Eşiniz tüp bebek sürecinde nasil davraniyor

Belemir61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
244
70
48
İlkez tüp bebek deneyeceğiz eşim bana çok ilgisiz heycansiz geliyo ailesi de aynı sekilde sanki sıradan bı tedavi nolacak iğne olacaksin alt tarafı diyolar ben mi abartiyorum tüp bebek tedavisini yoksa önemli bişi dgl mi psikoloji iyi olması gerekmiyor mu dinlenmek gerekmiyor mu ???

İlkez tüp bebek deneyeceğiz eşim bana çok ilgisiz heycansiz geliyo ailesi de aynı sekilde sanki sıradan bı tedavi nolacak iğne olacaksin alt tarafı diyolar ben mi abartiyorum tüp bebek tedavisini yoksa önemli bişi dgl mi psikoloji iyi olması gerekmiyor mu dinlenmek gerekmiyor mu ???
Canim benim Allah hayirli saglikli bir evlat nasip etsin sana oncelikle. Tabii ki cookk haklisin neticede onlarin da torunu ve esinin de cocugu olacak. Ama bazi insanlar ne bileyim bi degisik. Ben degil ama ablam tedavi gordu ameliyat ve sonrasinda tup bebek. Emin ol esi de ailesi de o kadar ilgisizdi ki anlatamam ben cok sasirirdim. Anlatsam roman olur yani pess dedirtir. Ama Rabbim nasip etti oldu esi cocugun ustune titriyor. Ailesi hala rahat ama esi tam baba oldu yani

Biz de kayınvalide hastayim oram agriyo buram agriyo şimdi tuttu ameliyat olmak istiyorum diuo koydeler zaten bı dünya işleri var hizmet edecek biri lazım benden bekliyor ben de bişi demiyorum duymazlıktan geliyorum eşim gel bizde kal dedi ona da dedim kim bakacak anneni ben kendim bakilmak istiyom dedim bana çok düşüncesiz geliyolar

Biz de kayınvalide hastayim oram agriyo buram agriyo şimdi tuttu ameliyat olmak istiyorum diuo koydeler zaten bı dünya işleri var hizmet edecek biri lazım benden bekliyor ben de bişi demiyorum duymazlıktan geliyorum eşim gel bizde kal dedi ona da dedim kim bakacak anneni ben kendim bakilmak istiyom dedim bana çok düşüncesiz geliyolar
Iyi de canim benim baska cocugu yok mu senin tedavi suresince en azindan bir sure dinlenmen lazim. Ablam korkusundan kapi disari bile cikmamisti. Benim annem gitmisti bakmaya. Sorun ne tam olarak bilmiyorum ama sen tup bebek oncesi yapabilecegin bisey varsa yap kendine yani ne bileyim yumurtan azsa incirle zeytin yagi gibi mesela sonra git yaptir. Bakma kimseye sen asilama yaptirdiktan sonra da zaten o kadar da degil yani tavrini koyarsin cocuk oyuncagimi canim bu sinir oluyorum boyle dusuncesiz tiplere

Iyi de canim benim baska cocugu yok mu senin tedavi suresince en azindan bir sure dinlenmen lazim. Ablam korkusundan kapi disari bile cikmamisti. Benim annem gitmisti bakmaya. Sorun ne tam olarak bilmiyorum ama sen tup bebek oncesi yapabilecegin bisey varsa yap kendine yani ne bileyim yumurtan azsa incirle zeytin yagi gibi mesela sonra git yaptir. Bakma kimseye sen asilama yaptirdiktan sonra da zaten o kadar da degil yani tavrini koyarsin cocuk oyuncagimi canim bu sinir oluyorum boyle dusuncesiz tiplere
Sorun kaynana da nazlaniyo beni bakın diyo hal diliyle köyde kaliyolar evin bı katını da yaptırıyorlar evin kapısının onu inşaat hep tavuklar hayvanlar köy kokuyo ev de yemek bulaşık gidince yardım ederdim ama diyom artık bitti surda 20 günüm var benden bişi beklemeyin eşim de surat yapiyo.ona da ayrı sinir oluyom ama demek baskalri da var böyle ilgisiz alakasiz

Sorun kaynana da nazlaniyo beni bakın diyo hal diliyle köyde kaliyolar evin bı katını da yaptırıyorlar evin kapısının onu inşaat hep tavuklar hayvanlar köy kokuyo ev de yemek bulaşık gidince yardım ederdim ama diyom artık bitti surda 20 günüm var benden bişi beklemeyin eşim de surat yapiyo.ona da ayrı sinir oluyom ama demek baskalri da var böyle ilgisiz alakasiz
Var canim var. Baska cocugu varsa bu surecte o baksin bi zahmet. Sen takma kafani moralini de bozma stres herseyi etkiliyo. Kim ne derse desin sen olacak cocuguna odaklan. En onemlisi o senin icin. Boyle insanlara yaranamazsin. Ablam onca sey yasadi bu surecte bugun yaa sende bu kadar yaptik sana da cektin diyen yok. Olmadigi gibi saflik saniyorlar fazla merhametini.

bende ilk tüp bebege başladım.. opu oldum ilaclar iğneler gectim o evrelerden.. Şöyle bi durum oldu belki bu herkesde farklıdır ben özel ilgi beklemedim hic duygusallıkda yaşamadım opu öncesi gergindim sadece ve suanda da adet olamadım hala onun gerginligi var. Eşim herzamanki gibiydi normalde ilgisiz deil zaten smidide olmadı ama aşırı bi ilgide göstermed öyle durumda gerekmedi.. ama sizde nasıldı bilmiyorum ikimizdede aşırı bir heycan var şu nası olca bu nasıl olcak cok sık konuşıyoruz.. ve bu sürecte biz ailelermize söylemedik olur da tutarsa da sölemicem

Back
X