Eşiniz veya sevgiliniz...

Benimde 3 hattım varlaelaelaelaelae
2tanesi aynı operatör biri farklı...
Bunuda biliyor dananın biri:dilcikar:Çok üzgünüm çoook
O dana olan şahsında 2 hattı var:mymeka::dilcikar:

sevgiliminde benimde 2 hattım var ama onun 2. iş için ama hiç aklıma gelmedi herşey geliyo aslında o nasl gelmedikibenneyaptımki şaka tabiki yok güveniyorum o kadarda canım :asigim:

ben ve arkadaşım hep iki hat kullanıyorduk ama açıkcası şüphelenecek bi durum ortaya çıkmadı şimdiye kadar. eğer ikinci hattan haberin varsa, senin yanında bu hattı kapatmıyor yada sesini kısmıyorsa ne problem olabilir ki?:1rolleyes::uhm:

gizliyse tabi ama ortada olan pını bile olmayan bi hatsa benimki geneld eöle kullanır ama gizli bi hat bulursam süpelenirm

bende erkek aradasımda bir hat kullanıyoruz ama iki hat kullansada şüphelenemem neden şüphelenimki mantık kuramadım sonuçta birşey yapmayı kafaya koyan adam tek hatlada tapar telefonsuzda yapar ama başka bir hattı var senin haberin yoksa şüphelen

benim aşkımın yok ama olsa o kadar takılmam yaramaz bi durum olduğunda bi yerden açık verir erkekler zaten ve seven bi bayanda bunu hissedebilir..kafana çok takma cnm

benım 3adet vodofon 1 adet turkcell var sözlumun de 4adet vodofon 1 adet turkcell'i var şimdiye kadar hiç de bir şüphe duymadık bırbırımıze karşı :smiley-cool:

aman canım boşveeeeeeerrr
takılma bile buna
benimkini de iki hattı var
nolcak ki
bunlar filan ölçüt değil
unut gitsin canıma.sa.sa.s

benimkininde iki hattı var ama tek bi hattı kullanıyo ayrıca benim bilmediğim bişeyi olamaz ayrıca kızıcağım bişey yapmaz

Benim eşimde de 2 hat var.bunda kıskanılacak bir durum yok ki.Yeter ki aldatmak istemesin insan.Onu zincirle kendime bağlayamam ya.

ben sorgularım sanırım. yani aldatıyor mu diye düşünmem ama neden iki farklı operator olduğunu sorarım. büyük ihtimal birini ailesiyle birini arkadaşlarıyla falan kullanıyordur.ya da iş için vs

İkimizinde tek hattı var :1closedeyes:eğer bir hat benim bilgim dahilinde alırsa sorun olmaz tabiki ama benim haberim olmadan alınan bi hat olursa sorun olacağı kesin:mymeka:

Back
X