• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz sizi sevmediğini söylerse ne yapardınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi eza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
44
0
86
İstanbul
Normalde hiçbir sıkıntınız yok uyumlusunuz biribirinizi kırmamaya dikkat edersiniz.Ama bir tartışma anı düşünün eşiniz size sizi eskisi gibi sevmediğini sizden nefret ettiğini ve çocuğunuz var diye birlikte olduğunu söylerse ne yapardınız? onu boşarmıydınız? bu arada tartışma da haksız olan taraf kendisikafamçokkarıştı

madem sevmiyor boşanırdım herhalde.
beni sevmeyen, sadece çocuk için evli kalan, hatta nefret eden biriyle niye aynı hayatı paylaşıyım.
hem ona bu eziyeti çektimem, hem de kendi gururumu çiğnemem..
nasıl evlendiysem öyle de boşanırım..

sadece kavga sırasında söylüyosa seni o an alt edebilmek üste cıkabilmek sinirini sendenden cıkarmaya calısmak için söylmiştir.. o an ben olsam bişey demem. " sevmiyosan sevme bakalım öyle olsun" der gecerim kavgayı daha cok sıcak tutmamak bir an önce tatısmayı bitirmek için. cunku bir cocouk var ortada.. erkeklerle evliykende sevgiliykende cok yüz göz olmamak gerekir bu tür sekilde.. sevgi saygı korunsun diye.. normalde cok kırıcı ve kava konusmuyosa seni diikkate alıyo gayet iyi davranıyosa bosanmak sacma olur.. sakin zamanda sakin bir sekilde konusmanızı öneriririm..

onu seviyorsam eğer neden beni sevmediğini araştırır sonuçlarına göre de sevmesine engel olan durumların çaresine bakardım bir an önce..
ama acaba hayatında biri olabilirmi sorusu da mutlaka aklıma gelirdi..

evet aslında ona kendimden nefret ettirecek ne yaptıgmıda arastırırdım
nerde yalnış yaptım diye ama zaten eğer bir sonuç çıkmıyorsa yolalrı ayırmaktan başka çare yok
Allahım göstermesin :(

Bunun sebebini anlamaya çalışırdım başta. Ama şunu da unutmazdım "Dervişin fikri neyse, zikri de odur." böyle cümleler öyle sinirliydim söyledim asıl düşüncem bu değildi falan denilince affedilemez. Bence fazlasıyla kırıcı...:kızgın:

öncelikle Allah böyle bir durumla karşılaştırmasın.
sanırım bu evliliği daha fazla sürdürmez ayrılırdım.
bir süre ayrı yaşayıp,sevginin bitmiş olduğuna inanırsam da boşanırdım.

Bana olan sevgisini her gün dillendiren eşimden böyle bir söz duymayacağımı adım gibi biliyorum.:delphin:
Oldu da duyduk diyelim.kaydirigubbakcemile3
Hakaret olarak algılar ve ilişkime son verirdim.-tatlicadiarzu-

neden böyle düşündüğünü sorardım önce...

emek harcanan bir ilşkiyi bitirmek cok cabuk bosanabilmek bana cok garip geliyor.. annesi babası ayrılmış biri olarak ciftlerin en azından cocukları için kurtarabilecek neleri varsa kurtarabilmelerinden yanayım. sinir anında sevmiyorum seni dedi diyede o kocayı bosamak cok sacma.. sinir anıdır belki.. normalde iyi gecinen birftmis eza ve kocası.. ama sinirlenince öyle demiş demekki dilinin ayarı kacmıs sinir anında.. bence konusulmalı ve telafi yoluna gidilmeli. adamı kendine getirmeli..

geçen gün kavga ettik eşimle bende ona söyledim aynı şeyleri senden nefret ediyorum artık seni sevmiyorum allahım ben nasıl bir hata ettimde senle evlendim falan diye ama hepsi yalan ben onu çok seviyorum bugün olsa yine evlenmek için onu seçerdim keşke olmasa çok ii ama kavga esnasında söyleyiveriyoruz söylememiz gereken şeyleri oda size kavga esnasında söylemiştir muhtemelen sakin olun sular durulunca tekrar konuşun bi derim hemen böle karamsar olmayın bence:delphin:

emek harcanan bir ilşkiyi bitirmek cok cabuk bosanabilmek bana cok garip geliyor.. annesi babası ayrılmış biri olarak ciftlerin en azından cocukları için kurtarabilecek neleri varsa kurtarabilmelerinden yanayım. sinir anında sevmiyorum seni dedi diyede o kocayı bosamak cok sacma.. sinir anıdır belki.. normalde iyi gecinen birftmis eza ve kocası.. ama sinirlenince öyle demiş demekki dilinin ayarı kacmıs sinir anında.. bence konusulmalı ve telafi yoluna gidilmeli. adamı kendine getirmeli..

ayrıca sonuna kadar katılıyorum sizeŞeniz

kırıcı olur elbette ama kavga anında söylenmiş işte. diğer sözler arasından cımbızla seçip çıkarmak da pek doğru değil sanırım.
eşimden böyle birşey duymadım ama böyle birşey söyleyeceğini de hiç sanmıyorum ama olur da birgün söyleyecek olursa gerçekten beni artık sevmiyor demektir. çünkü tartışma anımızda bile kırıcı olmamak için çok özen gösterir.

kimseye sev beni diye yalvarmiyorum valla,sevene canim feda,sevmeye elvede,ahanda kapi orda,gule gule......şakkıdı

Gidene Dur Diyemem Giden Gider Zaten Sevene Sevme Demem
Seven Sever Zatenşakkıdı

Ben sinir anıydı,öfkeye geldim masallarına pek inanmam..:dilcikar:
İlk olaydan sonra kendini nasıl affettirir bilemem..Eşler kavga ederken bile saygıyı yitirmeyecek bana göre:mymeka:
Ancak 2. defa sevmiyorum seni diyen adamla işim olmazdı..:delphin:
Güle güle..gamyoncuiremsu

Back
X