Eşiniz ve Hanım İş Arkadaşları

sssemaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
900
0
46
İstanbul
Hanımlar, eşlerinizin işyerindeki hanımlarla nasıl ilişkileri var biraz bahsedebilir misiniz?
Benim son zamanlarda sıkıldığım bir durum oldu eşimin iş arkadaşıyla yakın olması konusunda ama acaba abartıyor muyum diye de düşünmeden edemiyorum.
Biraz da sizlerin fikirlerini merak ediyorum, eşlerinizin bayan çalışma arkadaşlarıyla ilişkileri nasıl ve sizce olması gereken nedir??
Canımı sıkan durumu da anlatayım, eşimin işyerinde evli bir bayan çalışıyor, normalde bana onun çok iyi bi insan olduğunu, kocasını da önceden beri tanıdığını, hatta daha önceden kocasının orda çalıştığını, sonradan kocasının ayrılıp bu bayanın işe başladığını, ailecek kafa dengi olarak çok uyacağımızı söyledi, bir kaç kez gittik geldik fakat bana çok yakın gelmedi, çok fazla sevemedim, biraz fazla rahat geldi açıkçası ve beni süzer tipteki bakışlarından rahatsız oldum.Eşime daha fazla görüşmek istemediğimi söyledim o da tamam dedi buraya kadar çok fazla sorun yok.
Fakat son zamanlarda bu bayan, zaman zaman akşamları eşimi arıyor ve kendi eşiyle olan sıkıntılarını anlatıyor.Diyormuş ki sen ikimizi de tanıyorsun yardımcı ol falan, ama görüşmeleri sinirimi bozuyor, çünkü sürekli gülüyorlar, hani bir sorun anlatır gibi değil sanki eğlence için aramış gibi.
Bu durum son zamanlarda sıklaştı çünkü bayanın eşi 2 aylığına y.dışı bir ülkeye gitti.Açıkçası eşimin karışmasını istemiyorum ama o diyor ki ben onun abisi sayılırım..
Ne yapmalıyım sizce??

Son düzenleme:
ne münasebet canım arkadaşı olsun olmasın aralarından bir kan bağı yokken hiç bir kadın bir erkeği bir erkek de bir kadını dert anlatıyorum bana yardımcı ol falan diye arayamaz en azından ben öyle düşünüyorum iş arkadaşı olursun iş yerinde konuşursun çok önemli uç bişey olursa utnana sıkıla ararsın ama bu şekilde asla kabul etmem insan bi düşünür eşi rahatsız olur mu aklına bir şey gelir mi diye bence araması konuşmaları çok saçma

Hemende abi olurlar zaten bence simdiden tavrini koy yoksa ilerde cok uzulursun..

ne münasebet canım arkadaşı olsun olmasın aralarından bir kan bağı yokken hiç bir kadın bir erkeği bir erkek de bir kadını dert anlatıyorum bana yardımcı ol falan diye arayamaz en azından ben öyle düşünüyorum iş arkadaşı olursun iş yerinde konuşursun çok önemli uç bişey olursa utnana sıkıla ararsın ama bu şekilde asla kabul etmem insan bi düşünür eşi rahatsız olur mu aklına bir şey gelir mi diye bence araması konuşmaları çok saçma

Yani ben kötü niyetli düşünmüyorum değil mi kızlar, hani acaba haklı olabilir mi kadın diye düşünüyorum ama zaman çok kötü hiç kimseye güvenmeye gelmez neler duyuyoruz öyle değil mi gitsin akrabalarına annesine babasına anlatsın ikisini de tanıyan birine ihtiyacı varsa

Eşin,karı-koca ikisini de tanıyor.
Karı-koca sorunları varmış madem...
Neden adam arayıp eşinden akıl almıyor da kadın arayıp muhabbet ediyor ?

Eşine sor bakalım bir erkek arkadaşın (senden küçük bile olsa ) akşamları arasa, kah kah kih kih muhabbet etseniz ne düşünürmüş ?

Kadın ve erkek dost o-la-mazzzzz

Var mı aksini ispat edebilecek birii?

