Eşiniz sürekli sizi başkalarıyla kıyaslasa?

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.741
448
kıyasladığı kişiler eski sevgililer de dahil farazi kişiler de olsa ve kıyasladığını kabul etmese dolayısıyla özür falan da dilemese ne yapardınız?

Bir süre aynı şeyi ona yapardım beni ne duruma düşürdüğünü anlaması için.

bende aynisini ona yapardim..!

Peki bunu yaptığınızda kendini sende bana yapıyorsun deyip aklarsa? Ona bunun ne kadar acıttığını anlaması için yaptığınızı söylediğinizde kabul etmey
ip kıyaslamalarına devam ederse ne yapardınız kızlar?:10:

Siz de onu aynısını yapın ya da adam hala işi yokuşa sürüyorsa;
Sizi kimlerle kıyaslıyorsa o kişilerin en kötü özelliklerini sergileyin bu sevgili beyfendiye.
Görsün kıyaslamak neymiş :34:

Peki bunu yaptığınızda kendini sende bana yapıyorsun deyip aklarsa? Ona bunun ne kadar acıttığını anlaması için yaptığınızı söylediğinizde kabul etmey
ip kıyaslamalarına devam ederse ne yapardınız kızlar?:10:

Bana hissettirdiklerini anla diye sana yapıyorum derdim, üste çıkma derdim, beni sinirlendirme derdim, geriliyorum derdim :22: :22:

Onu derdim, bunu derdim :52:

Şaka bir yana evli değilim konu sahibi benden bu kadar :27:

1-2kere duymamazlıktan gelirdim.
sonra saglam bir kavga ederdim ama sesimi fazla yukseltmeden duzgun cumlelerle, hatta yer yer yaralayıcı...
hala devam ediyorsa "boş konusuyorsun yine" der gibi bakar tepki bile vermezdim.
yine aynılarını yapıyprsa "git eski sevgililerin çeksin kahrını" der çeker giderim.

tabi kıyas mı yapıyor örnek mi veriyor bu da onemli... ornek veren adama rica edince laftan anlar tekrarlamaz zaten.

seni olduğun gibi kabullenmeyen bir kocaya ne demek gerek,
işine geliyorsa,gelmiyorsa kapı şu tarafta .. Ne demek kıyaslama :|

"Ben Böyleyim Isine Geliyorsa" derdim. Net

''Madem öyle o zaman onlara git, seni tutan yok'' derdim.

vhallahi dalarım:4::4::4::15::15:

o zamn eski sevgiline git derdim..

1-2kere duymamazlıktan gelirdim.
sonra saglam bir kavga ederdim ama sesimi fazla yukseltmeden duzgun cumlelerle, hatta yer yer yaralayıcı...
hala devam ediyorsa "boş konusuyorsun yine" der gibi bakar tepki bile vermezdim.
yine aynılarını yapıyprsa "git eski sevgililerin çeksin kahrını" der çeker giderim.

tabi kıyas mı yapıyor örnek mi veriyor bu da onemli... ornek veren adama rica edince laftan anlar tekrarlamaz zaten.

ağzına sı...ardım anlaşılmıştır heralde noktalı yerler :27:

seni olduğun gibi kabullenmeyen bir kocaya ne demek gerek,
işine geliyorsa,gelmiyorsa kapı şu tarafta .. Ne demek kıyaslama :|

Vallahi kızlar denemediğim yol kalmadı konuştum olmadı küstüm olmadı kavga ettim o hiç olmadı üste çıktı çünkü:41: defalarca terketme girişimim oldu hepsinde bıkmadan usanmadan peşimden geldi zorla da olsa geri getirdi olay aslında bambaşka bişeyden çıktı affınıza sığınarak anlatıyorum:

Daha önceleri yatak olayımızda bazı şeylerden çekindiğim için biz karı kocayız aş artık bunları diye kızıyordu bende biraz ilerleme kaydetmeye çalıştım, geçenlerde yatak ilişkimizden sonra ilk defa birleşmenin ne demek olduğunu anladığımı söyledim öyle hissettim ve söyledim yalandan değil yani ve bunu söylemem onda deprem etkisi yarattı ben onun bundan mutluluk duymasını beklerken o bana aynen şunları söyledi: "şimdi sen bunun tadına vardın keşfettin, ya ilerde ayrılırsak ve sen beni özlersen ve tekrar yaşamak istersen başkasıyla yaşarsan? İnsan geçmişte güzel bi şey yaşadığında bunu unutmaz aklına gelir ve yine yaşamak ister" dedi.. ben şok :37:

Evet manyak bi kocam var bi çok konuda dengesiz ruh hali bozuk ama bu kadarını beklemiyodum be kızlar
:36: ne diyeceğimi bilemedim şaştım kaldım aklım başıma sonradan geldi devamlı beni kıyaslar dururdu bunlar aklıma geldi ve sakince konuşmak istedim ama onun üste çıkmaya çalışmasıyla bende film koptu ve kavgaya dönüştü insanın fikri neyse zikri de odur demekki sen öyle yapıyosun dedim:28: aslında bizim bi çözümümüz yok çünkü karşımda normal bi insan yok ama işte içimi döküyorum yoksa patlarım okuyan herkese teşekkür ederim hakkınızı helal edin...

Son düzenleme:
Sende haklısın bende salaklık gidip seviyemden düşük biriyle evlendim. Ahh kimler neler koşmadı ki peşimden derdim:27:

sizi kıyaslamakla kalmamış, ilerde de sizin başkasıyla onu kıyaslayacagınızı soylemiş aslında.
insan eşinin başkasıyla birlikte olmasını agzına bile alamaz, almamalı...
kusura bakmayın ama dediginiz gibi hastalıklı biri gibi davranıyor.

siz de ayrılmak istemiyorsunuz ki o pesinize düsünce ikna oluyorsunuz...
oyleyse bir dahakine sen de eskileri ozluyorsun demek yerine kurdugu cumlenin agırlıgını hissetmesini saglayın.
belki o zaman patavatsızlıkları azalır...

Sende haklısın bende salaklık gidip seviyemden düşük biriyle evlendim. Ahh kimler neler koşmadı ki peşimden derdim:27:

Ooo bu çok iyiymiş :46: ama bunu dersem muhtemelen ölene kadar koz olarak kullanır çünkü gerçek sanıyo anlamıyo arkadaş

Son düzenleme:
sen önce git,aynaya bak ,sonra kendini benle kıyasla der,manalı ve narsist bakışlarımla ezer,saçlarımı da attırdım mı döner giderim alaycı gülümsememle... o daha söylediğim cümleyi düşüne dursun:63::62::62::62:

Cok igrenc bir durum..

Nefret ederim Kiyaslanmaktan..!

Sende ona aynisini yap , ne demek eski sevgililerle kiyaslanmak.. Cildirir insan yaa...:47:

Back
X