Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabisiki ben yaparım mirmirmirmir
adam yorgun argın işten geliyo bide ütüyümü yapacak
ki nevresimler iç çamaşırları her şeyi ütülerim çok biriktirmem haftada iki defa makine açtığım günler ütüyüde yaparımgamyoncuiremsu
ki nevresimler iç çamaşırları her şeyi ütülerim çok biriktirmem haftada iki defa makine açtığım günler ütüyüde yaparımgamyoncuiremsu
hmmmm canım sen çalışmıyorsun galiba.. Ben çalışan kadınlardan bahsediyorum, hatta eşinden daha geç saatlerde gelmek zorunda olan kadınlardan...
Çalışmayan yapsın tabi,, napıyo bütün gün : ))))
Canım ülkemde şu genellemeler yok mu? Çalışmayan kadın ütü yapmıyorsa tembeldir di mi? hiç bir iş yapmıyordur çünkü ev işi ütüden ibaret ya.. beyine kendi ütüsünü yaptırıyorsa tü kaka kadındır o
Kadınlığın kriterleri ev işini ne kadar mükemmel yaptığıyla mı alakalı oluyor. Çalıştığı halde evine yardımcı alanı bile yadırgıyoruz...
Kadın dediğin tam otomatik 1500 devirli makina modunda olmalı di mi?
tamam da arkadaşım çalışmayan bir hanımında işten gelen kocasına ütü yaptırmasını tabi ki yadırgarım ben şahsen hee kadın alırsın felan o ayrı mesele istediğini yaparsın ama ben erkeğe yakıştırmıyorum ufak tefek şeylere yardım edebilir ama cam silme, ütü yapma felan bunları aşar erkeği diye düşünüyorum. Yanii evde olan bir insan ev işi de yapmazsa sıkılır yaaa ne yapacak hep gezecek tozacak mı gezip tozulacak zaman da var ev işi yapılacak zaman da çalışmakda ayrı bir mesela zamansızlık sözkonusu tabikii..
Maşallah ,ne hamaratsınız.Bütün gününüz iş yaparak mı geçiyor ?bilmiyorumkismile
Evet Lirikcim tüm bunlar da meziyet gibi gösteriliyor ya...
Bir evin işi hiç bitmez ki ha sen yapmışsın ha eşin yapmış ha yardımcı ha bir başkası, önemli olan evin temiz olması, ev işinin görülmesi değil mi?
Ama yok illa "eşiniz ütüsünü kendisimi yapar sizmi" den yola çıkarak hamarat mı tembel mi diye çıkarımlar yapılacak
Hala ne küçük hesaplarla uğraşıyor kadınlarımız :umursamaz:
walla severek ütülüyorsun evet, hoşuna da gidiyor, ama her Allah'ın günü ütü yapmak zorunda olan yok mu? Eşi klasik giyinmek zorunda olan yok galiba aranızda.. Her hafta 5 gömlek ütüle, pantolon ütüle..
İlk başta bende asla ütüsünü yaptırmam kendim yaparım diyorum ama yıllar geçince yardıma ihtiyaç duyuyor insan... Yoğun ütü yapmak zorunda olmayanlar için durum daha farklı olabilir tabi ama ben 3. yılımız olacak.. Her gün ütü yapıyorum... Ya da hafta sonu bitirmeye çalışıyorum..
Çalışmayan yapsın tabi,, napıyo bütün gün : ))))
Biliyorum sen yadırgarsın ve yargılarsın diğer forumda gördüm hamarat kadın incilerinizi. Yardımcı kadın mı dedin? diğer forumda yanılmıyorsam yardımcı tutanları bile yadırgamıştın.
Tüm forum ne kadar mikemmel bir ev kadını olduğunu anladı zaten burada da döktürmüşsün ütü den başlayıp cam silmeye kadar erkek adam ev işi yapmaz diye. Öyle bir yazmışsın ki görende kocama cam sildirdiğimi ev işi yaptırdığımı sanacak. Merakını gidereyim yemek dahil bir çok ev işini kendim yapıyorum kendisi sadece kendi kıyafetlerini ütüler. Yani bütün gün boş gezip tozmuyorum bilesin. Çalışmadığım halde ütüsünü yapıyor ya çok kötü bir ev hanımıyım napayım sizler gibi tam otomatik değil genlerim. Ama kadınlığın anneliğin bir kaç çaputu ütülemekle cam silmekle ölçülemeyeceğini çok iyi biliyorum bu konudaki genellemeleri de sevmiyorum.
Şimdi benim düşüncem diye yine üste çıkacağından da eminim..
Ama Dilber hala gibi "ben lafımı ortaya gorum beyenen gelir alır, beyenmeyen gaçar gider" modunda laf sokmakta olduğunu da çok iyi biliyorum hiç zahmet etme![]()
Maşallah ,ne hamaratsınız.Bütün gününüz iş yaparak mı geçiyor ?bilmiyorumkismile
Çalışmayan kadın tam kadında değil zaten,ayy her konuda ortalığı karıştıracak birileri çıkıyor.