eşiniz ütüsünü kendisimi yapar sizmi?

Yakinda evliligim 30 sene olacak.Bu zaman icinde birgun de utu yaptigini görmedim:(( sevmezmis!!!!!! bende sevmiyorum ama yapiyorum.Amaaaaa utunun disinda elinden her sey gelir ve cani isterse yapar.Bir daha dunyaya gelirsem erkek olarak gelecegim.:)))))

aynen arkadaşım sankı benı yazmışsın eşim hayatta utu yapmadı.... bır kez sadece oda çok hastaydım çocuklarımda kuçuktu yoksa yapmaz
bende bu dunyaya gelırsem erkek olarak gelecegım ...
nefret edıyorum ütü yapmaktan yaaa:dilcikar:

Mesela yarin işe gidicek ve hiçbirşeyini ütülemiyeceğim
Kahvaltıda hazırlamıyacağım
En sevdiği pantolonunun üstünede,kaza süsü vererek çamaşır suyu döktüm..
Ayrıca hala eve gelmesse,aşağıya inip arabasının kaputunu açıp
İçine yumurta kırıcam..
Sabahta klimayı açtığında böğğğ gelecek...

Daha devam ederse inadına sıradada
Laptopunu çökertirim
Dahad devam ederse bu sefer Annemlere gider,kendi işini kendi yapıp
Akşamları yalnız yaztmak zorunda olur
Ayrıca midesine düşkün kocam,benim leziz yemeklerimden men edilecek!

Dahasınıda keyfi bilir artıkım

benim eşim yapar ütüyü,sebebi o daha tez canlıdır, benden daha güzel ve hızlı ütü yapar,tabiki evin bütün ütüsünü değil sadece sabah işe giderken giyceklerimizi ütüler,allah binkere razı olsun.a.s.

Benim esimde cani istediginde ütüsünü yapiyor.Özellikle benim hamilelik zamaninda ve dogumdan sonra bircok isi kendisi yapmistir.Kendisi hergün bastan asagi ayri kiyafet giyer.Takim elbise giyiniyor.Oglumda öyle cok kiyafet degistirir.Anlayacaginiz evde ütü ve camasir fasli cok.
Yanliz gömlekler beni sinir ediyor.Özellikle %100 pamuk olanlar.Ütülenmesi cok zor.Islakken ütülüyorum.Ütü kolaylastirici sprey kullaniyorum yinede kar etmiyor.Sagolsun bunaldigim zaman esim imdadima yetisiyor.
Ütüyü daha keyifli hale getirmek icin tv izlerken yada laptoptan dizi izlerken yapiyorum.

Mesela yarin işe gidicek ve hiçbirşeyini ütülemiyeceğim
Kahvaltıda hazırlamıyacağım
En sevdiği pantolonunun üstünede,kaza süsü vererek çamaşır suyu döktüm..
Ayrıca hala eve gelmesse,aşağıya inip arabasının kaputunu açıp
İçine yumurta kırıcam..
Sabahta klimayı açtığında böğğğ gelecek...

Daha devam ederse inadına sıradada
Laptopunu çökertirim
Dahad devam ederse bu sefer Annemlere gider,kendi işini kendi yapıp
Akşamları yalnız yaztmak zorunda olur
Ayrıca midesine düşkün kocam,benim leziz yemeklerimden men edilecek!

Dahasınıda keyfi bilir artıkım

kadının fendi bu olsa gerek hakediyorsa yap..gözünün yaşına bakma..cokacimcoook

ben ev işlerinde çok titizim.hastalık gibi bi durum olmadıkçada eşime yaptırmam.çorabına kadar ütülerim ve asla gocunmam.

benim eşim her konuda yardım eder ama ütüye aslaaaaaaaaa...
çünkü beceremez,sevmez ütü yapmayı...
ona ütü deme de ne dersen de...
sevgiler...

ütüyü hem sevmiyorum hemde beceremiyorum yani işime gelmiyo ..
zaten eşimde pek ütülenecek sey giymiyo aldırmıyorum ..
özel günlerde oda normal...
normalinde ütü yapar tabi...de yapamak istemez..ozaman kumaş pantolon ve gömlek yasağıda geliveririsengözlerimebaksanab

Yeni evlendiğimizde gömlekleri ben pantalonları eşim yapıyordu.
Çünkü ben pantalonları çift ütü yapıyordum
kaydirigubbakcemile3
Bir hafta sonu canla başla uğraşıp bana pantalon ütülemeyi öğretti. O günden beri bütün ütüleri ben yapıyorum. Elini bile sürmüyor :dilcikar:

benim eşim de beceremez ütüyü, becerse arada ona da yaptırırım.
hep ütü isteyen kıyafetleri vardır, haftada 3-4 gün ütü elimden düşmez.

Cumartesileri ben çalışıyorum o da evde olduğu için kendisi yapar ütüsünü hiçde söylenmez iki gün önce gömlekleri bittiği için 6 tane ütüledi.Bide telefon edip aşkım yapılacak bişey var mı diye sordu kaydirigubbakcemile3 çok seviyom çokkk :asigim:

Ben yaparım-tatlicadiarzu-
Pantolon,tişört,gömlek,nevresim,havlu derken canım çıkıyorkötükedihüso

Son düzenleme:
normalde bana düzenli olarak temizlikçi geliyor ve ikimize kalmadan ütü işi ortadan kalkıyor allaha şükür, ama bir ara temizlikçiyle ilgili sorun olmuştu tam düzene oturtamamıştık filan o zaman eşim kendisi yapmıştı.

ütü konusunda bizimki güzel yapar valla benim giysielrimi bile ütüler yeri gelince:) canım yaa herşeyi ortak yaparız çok şükürr ütüden yana sıkıntı yokhihoyyyt

Cumartesileri ben çalışıyorum o da evde olduğu için kendisi yapar ütüsünü hiçde söylenmez iki gün önce gömlekleri bittiği için 6 tane ütüledi.Bide telefon edip aşkım yapılacak bişey var mı diye sordu kaydirigubbakcemile3 çok seviyom çokkk :asigim:

sinem şanslısın Allah mutluluğunu bozmasın canım

Back
X