• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz sizi sevmediğini söylerse ne yapardınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi eza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben eşimden böyle birşey duysam kaldırabileceğimi sanmıyorum kahrolurdum
:1no2::çok üzgünüm:

sinirden 1,2defa sölerse alttan alınabilirde ,herdefasında söylüyorsa kapıyı gösterirdim benzemuszemus

evi uzerime yaparsan bosanmakta zorluk cikarmam derdim:roflol:

sinirlede söylenmiş olsa gerçek olarak da söylense kaldırabileceğimi sanmıyorum

eğer beni gerçekten sevmediğine inanırsam dönüp arkama bakmam bile:delphin:
ama ağzından çıkanı kalbi onaylamıyorsa süründürürüm:mymeka::umursamaz:zemuszemussefam olsun=))

Normalde hiçbir sıkıntınız yok uyumlusunuz biribirinizi kırmamaya dikkat edersiniz.Ama bir tartışma anı düşünün eşiniz size sizi eskisi gibi sevmediğini sizden nefret ettiğini ve çocuğunuz var diye birlikte olduğunu söylerse ne yapardınız? onu boşarmıydınız? bu arada tartışma da haksız olan taraf kendisikafamçokkarıştı

Ben bu durumu serin karşıyabileceğime inanmıyorum, sevgili olsak umursamaz gibi davransamda kırılır üzülürdüm, ama hele de evliysem sessizce uzaklasırdım ondan.Ya da sinirden ne yapacağımı sasırırdım. Böyle bir duruma düşenin ne olursa olsun çok güçlü olması lazım. Siz her şey yolunda zannederken bu cümleleri duymak kolay olmasa gerek.

Normalde hiçbir sıkıntınız yok uyumlusunuz biribirinizi kırmamaya dikkat edersiniz.Ama bir tartışma anı düşünün eşiniz size sizi eskisi gibi sevmediğini sizden nefret ettiğini ve çocuğunuz var diye birlikte olduğunu söylerse ne yapardınız? onu boşarmıydınız? bu arada tartışma da haksız olan taraf kendisikafamçokkarıştı

ben evli değilim tatlım ama sevgilim ilişkimizin en güzel zamnında beni karşısına alıp seni sevmiyorum seni istemiyorum çık git hayatımdan geleeceğimde yoksun dediğinde kenimden nasıl nefret ettiğimi biliyorum :çok üzgünüm:daha sonra barıştık çünkü öyle olmadığını söyledikleriin sadece yalandan ibaret olduğunu biliyordum kendisinden uzaklaştırmak için yapmıştı güya o yüzden gerçekten seviyorsa geri dönecektir sana zaten bu sözlerini affettirerek yoksa hayatını mahvetmeye gerek yok giden gider zaten tutamazsın:çok üzgünüm:

Böyle bir söz kavgada bile söylenmez. Özellikle herşey iyi gidiyorsa yıkılırdım.
Onunla hayatımı sürdüremezdim sanırım.

kesinlikle kaldıramam çok ağır sözler boşanırdım heralde boşanmaya yanaşmazsada burnundan getirirdim hayatı ona cehenneme çevirirdim.bundan sonrada kelimelerini tartar biçer öyle söylerdi:oklava:

herkese merhaba . ben evlı bır bayanım cocugum yok . 3 yıllık evlıyım eşim bana bu sürede cok kez benı sevmedıgını hatta benden nefret etigini hatta hatta benden iğrendiğini bile söyledi. sürekli beni eski sevgilileriyle kıyaslar. onları yüceltir beni yerin dibine sokar. bende ayrılma kararı aldım . ayrılmam ben senı sevıyorum hataydı dedıklerım dememem gerekırdı fılan dıyor. ben kabul etmedım ama . su anda benım dava acmamı beklıyor. ayrılmak kolayda ya sonrası.ayrılmakla iş bitse .erkekler hangi gözle bakacaklar , arkanızdan neler konuşacaklar, iki gülüverseniz hemen laf cıkartacaklar belkıde , en samımı erkek arkadaslarınız bile sizden bişey umacak olabılırler, en yakın kız arkadaslarınız sizi kocalarından kıskanacaklar , hem ikinci evliliğinizde mutlu olma garantisini kimse vermiyor. cok düşünüyorum evli kalmak mı kolayyyy , bosanmak mı sizce????????