Tavrını koy hayatım. Ne münasebet ya bir bayan olarak dertlerini kocana anlatıyorrrr. Neymiş peki derdi, sana anlatıyor mu eşin?

Ben çocukluktan beri kardeşce büyüdüğüm erkek arkadaşlarımı bile evlendikten sonra hiç aramadım. Eşi beni tanısa bile adama yolda görsem selam vermem... nihayetinde evli bir insan, ve ne kadar kardeşim olsa da eşi kıskançlık yapabilir haklı olarak...

Düşünceli bir insan olsa o kadın, böyle davranmaz. Sen kuruntu yapmıyorsun, davanda sonuna kadar haklısın. Böyle acı tecrübeleri çok duyuyoruz. Allah kötü niyetli insanları yuvanızdan uzak tutsun.

Eşin,karı-koca ikisini de tanıyor.
Karı-koca sorunları varmış madem...
Neden adam arayıp eşinden akıl almıyor da kadın arayıp muhabbet ediyor ?

Eşine sor bakalım bir erkek arkadaşın (senden küçük bile olsa ) akşamları arasa, kah kah kih kih muhabbet etseniz ne düşünürmüş ?

Herkes onun(eşim) gibi iyi niyetli olmazmış kimseye güvenemezmiş benimle ilgili

Bugün ben en iyisi rahatsız olduğumu kesin ve net bir dille anlatayım bi kez daha eşime

Kadın ve erkek dost o-la-mazzzzz

Var mı aksini ispat edebilecek birii?

Tavrını koy hayatım. Ne münasebet ya bir bayan olarak dertlerini kocana anlatıyorrrr. Neymiş peki derdi, sana anlatıyor mu eşin?

Ben çocukluktan beri kardeşce büyüdüğüm erkek arkadaşlarımı bile evlendikten sonra hiç aramadım. Eşi beni tanısa bile adama yolda görsem selam vermem... nihayetinde evli bir insan, ve ne kadar kardeşim olsa da eşi kıskançlık yapabilir haklı olarak...

Düşünceli bir insan olsa o kadın, böyle davranmaz. Sen kuruntu yapmıyorsun, davanda sonuna kadar haklısın. Böyle acı tecrübeleri çok duyuyoruz. Allah kötü niyetli insanları yuvanızdan uzak tutsun.

Ah canım ben kendime de kızıyorum bu tip konularda net tavır koyamıyorum diye, hatta düşünüyorum bile acaba kadın da yardım mı arıyo ki diye ama dün akşamki gülüşmeleriyle bütün iyi niyetim de bitti.
İnanır mısınız o kadını öyle bi kıskandım ki, eşim benle telefonda öyle konuşmuyodur emin olun:50:

tavrını koy ve bu kadar sık sık gorusmelerıne ızın verme .
tama ıs ortamın da merhaba selam muhabbetı olur ama ,
orada kalmalı bu muhabbet .aksam aramalar fılan ne oluyoruz yanı
ınsan bıraz dusuncelı olmalı "esı rahatsız olur mu olmaz mı "dıye dusuncelı olmalı .
ben evlı degılım ama buna benzer bır durum da ben yasamıstım .
sevgılımın kuzenı sevgılısınden ayrılmıs .ılla bızden yardım ıstııyor .
ben ılk basda oralı olmasam da sevgılım yardım etmeye balıklama atladı .
ıyı tamam yardım edelım o zaman dedım .
sevgılımın kuzenı gece demedı gunduz demedı benı arıyor ,
"ne yaptn ayse ı aradın mı konustunuz mu ben ne yapacagım cok kotuyum
sashamıa ne yap et ıkna et ayse yı yalvarırım "seklın de gece gunduz tel de aglanıyor .
sevgılım sonun da cıldırdı .sımdı kuzenıyle konusmuyor .
kavga etıler .sevgılım buna dedı "tama yardım edecegımızı soyledık de sen nasıl gece gunduz
sashamıayı ararsın bu nasıl dusuncesızlık "dedı .kuzen de sevgılıme "sen cok fesatsın su durum da
yardımcı olacagına dedıklerıne bak "dedı .bunlar ıyıce kapıstı .tartıstılar konusmuyorlar .
anlayacagın hos seyler degıl bunlar .sonradan can sıkıcı durumlar oluyor

