• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz sizin ailenizle kendi ailesine farklı davranıyor mu?

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
arkadaslar eslerınız kendı aılesıyle ve sızın aılenızle farklı davranıyor mu??daha mı ıyı yoksa daha mı kotu..benım esım cok farklı davranır kendı aılesyle superdır..neselıdır sevgı saygı nedır bılır....ama benım kendı aılemle cok farklı..somurtkan ,kalp kırıcı sozler,benı umursamamazlık...bunun gıbı bır suru seyler....ustelık ben aılesıyle kalıyorum yurt dısından geldım ve her defasında aynı problem esım her annemlerın geldıgı zaman bır sey bulup kavga sorun cıkatır hıc dıkkat etmez laf sozlerıne...onlar gelıyo dıye sevınmem gerekırken uzuluyorum bıle cunku dıken uzerınde gıbıyım her an bır bomba patlıcakmıs gıbı..benı gercekten yoruyo artık.ve ben o kadar dıkkatlı davranırım kendı aılesıne karsı kalp kırmayayım dıye..artık karsılıksız olsun ıstemıyorumm:14:

benim eşimin ailesi ewimize geldiği zaman yüzünde güller açar oturur muhabbet sohbet benim ailem geldiği zaman aynı şeyi yapmaz hatta annem bu durumdan rahatsız olduğu için gelmeyelim kızım boşwer falan dedi geçenlerde bende eşime şunu söyledim senin ailen geldiği zaman ben peşlerinde koşuyorum saygımı sewgimi asla eksik etmiyorum sende ya aynısını yaparsın yada ben farklı olurum atık dedim ben bişey yapmıyorumki diyip duruyo ama ALLAH var yani içim içimi yiyo kızı aldık işimiz bitti muhabbetleri bunlar...5 aylık ewliyim ama çözdüm artık...erkeklerin çoğu böle bence ewlendikten sonra aileci annci olanlardan benimkisi olsunda bunu ben aşıladım ama benim ailemi rahatsız etcek duruma getirirse hiç düşünmeden huzurunuda bozarım...insan ailesine çok mahcup oluyor yaa böle bi durumda sinirimide bozan bu ortada bişey yok ama böle bi durum ouyor nedense...herzaman deil belki ama bende çok rahatsız oluyorum

Benim eşim bizimkileri çok sever evet bizim eve gidince sıkılır bir zamandan sonra başka erkek olmadığı içiN ama

onuda anlıyorum

Ama kardeşlerimin doğumgününde,bayramlarda,yılbaşında annemlere hediyeler alır (kendi ailesine almıyor)

tabi benim annemlerde eşime oğlu gibi davranıyor..

Allah bozmasın

Son düzenleme:
Eşim eşim kalas eşim...

Ben gidelim dersem bayramdan bayrama gider,Yada çocuğu almak için...

görünce saygılıdır,ama görünce....:26:

aah ah benim eşim de malesef aileme karşı oldukça mesafeli :25:

aslında kendi ailesine karşı da çok sıcak değildir,ortaokuldan sonra hep yatılı okudu belki onun da etkisi vardır ama,onun ailesi bunu çok sorun yapmıyor,hep bizi ararlar,illa bizim aramamızı beklemezler,özledik diye ararlar,niye aramıyosun falan demezler,aradıkları zaman mutlaka benimle konuşurlar,kızım iyi misin bi ihtiyacın var mı falan diye,ama benim ailem aramaz hep aranmayı bekler,aradığımız zaman da bir süre hiç aramıyosun muhabbeti klasik,eşim de babama karşı özellikle çok soğuk,aslında onu da anlıyorum,babam da ona yabancı bi adam gibi davranıyor,hiç ilgilenmiyor,eve gidince konuşmuyor tv falan izliyor,hala bey diye hitap ediyor,ama işte kendileri ilgi bekliyor,yavaş yavaş daha da sorun olmaya başladı,annem hiç böyle bir damat hayal etmemiştim diyip duruyor,ben de üzülüyorum haliyle :50:

