Eşiniz sizi tatmin edemiyorsa

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Eşiniz/sevgiliniz çok bakımlı bir insan. Her gün duşunu alır,dişlerini düzenli fırçalar,aksatmadan her gün traş olur bakımlıdır temizdir.
Fakat cinsel hayatınızda sizi tatmin edememekte ve erken boşalma sorunu yaşamaktadır.
Bir kaç ay sonra ise o bakımlı insan gitmiş yerine 3-4 günde bir yıkanan,dişlerini aklına gelirse fırçalayan,saç sakal birbirine karışmış ama cinsel hayatınızda da sizi tam arzuladığınız gibi tatmin eden,erken boşalmayan bir insan geldi.CADIARZU

Tepkiniz ne olur?
- Cinsellikte beni tatmin edemesede temiz ve bakımlı olmasını tercih ederim.
- Benim eşim/sevgilim beni çok güzel tatmin ediyor. Hem ben onu temiz olsa pis de olsa seviyorum.

Yada....................?

Not: Her türlü eleştiri ve yoruma açıktır. :lepi:
Kötü yorum yazacaksanız yorum yapmayın yok burda..:lepi:
Yok efendim beğenmediysen yazmasaydın, cinselliğe girişte rahatsız oluyorsanız cevap yazmayın yazıyor görmedin mi gibi laflarda yok :lepi:
Ayrıca sen evlisin bilirsin,yok sen bekarsın nerden biliceksin de yok.
sositososito

Son düzenleyen: Moderatör:
kesin beni aldatmıştır diye düşünürüm.. klava:

bahar yokmu bunun hem temiz hemde tatmin eden cinsi???? hem değişimin sebebi nedir? işin sırrı pis olmaktamıdır? temizlik malzemeleri (diş macunu, şampuan vs. ) yan etki yapıp cinsel sorun yaşamasınamı sebep olmaktadır..?? önce derin bi araştırmaya girmem lazım. sonra tercihimi söylerim canım??yerimseniben

pis adamla hayatta yatamam...bazen eşim üşeniyor, dişlerini fırçalamaya hemen popomu dönüyorum...
temiz olsun erken boşalsın önemli değil.ama pis olmasın

Temiz olsun, güzel koksun da...zamanla, birbirimizi tanıdıkça cinsellikten tatmin olmayıda öğreniriz, diye düşünüyorumşakkıdı

bence önce temizlik bakımlı olsunda erken boşalma sorununu evlendikten sonra bi şekilde hallederiz

erkeklerdeki sorun zamanla ğecen bir rahatsızlık yani cokta önemli değil
ama bakımlı erkek hic bir zaman kendini salmaz öyle helede etrafında islerini yaptıracak kadınlar olduktan sonra bence erkek milleti ortamını bulduktan sonra camasır ütü yeri gelirse trastan sonra bile birde disini fırcalatır karısına
ama eğer pis bir erkekse nisanlılık döneminde yada tanısma zaten kendini belli eder ozaman zaten kararınızı verirsiniz Çok üzgünüm çoook
ama benim sahsi fikrim bakımsız demeyimde pis bir erkeklede ömür ğecmezkikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy nee bileemmkiii temiz olsun bari kokar öbür türlü sıcak zatii leş gibi aneeyymmm öööüüyykk-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

pis adamla hayatta yatamam.aklımı verememki o işesositososito
öpüşemem bi kere.duygusallık olmaz.
duygusallık olmadıktan sonrada havalarda uçsan ne olur.bir süre sonra kendini hayat kadını gibi hissedersin.
temiz olsun yeter ki.diğer sorunu zamanla aşarızgamyoncuiremsu

Banyoya sokar,fırçalar fırçalar yıkar kurutur yatağa atarım-tatlicadiarzu-

Temizlik şart..

Ne o dişler pis bilmem ne? Olmaz o iş temiz olmazsa..O kadar..

Ya pis kokan bakimsiz disleri igrenc bir erkek nasil tadmin edecekki bir kadini???

Zaten bir kadinin tadmin edilecek duruma getirilmesi icün önce duygusalik yasamasi gerekür ehh böyle pis bir adamla hangi kadin duygusalik yapmak isterrrrr??:1no2:

Len gonusturmayin beni oraya gelirsem hepinizi tadmin ederüm!!!!:icecream:

Cengizzzz allah belani versinn!! Ay nefriye aklima geldi nedense:roflol:

Erken boşalma çok basit çözülebilecek bir durum, ama pasaklılık baki kalır-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Pis adamdan tahrik olmam ki... O beni havalara uçurcakmış,önce banyonun yolunu öğrensin..:mymeka:
Temiz olsun da gerisini hallederiz bir şekilde..:icecream:

yok yok istemem temiz olsun cinsellik bile olmasın
yeterki temiz olsun evden kovdurtmasın kendini gamyoncuiremsu

temiz olsun kardeşim. Ne öyle pis pis dokunamam be o adama ben. ter kokusuna bile tahammül edemezken nerde kaldı öyle pis adamla yatıcam he. Yok canım ben almiyim.

Yav bugün cinsellik topüklerinden çıkmaz oldum ben. Niyekü, hayırdır inşallah:uhm:

ben dusunurum daha once hayatında bırı vardı onutatmın edıyordu ve ona suslenıyordu sımdı o yok bıtmıs falan derım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…