canım bence de tavrını koy, dertli olduğu konularda kadın kadını anlar derim ben... neden eşini arıyor ki erkek ne anlar ki... benim eşimle bir derdim olsa asla bir erkeğe anlatıpta bak ben yakında boşta kalabilirim imajı vermem.. çok derdi varsa girsin kk ya biz onun derdine derman oluruz, alla allaa ya erkek ne anlar kadın sıkıntısından... eşin o kadar kadın dilinden anlıyorsa seni anlasın o zaman konuşmasın o kadınla...

Ah canım ben kendime de kızıyorum bu tip konularda net tavır koyamıyorum diye, hatta düşünüyorum bile acaba kadın da yardım mı arıyo ki diye ama dün akşamki gülüşmeleriyle bütün iyi niyetim de bitti.
İnanır mısınız o kadını öyle bi kıskandım ki, eşim benle telefonda öyle konuşmuyodur emin olun:50:

Niye tavır koyamıyorsun ki? Eşin evlilik danışmanı falan mı da yardım arasın? bu kadının hiç mi arkadaşı yok? Eşin nasıl bir insandır bilemiyorum ama, ona aynı örneği o kadının kocasıyla ver. Kocası da beni arasın uygun olur mu ne düşünürsün diye sor bi eşine?

kesinlikle birşeyler yap ve bu muhabbeti sonlardır.
erkek ve bayan arasında arakadaşlık ilişkisine inanmıyorum ki tüm erkekler sonucunda nefislerine yeniliyorlar ve eşleri dışında bir bayanla muhabbeti bişiy sanıyorlar.
şimdi ki zamnda onları on basar bayanlarda yok değil hani.
çivisi çıktı herşeyin.
evli bir adamla böyle münasebetlere girmeye hiç luzüm yok sen yanlış falan düşünmüyorsun.
bir arkadaşın dediği gibi empati kursun eşin.
sen karşısında aynı şeyleri yapsan nasıl hisseder.
evde konuşmaları engellediğinde sanki dışarda konuşmayacaklar mı ama yine hiç hoş değil umarım
gerekeni yaaprsın...

kesinlikle haklısın benim eşim bayan iş arkadaşlarıyla iş yerinde bile oturup muhabbet etmez bunu bayan arkadaşlarından duydum herkes kafasını bile kaldırmaz diyor bu onlara itici geliyor belli ama benim hoşuma gidiyor bir kaç defa tel.le konuşmuşlardır o da gündüz vakti işle ilgili yanımda konuşulmuştur yani bir iş arkadaşının aile durumlarına karıştırılması bile abes seviye olmalı yok sorunum var illa karıştıracam abim diyorsa eşiyle gelsin iki taraf dinlensin sonuca varılsın bana ters arkadaş aile sorunlarına o da çok zor durumda kalınırsa sadece ve sadece aile büyükleri karıştırılmalı bu iyi yönden bakınca böyle olmalı ama belliki sorun falan yok sorun olsa gülüşerek anlatılmaz bu işin sonu hayır görünmüyor müdahele etmelisin ama ani tepkilerle değil kavgayla değil benim arkadaşımın eşinde böyle bir sorun olmuştu arkadaşım etraftan hoş olmayan sözler duyduğunu eşinin içinde kötü niyet olmadığını bildiğini fakat dışardan öyle görülmediğini kadının da eşinin kulağına giderse kötü şeyler yaşanacağını falan söylemişti deneyebilirsin...

