arkadaslar sızden bısey ıstıcem
esınızın tlfnunda ısımsız bı tlf numarası gördunuz aranmıs o an onu sordunuz kım dıe oda dedıkı ahmet ok dıyıp kınuyu kapatırsınız
sonra kendınız kurumdan ogrenıyıosunuzkı bu tlf bı bayana aıt ne yaparsınız yanı neler yaparsınız ?
sorarım başka yapıcak bişey yok...
belki o kadın iş için aranmıştır kıskanırsın diye ahmet deyip geçiştirmiştir konuyu uzatmamak için....
ona sormadan nerden bilicen. kadını arayıp sorucak halin yok ya...
ama bişey yapıcak olsa orda öylece dururmu hiç numarası?
bu kadar açık olacağını sanmam...
kıskanır çatlarım direk onu arayıp neden yalan soylediğin sorarım o bayanı arastırırım...yapılacak birsürü şey var ..
basına boyle bisey geldıyse bunun hesabını sor ardına koyma canım...
kıskanır çatlarım direk onu arayıp neden yalan soylediğin sorarım o bayanı arastırırım...yapılacak birsürü şey var ..
basına boyle bisey geldıyse bunun hesabını sor ardına koyma canım...
ne paranoyak olur ne de hiç bişi olmamiş gibi davranırım
bi bardak suda fırtına koparma üstadı olarak beklenmeyecek şekilde suskunluga bürünür bi süre izlerdim çaktırmadan
bana böyle bir yalan söyledigine göre şu ihtimaller gelir ilk olarak aklıma
1. aradıgı numaradaki kadın öyle sandıgım gibi aldatma macerasının diger kahramanı değil ama kıskanclıgımdan şirretliğimden korktugundan yalan söyleme yoluna gitti
affedilebilir
2. o numaranın ucundaki kadınla benim bilmemem gereken bir bağı var
dolayısı ile anasından doğduguna pişman edilecek kıvama gelmiştir demektir
gözlemlerim sonucu hangi ihtimale daha yakınsa hal ve hareketi ona göre hareket ederimgamyoncuiremsu
fevri davranmam
yuva kolay kurulmuyor
varsayimlarla kolayca yıkılmamalı
hemen kötü düşünmemek gerek
belki iş için konuştuğu bir bayan ama
senin tepkinden çekindiği için
ahmet dedi
bence keyifli bir gününde sor
niye böyle birşey yaptığını
temkinli olmakta faydada var tabi.
ben fevri davranır açardım ağzımı yumardım gözümü artk Allah ne verdiyse..
ama yapılması gereken bu diil tabiki..mantıklı bi kadının yapması gereken konuyu hiç açmadan kontrol altına almak,eger konuyu açarsan aldatıyosa bile dikkatli olacaktır..hiç şüphelenmemiş gibi yapmak lazım ki bi açık verdiğinde tepesine binebilesin.
umarım bunlara hiç gerek kalmaz.iş vs için bi görüşme yapmıştır sen kıskanma die saklamıştır,umarım..