Kendi anne babası da benimkide olsa aynı davranır.Onlar gelince yüzünde güller açmaz benimkiler gelince somurtmaz.Hatta annem ve babamla benden daha çok sohbet eder.Amaaaaa söz konusu kardeşlerse eşim benimkilerden çok mutlu olur kendininkilere gelince kasılır.Benimkilerle şakalaşmalar(hatta bazen fazla abartarak)gezme planları yapmalar istedikleri birşey varmı diye sürekli sormalar,tabii ben çok mutlu oluyorum böyle olunca.Kendi kardeşlerinden kaynaklanan sorun ise eşimin yaptığı şakayı yada öylesine takılmasını anlamıyorlar söylediklerine pişman ettiriyorlar.Adam espri yapıyor kız kardeşi pat öyle bir cevap veriyorki eşim bozulup kalıyor.Bir öyle iki öyle ne oldu sonuçta adam benim kardeşlerimi kendininkinden daha çok seviyor.Kendi de söylüyor zaten ben yanında rahat olduğum istediğimi çekinmeden söylediğim kişiyi severim diyee.

eşim kendi ailesiyle çok iyidir, benim ailemlede iyi olmayı çok istedi ama bizimkiler acayip. annem bana yaptığı gıcıklıkları eşimede yapıyor. eşimle annemlere gittiğimizde suratını asar yada hasta numarası yapardı, beni mahçup ederdi. eve geldiğimizde eşim bunu fark ettiğini söylediğinde çok zor durumda kalırdım. bizde durum tersi biraz.

biz zaten ailelerden uzak oldugumuzdan dolayı ailelerımıze aynı davranıyoruz .....yanı sonucta ben onun annesı ıle saatlerce tel de muhabbet edemem o da benım anne babamla edemez normal karsılarım..tabı bu ınsandan insana degısır....daha önce yasadgıım bır ilişkide karsı tarafın annesını nerdeyse kendı annemden cok benımsemıstım ve saatlerce konusabılıyordum tel de...eşimin ailesı soguk kanlı ınsanlar...sohbet edecek konu dahı bulamazsın...benım ailem de mukemmel degıldır tabı ama sohbete gelınce konusurlar öyle susmazlar....

eşim benim ailemi çok sver saygılıdır hal hatır sorar muhabetti iyidir ailemle güler yüzlü davranır ağbimle çok iyi anlaşıyorlar ben eşimden şikayet etsem bana kızarlar sen cadolozssun damadımız melek gibi diyorlar kendi ailesi gelencede aynı ikmizde ailelerimizi severiz rahatlarını isteriz allah uzun ömürler versin hepsine

Biz annemlerle aynı binadayızz..

Ben eşim yokken çıkarım anneme eşim gelince evimizdeyim eşimlede öle gidip oturmayız annemlerde pek gelmes kapıda felan karşılaşırlar yada babamla maç izlemeye çıkar.. o da babamla oturur annemle oturupda ne konuşcakki biz annemle mutfakda felan takılırız

Benim ailemde zaten öle girip çıkmaz

herkes evinde rahatında keyfindee
Neden eşlerinizi iştee çok iyi davransınlarr yokk hep gülsünler hep gidip gelsinler istiyorsunuz kii..
Ben farklı yerde otururkende eşim çok sık girip çıkmazdı annemlere hala ölee..
mesela beni bırakırdı akşam alırdı çok nadir yukarı çıkardı oturim diye

Çokda umrumda değil açıkçası annemlerde sorun etmez bizde..