tavrını koy ve bu kadar sık sık gorusmelerıne ızın verme .
tama ıs ortamın da merhaba selam muhabbetı olur ama ,
orada kalmalı bu muhabbet .aksam aramalar fılan ne oluyoruz yanı
ınsan bıraz dusuncelı olmalı "esı rahatsız olur mu olmaz mı "dıye dusuncelı olmalı .
ben evlı degılım ama buna benzer bır durum da ben yasamıstım .
sevgılımın kuzenı sevgılısınden ayrılmıs .ılla bızden yardım ıstııyor .
ben ılk basda oralı olmasam da sevgılım yardım etmeye balıklama atladı .
ıyı tamam yardım edelım o zaman dedım .
sevgılımın kuzenı gece demedı gunduz demedı benı arıyor ,
"ne yaptn ayse ı aradın mı konustunuz mu ben ne yapacagım cok kotuyum
sashamıa ne yap et ıkna et ayse yı yalvarırım "seklın de gece gunduz tel de aglanıyor .
sevgılım sonun da cıldırdı .sımdı kuzenıyle konusmuyor .
kavga etıler .sevgılım buna dedı "tama yardım edecegımızı soyledık de sen nasıl gece gunduz
sashamıayı ararsın bu nasıl dusuncesızlık "dedı .kuzen de sevgılıme "sen cok fesatsın su durum da
yardımcı olacagına dedıklerıne bak "dedı .bunlar ıyıce kapıstı .tartıstılar konusmuyorlar .
anlayacagın hos seyler degıl bunlar .sonradan can sıkıcı durumlar oluyor

Evet canım yaşadıklarımız çok benzer
İnsanlar neden nasıl bu şekilde düşüncesiz olabiliyolar anlamıyorum, ama bazıları da özellikle yapıyo buna eminim, belki de böyle böyle tepki ölçüyo, bi tepki gelmezse artırarak devam edecek bilemeyiz kimsenin niyetini..
Hayır bi sıkıntılı durum varsa amacın neyse söyle kapat, bi gelişme olunca döner adam sana,
Şimdi şunu düşünüyorum, telde böylelerse acaba işyerinde nasıl bunlar

Böyle durumlarda zorluyorum kendimi "iyi niyet" aramak için... Ya insandır ihtiyacı vardır, yardım istiyordur demek için...

Ama Üzgünüm. Diyemiyorum.
:19:

canım bence de tavrını koy, dertli olduğu konularda kadın kadını anlar derim ben... neden eşini arıyor ki erkek ne anlar ki... benim eşimle bir derdim olsa asla bir erkeğe anlatıpta bak ben yakında boşta kalabilirim imajı vermem.. çok derdi varsa girsin kk ya biz onun derdine derman oluruz, alla allaa ya erkek ne anlar kadın sıkıntısından... eşin o kadar kadın dilinden anlıyorsa seni anlasın o zaman konuşmasın o kadınla...

Dediğin gibi boşta kalabilirim imajı da veriyor bir yandan değil mi, hem dertliyim benimle ilgilen diyor hem de yakında kocam da olmıycak diyor belki de,
Kadın eğer kocamı gözüne kestirdiyse böyle alttan alttan işliyordur.

Niye tavır koyamıyorsun ki? Eşin evlilik danışmanı falan mı da yardım arasın? bu kadının hiç mi arkadaşı yok? Eşin nasıl bir insandır bilemiyorum ama, ona aynı örneği o kadının kocasıyla ver. Kocası da beni arasın uygun olur mu ne düşünürsün diye sor bi eşine?

Örnek verince kimseye güvenemem ben diyor ama ben akşam gayet açık ve net konuşucam canım..

kesinlikle birşeyler yap ve bu muhabbeti sonlardır.
erkek ve bayan arasında arakadaşlık ilişkisine inanmıyorum ki tüm erkekler sonucunda nefislerine yeniliyorlar ve eşleri dışında bir bayanla muhabbeti bişiy sanıyorlar.
şimdi ki zamnda onları on basar bayanlarda yok değil hani.
çivisi çıktı herşeyin.
evli bir adamla böyle münasebetlere girmeye hiç luzüm yok sen yanlış falan düşünmüyorsun.
bir arkadaşın dediği gibi empati kursun eşin.
sen karşısında aynı şeyleri yapsan nasıl hisseder.
evde konuşmaları engellediğinde sanki dışarda konuşmayacaklar mı ama yine hiç hoş değil umarım
gerekeni yaaprsın...

