eşiniz sizin değilde ailesinin tarafında olursa

Barbi03

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
1.072
6
0
Afyon
...........................................................................................

Son düzenleme:
Olabilir..
Bana çok anormal gelmez..
Ne de olsa kendi anası babası..
Onlar yetiştirip bu yaşa getirdiğine göre aynı düşüncelerde olmaları kadar doğal bir durum yok bana göre..:delphin:
Eşim illa benimle aynı fikirde olsun diye kaygılarım yoktur benim..

tabiiki oluyor canim..kendim haksiz oldugumu biliyorsam elbette o tarafta olabilir ancak ben hakliysam tepkim maalesef büyük olabiliyor..yani konusuna bagli diyebilirim..

benimki nedense evlendikten sonra ailesine toz kondurmuyor haklı da olsalar haksız da ki genelde haksızlar onlar hakkında bişey söylememe izin vermiyo ve yanlarında da korumuyo beni

benimki genelde yanımdadır.beni çok iyi tanır.anne ve babasınıda.olaylar karşısında kim ne yapar bilir ve bana toz kondurmaz.bende bunu asla suistimal etmem.bu konuda hiç şikayetim yok.adildir

bencede olabılır..

onemlı olan benım haklı oldugum zaman yanımda olması

aılesının haksızlıgını kabul etmesı..

ailesiyle ilgili sadece bir kere konuştum ben ona..kayınvalidem kaybettiğimiz bebeğime hamileyken bakamayacağını söylemişti.çok kırılmıştım..
ilk defa bir kırgınlığımı dile getirdim..ozaman da hak verdi zaten bana..o da kırılmıştı çünkü..
onlar hakkında negatif düşünen biri olmadığım için genel anlamda eşim yanımda yada değil durumu da olmuyor:delphin:

her ne sebep olursa olsun hep onları savunuyo ama onların yanında değil ewde belkide tek tartışma sebebimiz bu ve beni çok kırıyo...

Benim kocam da başlarda benim yanımda olmaz ama onun kafasını öyle bir yerim ki beni anlar ve hak veriri nedense ailesine karşı haksız olsalar bile bişey diyemez bu beni çok kırıyor ama bende sürekli kendsini bu konuda rahatsız ederek cevap veriyorum. Üstelik o benim yanımda olmadığında ailesine karşı da kinleniyorum. Sanki cümbür cemmat bana cephe almışlar gibi geliyor küçücük bir olay bile büyüyor napıyım ihanete uğramış gibi hissediyorum. Onunla ben yaşıyorum acıyı da tatlıyı da kimse kusura bakmasın kendimi bir tarafa attırıamam.

eşim beni hep korur ailesine karşı ama biliyor ki haklıyım katiyen haklı olmadığım bir konuda caz yapmıyorum zati :)

olabilir neden olmasınnn,
hep aynı fikirde olmak zorunda değiliz...:delphin:
benim haklı olduğumu kimseye ispatlamam gerekmez,
benim bilmem yeterr:delphin:
ama eşimin hakkınıda yiyemem tabi haklıysam sonuna kadar yanımda olurşakkıdı

bunun cok normal oldugunu kabullendim artik.esimle cok iyiyiz ama konu ailesi olunca hersey daha farkli oluyor.hakli oldugum konularda bile haklisin diyemez............

2gun önce kavga ettık.
ailesine asla laf kondurmuyor yenı yenı ogrenıyorum tanıyorum belkide kımbılır ''guyaa tanıyordum kendülerini'' hayat işte bakalım daha neler ogrenecegiz... meraklısı degılım ailesinin zaten
2gun once kavganın olayıda acıkcası..
benle ilgili bir durum olmustu ve iki atarafıda kızdıracak birsey... sadece dedımki kendi ailem kızıcak bu duruma (sesi çıkmadı beyfendının) ,sonrada tabii senın ailende çok kızacak bu yuzden dolayı bana dedim..
eşimde bana ''fesat oldgumu,ailesi hakkında böle konusmamam gerektıgını soyledi'' , fesatım madem bunu kabullenemıyorsun benle işin ne ozaman dedım , bi sure gorusmeyelım dedim... ama burdan (KKdan) çok sevdıgım bi arkdasımın yardımıyla yenıden barıstık..
ama bundan sonra benı zorlasada onun ailesi hakkında hiç bişey demıcem , umrum değil..
ben onume bakarım,keyfimi yasarım...

eşimin ailesi için tek kelime etmedim ben...
etmem de...
kime ailesi kötülenir ki...
beni tutması beni sevmesinin ölçüsü olamaz ki...
o ailenin soyadını da taşıyorum kendi ailemin dışında...
çok kötülerse taşımam olur biter...

Back
X