benım eşim kendı ailesinde oldukca relax normal sekılde davranır gayet sevıyelı düzgün problemsız..
benımm ailemin yanında bıraz çekıngen mazlum saygı sevgı cercevesı içinde onlar bırsey ıstese yapıver dese hemen yapmak ıster guzel yanı abilerime olsun anneme babama saygıda kusur etmez ama bende öyleyım onun ailesine katlanırım ters söz söylemem buda bunu görür.. zaten pekde kendı ailesini görmez haftada 2yada 3 kez görür

benim eşim kendi ailesine cok neşeli davranır ama gel gelelim bızım tarafa pek öyle değil... hatta annem en son geldıgınde gereksız bır şey ıcn tartışmıstık.. annem de cok uzuldu.. ben bıdaha gelmeyım dedı.. ah ahhh.. bı de hatasını anlamaz beyefendı annemden özur de dılemedı annem hala soyler ayıp ettı dıye... aramaz sormaz annemlerı, bana sorar nasıllar ıyıler mı, ben de derım kı bana sorma ara telefonla nasıllarmış ögren..... aslında sever bzm aıleyı de kaynana cok cektirdi seni bana vermedı önceleri ondan konuşasın gelmıyor dıyor.... ofofooff bende şıkayetcıyım anlıyacagınız.... bı girse bzm aıleye nası eglenecek farkında dııl yaaaa....:43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz annemlerle aynı binadayızz..

Ben eşim yokken çıkarım anneme eşim gelince evimizdeyim eşimlede öle gidip oturmayız annemlerde pek gelmes kapıda felan karşılaşırlar yada babamla maç izlemeye çıkar.. o da babamla oturur annemle oturupda ne konuşcakki biz annemle mutfakda felan takılırız

Benim ailemde zaten öle girip çıkmaz

herkes evinde rahatında keyfindee
Neden eşlerinizi iştee çok iyi davransınlarr yokk hep gülsünler hep gidip gelsinler istiyorsunuz kii..
Ben farklı yerde otururkende eşim çok sık girip çıkmazdı annemlere hala ölee..
mesela beni bırakırdı akşam alırdı çok nadir yukarı çıkardı oturim diye

Çokda umrumda değil açıkçası annemlerde sorun etmez bizde..

benım gercekten cok umrumda oluyo artık sınırerımı bozuyo onun hareketleri neden dıye soracak olursan ben kayınvalıdem bırlıkte kalıyorum annemlerde yurt dısındalar ve senede 1defa yanıma gelıyolar ama hıc sevınemıyorum cunku her defasında sorun cıkıyo:14:ustelık annem babam oyle karısalım soyle boyle de yapmazlar,annem korkar benı yuzumden bısey cıkmasın dıye sesı hıc cıkmaz ama gel gor esım somurtur konusmaz bıle ve bana bıle farklı davranır.daha sert konusur bozar....ama ben onun aılesınde hıc oyle yapmıuyorum akrabaları gelır aynı sekılde davarnırım ama karsılık bulamayınca artık kaldıramıyorum sanki:14:

benim eşim tam tersi kendi annesiyle pek konuşmaz(küçükken bırakıp gittiği ve yanına geldiğinde taşla sopayla kovaladığı için.20 sene sonra aklına geldi anne olduğu)o yüzden soğuktur.bir annesi birde 75 yaşında halası var.bizim aile kalabalık olduğu için(dedemler,teyzemler,onların çocukları)çok sever bizim aileyi hepsiyle de muhabbeti vardır :16::16:

esının aılenızle muhabbetlerınden memnun olan arkadaslar a Allah bozmasın dıyorum..benım gıbılere de Allah kolaylık versın dıyorumm:1:

ben kendimi yalnız sanıyordum değilmişim sevineyim mi bilemiyorum
Benim eşimde aileme karşı çok resmi...
Biraz bunda aileminde belki etkisi oldu ama bu kadar tavır alacak kadar değildi yaaa...
bende daha 1,5aylık evliyim ikimizde gurbetteyiz ve ailelerimiz aynı şehirde bu bayram ilk defa gidecez iki gece 3 gündüz kalacaz
utana sıkıla annemlerdede kalırız değil mi diye bi laf arasında sordum ben çeknirim filan dedi ama bu sadece bir kılıftı
dün gece tekrar sorduğumda kalamayız zor filan dedi üsteleyincede kavga ederiz bu konuda diye beni tehdit etti
Ailemde bu duruma çok üzülüyo hele babam kahroluyo..İlk damadı...Aileye giren ilk damat amcalarımın, filan...hepsi çok seviyorlar ama eşim işte ahh ahh..
Çok takıyorum bende bu konuda aşırı bir hassaslığım var öyle eften püften şeylere takılıp pire için yorgan yakmam ama bazen bu sebepten evililiğimi bile bitirmeyi göze alabiliyorum