Evet dediğin gibi, ben eşime çok güveniyordum evlenmeden önce, ama evlendikten sonra gerek ağzından çıkan bazı laflar, gerekse bu kadınla olan durumu bana şunu gösteriyor ki, nefsine çok kolay yenilecek biri, umarım öyle bir hata yapmaz...

kesinlikle haklısın benim eşim bayan iş arkadaşlarıyla iş yerinde bile oturup muhabbet etmez bunu bayan arkadaşlarından duydum herkes kafasını bile kaldırmaz diyor bu onlara itici geliyor belli ama benim hoşuma gidiyor bir kaç defa tel.le konuşmuşlardır o da gündüz vakti işle ilgili yanımda konuşulmuştur yani bir iş arkadaşının aile durumlarına karıştırılması bile abes seviye olmalı yok sorunum var illa karıştıracam abim diyorsa eşiyle gelsin iki taraf dinlensin sonuca varılsın bana ters arkadaş aile sorunlarına o da çok zor durumda kalınırsa sadece ve sadece aile büyükleri karıştırılmalı bu iyi yönden bakınca böyle olmalı ama belliki sorun falan yok sorun olsa gülüşerek anlatılmaz bu işin sonu hayır görünmüyor müdahele etmelisin ama ani tepkilerle değil kavgayla değil benim arkadaşımın eşinde böyle bir sorun olmuştu arkadaşım etraftan hoş olmayan sözler duyduğunu eşinin içinde kötü niyet olmadığını bildiğini fakat dışardan öyle görülmediğini kadının da eşinin kulağına giderse kötü şeyler yaşanacağını falan söylemişti deneyebilirsin...

Kendisi benden işyerimde gayet seviyeli olayım insanlarla ister, ama iş kendine gelince değişti nedense, dediğin gibi konuşacağım bu akşam canım teşekkür ederim fikir için...

Böyle durumlarda zorluyorum kendimi "iyi niyet" aramak için... Ya insandır ihtiyacı vardır, yardım istiyordur demek için...

Ama Üzgünüm. Diyemiyorum.
:19:

Haklısın canım, malesef görünen köy kılavuz istemiyor

allahım allahım basa ne gelırse bu abı yakıstırmasından gelır zaten ne kadar sabırlısınız sızın esınız evlılık danısmanı falan mı bu kadın sızı suzduyse bı karsılastırma ıcerısınde kendı ıcınde ama esınızı bılemem kadın benı rahatsız ettı uyar esını abı falan anlamam de hepımız sorunumuzu abıleremı anlatıoruz gıtsın baskasına anlatsın de herseyde bır sınır vardır ne kadar samımı olunursa olunsun bazı hatunlar bole bole yaklasır dıkkat etmek lazım

bi ara benimde böyle bi sorunum vardı, eşim bayan iş arkadaşı vardı ama aralarında birşey yok yüzdeyüz emindim ama ilerisi için emin olamam hiç bi zaman, numarası kayıtlı tlfonda baktım aramalar sıklaştı rahatsızlığımı dile getirdim tamam dedi istersen no yu bile silerim dedi konu kapandı, bayan erkek arkadaş olsa bile ciddiyet olmalı vıcık vıcık olmaya gerek yok

allahım allahım basa ne gelırse bu abı yakıstırmasından gelır zaten ne kadar sabırlısınız sızın esınız evlılık danısmanı falan mı bu kadın sızı suzduyse bı karsılastırma ıcerısınde kendı ıcınde ama esınızı bılemem kadın benı rahatsız ettı uyar esını abı falan anlamam de hepımız sorunumuzu abıleremı anlatıoruz gıtsın baskasına anlatsın de herseyde bır sınır vardır ne kadar samımı olunursa olunsun bazı hatunlar bole bole yaklasır dıkkat etmek lazım

Dediğin gibi madem eşim evlilik danışmanı gibi hizmet veriyo, adam olsaydı da önce kendi evliliğine bi el atsaydı, sinirleniyorum düşündükçe iyice

eşinizle konuşun ve kesinlikle böyle birşeye müsade etmeyin...
zaten kadının bakışlarından da rahatsız olmuşsunuz..
siz tedbirinizi alın.
hee bu arada ben ilk işe girdiğimde abi dediğim kişiye aşık oldum ve şuan onunla evliyim..
sizinkinden farklı tabiiki biz ikimizde bekardık...

Back
X