• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz ve ailesi

1moonse3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
420
133
103
Antalya
Merhaba.Eşinizin ailesine gittiğinizde ortam nasıl oluyor?(kayınpeder tarafı özellikle) bizimkinde gayet sıkıcı ,zaten hiç ben yokmuşum aileden değilmişim gibi zoraki hatır sormalar soğuk soğuk. amcaların zaten kendileri yabani ,değil bide nasılsın kızım diye hatır soracaklar.öylece oturuyorum katılım gösterebileceğim bir sohbetleri olmuyor.ben gittiğimde mutfak vs dağınık iş yapılacak oluyor zaten .elti gelmişse onla geçip yapıyorlar ,baya yardımcı eltisi ,kızı var ama sınavlara hazırlanıyor içerde ders çalışır oluyor.bu şartlarda siz geçip iş yapar mıydınız kızı bile yardımda bulunmazken? Kayınvalide yaşlı değil genç.benim hiç içimden gelmiyor doğrusu .ailedende sıcaklık benimseniş göremeyince o da etkili oldu.bizim tarafta eşim dışlanmış gibi olmaz içlerine alıcı sohbetler davranışlar olur şakalaşmalar filan keyifli geçer.o taraf çok sıkıcı oluyor ve yalnız hissediyorum kendimi.hizmet edesim de gelmiyor hizmetlerini yapsam ortalık toplasam ortada dönsem hergün arasam gitsem gelsem işlerini görüversem biliyorum ki benden iyisi olmayacak.ama öyle yaparak herkes sevilir zaten.bayramda seyranda da hep erkek tarafında toplanılır ilk ,gerçi daha hiç yaşamadım yeni evli olduğum için ama öyle olacağı belli bişey .kendi ailemle bayram sabahında kahvaltı yapamadıktan sonra mezarda mı yapıcam.bana bu mecburiyetler çok zor geliyor nasıl yapacağım bilmiyorum

Bizde yaşıtımız çok oldugu için bır araya geldıgımızde baya guzel oluyor. Dayıları halaları bıle bıze katılıyor.

Sizde sanırım pek yaşıtınız yok ?
Çok skıcı olur tahmın edebılıyorum.

Bizde yaşıtımız çok oldugu için bır araya geldıgımızde baya guzel oluyor. Dayıları halaları bıle bıze katılıyor.

Sizde sanırım pek yaşıtınız yok ?
Çok skıcı olur tahmın edebılıyorum.
Eşim amcalarıyla filan konuşuyor onun için sıkıntı olmuyor ben sus pus oturuyorum .yenge filan soğuk ortamda da çoğunlukta kendi aralarında konuşuyolar

Eşim amcalarıyla filan konuşuyor onun için sıkıntı olmuyor ben sus pus oturuyorum .yenge filan soğuk ortamda da çoğunlukta kendi aralarında konuşuyolar
yengenın dayının çocugu yokmu ?

Back
X