böylee ağlamış gibi yapardım (pınar beyaz reklamında cocuk gıbı) :))) ınm ınerdı ağlardım. gıderdım, gıderdım ama ağlardım da.

herkese merhaba . ben evlı bır bayanım cocugum yok . 3 yıllık evlıyım eşim bana bu sürede cok kez benı sevmedıgını hatta benden nefret etigini hatta hatta benden iğrendiğini bile söyledi. sürekli beni eski sevgilileriyle kıyaslar. onları yüceltir beni yerin dibine sokar. bende ayrılma kararı aldım . ayrılmam ben senı sevıyorum hataydı dedıklerım dememem gerekırdı fılan dıyor. ben kabul etmedım ama . su anda benım dava acmamı beklıyor. ayrılmak kolayda ya sonrası.ayrılmakla iş bitse .erkekler hangi gözle bakacaklar , arkanızdan neler konuşacaklar, iki gülüverseniz hemen laf cıkartacaklar belkıde , en samımı erkek arkadaslarınız bile sizden bişey umacak olabılırler, en yakın kız arkadaslarınız sizi kocalarından kıskanacaklar , hem ikinci evliliğinizde mutlu olma garantisini kimse vermiyor. cok düşünüyorum evli kalmak mı kolayyyy , bosanmak mı sizce????????

bir şey dıcem hata ydı dems
bıde erkekler böle seyler dıyebılıyor
tamam genıs mıdelı gorunebılırım ama sans verın bence bosanmak kolay dedıgınız gıbı
yerı gelır bosanılır ama daha sız dusunme asamasındasınız madem bosanmaın bekleyın bıraz daha

ben ayrılmam muhtemelen
cuku ben de dıyebılırım böle seyler
demesem de ayrılmam cok tepem atmadıkca
ınsanoglu bu her seyı der

tanrım ne kötü bir durum olur ya,kahrolurum ya ben üzüntüden

,hayata, insanlara küserim ,yüce rabbim kimseye vermesin tek kelime etmeden ayrılırım o evden ve eşim asla ama asla hiç

bir şekilde yüzümü göremez.evlerden uzak olsun tanrım kimselere yaşatmasın ya çok korkunç,ölmek

beni sevdiğim birinin sevgisini kaybetmek kadar korkutmaz...:sinifsinif:

Son düzenleyen: Moderatör:

bu yazıları lisans okuyan ve müdürlük yapan bir hemcinsimin yazması beni ayrıca üzdü ya,iğreniyorum,sevmiyorum,kıyaslıyorum, boşanırsam alalem ad takar falan inanamıyorum ya bu laflar kavgada bile söylenmez siz 3 yıldır duyuyorsunuz va hala adım çıkarmı diye sorguluyorsunuz.:1shok::1shok::1shok:

milletin ağzı torba değilki herkes bişeyler konuşabilir siz cevabınızı verin bi süre sonra söyleyen olmaz herhalde millete yaranılmaz :1closedeyes:sanki evlilere hiç laf söylemiyorlarmı hiç kaale almayacaksın yada cevabını vereceksin.ayrıca ikinci kez evlenmek zorunda değilki herkes zaten ikincisinde daha dikkatli olmak lazım

milletin ağzı torba değilki herkes bişeyler konuşabilir siz cevabınızı verin bi süre sonra söyleyen olmaz herhalde millete yaranılmaz :1closedeyes:sanki evlilere hiç laf söylemiyorlarmı hiç kaale almayacaksın yada cevabını vereceksin.ayrıca ikinci kez evlenmek zorunda değilki herkes zaten ikincisinde daha dikkatli olmak lazım

aynen katılıyorum arkadaşım ,alalem neder diye,bu hakaretler aşağılanmalar çekilirmi ya mümkün değil.hele senden iğreniyorum ve eski kız arkadaşlarla kıyaslamak o neymiş ya hayatımda duymadım.defolsun olafı bana diycek adam ya.bu laflardan sonra gururum değil nefretim kalkar ayağa benim evi yıkarım ya bu kadar terbiyesizlik olumu,bir kadın bukadar aşağılanırmı pes ya vallaha sözün bittiği yer yani ya..arkadaşın yazdıkları evlilikmi bu ya...

Back
X