kocam beni savunacak diye bir şey yok bir...
kocam haksızlığımı ne diye savunsun iki...
abi - kardeş arasında "borç" ilişkisi olmaz üç...
kocam abisine para vermiş... versin, ne olmuş...
geri istese kızardım... beni hiç ilgilendirmez bu durum... hem de hiç...
kusura bakmayın... gelinlikten çıktım... görümce olacağım ileride...tersten düşünelim..
kardeşimden borç para istedim... vermedim, veremedim...
eşimi düşecek benim peşime...
eşi ne karışır kardeşimle aramdaki ilişkiye.... ya da benim kocam ne karışır kardeşime ne verdiğime... ya da ben ne karışırım eşimin abisiyle olan ilişkisine...

zaten onun ailesi benim ailem diye bir şey yok
eğer eşim kardeşi para istiyorsa gerçekten ihtiyacı var demektir, eşimde vermişse istemezde istetmezde ki bende durumunu biliyorsam kardeşin istemem ama ihtiyacımız olursa eğer söyler eşim zaten
ben kendi anneme para harçlık veriyorum öylesine üstelik çalışmıyorum sadece eşimin kazancı olduğu halde eşim asla lafını yapmaz

Canım maddi konulara ben pek karışmam eşim her şekilde bu gibi durumları halleder güvenim sonsuzdur ...

Back
X