Eşiniz ve ya sevgilinizin aldığı begenmediginiz hediyeleriniz oldumu?

Bende eşimin aldıklarını beğenmiyorum. Hic bir zaman tam benim istediğim şeyi bulamaz yada iş işten geçtikten sonra alır . Ben gene belli etmem cok sevinmiş gibi yapardım. Sonra o benim aldığım birşey icin cok zevksizsin falan dedi. Sen misin diyen zaten dolmuşum bütün beğenmediğim şeyleri söyledim. Simdi artık daha dikkat ediyor aldıklarına ama ne fayda

Benım AŞKIM sadece ilk hedıyesınde tutturamadı ama ondan sonrakıler tam ısabet:)
Beğenmedığım o bluzu gıymedım hıç..anlayışlıdır o nedenle o da bırşey söylemedı..ama bluzun kolyesını takarım:)

sevgilimden değilde babamdan aldığım hediyeyi beğenmedim:)
inci set almış aama bukadar kro bişi olur:):) ama söyliyemedim:D:D küpeleri idare ederdide kolye berbat öğğ:D

çok merak edıyorum kızlarr başınıza geldımı:52: benım hep gelıyorrr:47::53:

benim de hep başıma geliyor :47: çünkü erkek arkadaşım kendi zevkine göre hediye alıyor hep. kaç kere dedim hediye alacağın kişinin zevkine uymalıdır diye!!! eskiden daha beterdi, şuan biraz daha iyi durumda ama hala çooook yolu var :37:

Sevgiliyken aldıkları;
*Çok ünlü ve pahalı bir markanın çocuk saati (?)=gittik, birlikte yetişkin boy ve tarzı ile değiştirdik.
*Mor, pembe, lila, gül kurusu, eflatun kıyafet silsilesi= evde yer ve toz bez yaptım (bu renklerden nefret ederim)
*Kocaman bir peluş ördek= evde yıkanmış gömlekleri gagasına asıyorum, ütü öncesi askı görevini yapıyor.
*Yanar döner altın bileklik (altından nefret ederim, genel olarak takı takamam üstüme ağırlık hissi verir)
*Pahalı bir markanın babaanne çantası (Yaşlanıp, emekli olunca kullanmayı düşünüyorum)
*Babaanne çantası
*Fotoğraf çekmek ve çektirmekten nefret etmeme rağmen süpersonik özellikleri olan Erol Atar fotoğraf makinesi (işsiz kalırsam "foto", "foto" diye makinemle yollara düşeceğim.

5 yılın sonunda sanırım beni tanıdı, artık 5 hediyeden 3'ü en azından kullanılası, beğenilesi çıkıyor.
Diğer ikisi yaşlılığımda kullanılmak üzere saklanılıyor.
Bazen diyorum bendeki kıyafetlerle 5 fakir yaşlı giydirilir :1:
Sabırla dolaba kaldırıyorum, en azından yaşlandığımda gardrobum hazır olacak :1:

hiç olmadı çok zevkliydi bütün giysilerimi takılarımı ayakkabı ve çantalarımı o alırdı.

Back
X