benım gercekten cok umrumda oluyo artık sınırerımı bozuyo onun hareketleri neden dıye soracak olursan ben kayınvalıdem bırlıkte kalıyorum annemlerde yurt dısındalar ve senede 1defa yanıma gelıyolar ama hıc sevınemıyorum cunku her defasında sorun cıkıyo:14:ustelık annem babam oyle karısalım soyle boyle de yapmazlar,annem korkar benı yuzumden bısey cıkmasın dıye sesı hıc cıkmaz ama gel gor esım somurtur konusmaz bıle ve bana bıle farklı davranır.daha sert konusur bozar....ama ben onun aılesınde hıc oyle yapmıuyorum akrabaları gelır aynı sekılde davarnırım ama karsılık bulamayınca artık kaldıramıyorum sanki:14:

Bak cnm benimm bende kaynanamla kaldım taa ki bu seneye kadar..
eşim ozamanda öyleydii
peki senin umrunda olması eşinin umrundamı? hayır..
niye kendini üzüyorsunda yıpratıyosun
Eşim eve geliyodu bi s.a diyip hemen annesinin yanına odaya gidip oturuyor onla sohbet ediyordu..
İster istemez sende soğuyorun kısasa kısas diyorsun ama adam değişmiyor kii..
Ailen alınıyormuş üzüldüm o konuda..
benim annemde pek sallamaz ondan umrumda değil..

Eşin hatalı tabiki senede bi kaç gün idare edicek tabiki ailenii ama değiştir işte bak değişmiyolar kii:44:

benim aileme kendi ailesinden daha yakındır ama ben annemlere kalmaya gidince o gelmez çünkü erkek yok çok canı sıkılıyor ..ben de mesela kaynanamlara gidince yalnızlıktan çok sıkılırım eşim sürekli gezdirir beni ..yani gerçekten insan tek olunca sıkılıyor ..
kayınvalideme mesafelidir eşim aile yapıları öyle çok içli dışlı değiller..3,5 yıllık evliyim ama kayınvalidem bi kere evime gelmedi :)) ohh ii etti :)) zaten aynı ilde de değiliz :))
ne ben eşimi aileme ezdiririm ne de o beni ezdirir..ikimiz de aynıyız yan ailelere karşı ..

genel olarak benim aileme kendi ailesine akrabalara karşı saygılıdır sıcak kanlıdır ama nedense birtek erkek kardeşimle pek konuşmaz ilgilenmez ona sinir oluyorum.ben söyleyince onunla ne konuşayım diyor herkesle konuşacak laf bulan kişi kardeşimle bulamıyor ilginç yani

genel olarak benim aileme kendi ailesine akrabalara karşı saygılıdır sıcak kanlıdır ama nedense birtek erkek kardeşimle pek konuşmaz ilgilenmez ona sinir oluyorum.ben söyleyince onunla ne konuşayım diyor herkesle konuşacak laf bulan kişi kardeşimle bulamıyor ilginç yani

Niyeki ne konuşcak bnmde 1 erkek kardeşim var eniştesinide sever yani eşime laf söletmediği bile oluyor sıpanın..
Eşim bi ara çalışmadı iş bulamadı bayada üzüldü kendi abisi gibi..
Bazen diorum öylesine kocamın saçlarını boyatcam şöle böle yapcam diye(saçları biraz kırlaştı) eniştem karizma ona yakışıo dioo lafda söletmiyoo..
Mesela eşimde kardeşime yokmu kız hani oğlum evlende oynayalım felan diye laf atar takılır..
maç konuşurlar
işte farklı takım tutuyolar o ona laf sokar diğeri ona
aralarında çokmu yaş farkı var..

Back
X