• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz ya da sevgiliniz bir haftalık iş seyehatine yurtdışına gitse?

hiç bişey olmaz canım. sevgiline güvenin tamsa aklın kalmasın. sadece özlersin. o da iyi gelir. şimdiden düşün yurtdışından gelecek hediyeleri ve freeshoptandan parfüm siparişi vermeyi unutma.
benim eşim de arada gider hem yurtiçi hem yurtdışı. en uzun 1 ay kaldı.

Benim eşim evlendiğimizden beri devamlı şehir dışı yurt dışı gidip geliyor. Bazen 6 ay bazen 4 ay bazen 2 hafta bazen 2 gün. ama bir günden bir güne gitme demedim. demeye hakkım yok çünkü onun işi. İşsiz kalması daha mı güzel. Sonuçta bizim için çalışıyor. Sonuçta oda istemez ailesinden ayrı kalmak ama ekonomik şartlar bunu mecbur kılıyor.

Hamileliğimde bile 4 ay yurtdışındaydı. Evlendik 1 hafta sonra yine gitmek zorunda kaldı.

Ama birgünden bir güne aklıma kötü birşey getirmedim. Snuçta yapacak olsa burda da yapar. İlla uzakta diye yapacak diye birşey yok.
Özlüyorsun, mesafeler olduğundan özleminden tartışıyorsun ama geldiğinde bir başka oluyor. Bence sorun yapıp ta ne kendini ne sevgilini üzmeye değmez. Sizin geleceğiniz için çalışmaya gittiğini düşün o zaman kendini daha iyi hissedersin.

Evet haklısın daha önce bu tarz bi konu başıma gelmedi saçmalamışım yani bunu anladım..

iş için gidiyor, kafa tatili yapmaya değil ki..
takılma böyle şeylere ve ona karşı dile getirme.. aklında yokken, aklına düşürme yani:34:

eşinin; senin böyle bir fikire sahip olduğunu bilmeside ne kadar rahatsız edici bir durum değil mi?
bende takılmam bu duruma.. karşılıklı olarak tabiki..
herkes ekmeğini kazanmanın derdinde..

yersiz şüphelere kapılma..
mutluluğunuz daim olsun.. :16:

iş için gidiyor, kafa tatili yapmaya değil ki..
takılma böyle şeylere ve ona karşı dile getirme.. aklında yokken, aklına düşürme yani:34:

eşinin; senin böyle bir fikire sahip olduğunu bilmeside ne kadar rahatsız edici bir durum değil mi?
bende takılmam bu duruma.. karşılıklı olarak tabiki..
herkes ekmeğini kazanmanın derdinde..

yersiz şüphelere kapılma..
mutluluğunuz daim olsun.. :16:

Teşekkür ederim:)

almanya yine yakın, burnunun dibi.
çıkıp gitsen gidersin. benim sevgilim geçen yaz boyunca singapurdaydı.
bence haline şükret, adamcağıza da ses çıkartma:24:

Bizim eski patron, sekreterle odasında, öğle aralarında otele giderek birlikte olurdu, bunu da herkes bilirdi.
Akşam da patronun eşi gelir, kocasıyla el ele buluşup evlerine giderlerdi.
Kadın muhtemelen "benim kocam evden işe, işten eve geliyor hatta çıkışında ben gidip alıyorum, eve bile birlikte gidiyoruz, benim kocişim asla yapmaz" derdi.Ama kocası mesai saatinde sekreteriyle birlikte olurdu.

Demem o ki, yapacak adam her yerde her şekilde yapar, yurtdışı, ildışı diye canınızı sıkmayın.
Aranızda güven porblemi yoksa, boşuna kendinizi de eşinizi de yıpratmayın.

hiç sorun etme güven varsa arada hiçbir sorun olmaz.benim eşimde senede en az 3 defa yurtdışına gider hemde gittiği gurupta bayanlarda oluyor bekarı evlisi...en az 1 hafta kalıyolar.aslında eşin oraya gittiğinde belli oluyor benim eşim gün içinde en za 5 defa arardı ..bu da benim çok hoşuma giderdi,şuraya gittik şunu yedik vs...ben sormadan kendi anlatırdı.o zaman daha iyi anlıyosun bedenen orda ama ruhen hala benim yanımda :)

nişanlım, sevgililik ve nişanlılık döneminin yarıdan fazlasını y.dışında master için geçirdi. kendinize kuruntu yapmayın, ona da sıkıntı :)

eşim işi oldukça yurt dışına çıkar.ayrı kalacağımız için çok üzülürüm ama ona güvensizliğim yoktur..Allah hayırlısıyla gidip hayırlısyla,sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin..

İş bu... Ben de çok şehir dışına çıkarım, bazen 1 hafta kalırım bazen 3 gün bazen de günübirlik bu tamamen güvenle alakalıdır. İş gerekliliği ne kadar önemli ise aile kavramı da bu kadar önemlidir ve bu güveni yıkacak şekilde davranma hakkı vermez kimseye... Bu yüzden benim gittiğim gibi eşiminde gitmesinde bir sakınca görmüyorum.

Bir şeyler yapmaya niyeti olan kişinin bir yere gitmesine gerek yok, yapmak istedikten sonra her şekilde fırsatı yaratır, bulur...

Son düzenleme:
ben 2 kere gittim böyle eşimi bırakıp. sen eşine güvendikten ve eşin de sana sadık olduktan sonra sorun yok..

ben 2 kere gittim böyle eşimi bırakıp. adabıyla gittim geldim yani :) sen eşine güvendikten ve eşin de sana sadık olduktan sonra sorun yok..

kızlar sevgilim (6 yıllık) iş seyehatine gidecek Almanyaya güveniyorum fakat böyle bir garip oldum..Benimle aynı durumda olan var mı? Biraz kıskançlık yapmakta haksız myım?Abartıyor muyum?

Bende eşimle sevgiliyken yurtdışı seyahati çıkmıştı. Hemde uzun süre 6 aylık ben giderken yüzük takmazsa beklemeyeceğimi belirttim. Çünki kuzenimin sevgiliside böyle bir dönem gitmişti ve meğer formalitede evlilik yapmış orada kızda burada bekliyordu.

Sonra gitmedi. İşler dolayısıyla şimdi evliyiz 7 yıllık yurtdışına gidiyor şehiriçi hiç çalışmıyor. Şehirdışına gittiğinde bizde gidiyoruz. Yurtdışı olduğunda müsait ülke ise bende gidiyorum. Ama şuan Libya'da mesela orada durumlar karışık o yüzden gidemiyorum. Yapan yanındada yapar ayrıca sevgiliyle eş kıyaslanmaz tabii..

Canim benimesim il disinada gidiyor.portekiz parise bile gitti.ama bende sorun etmedim.hatta parise gittigi grupta bayan varmis bir tane isyrrinden.bunu bana dondukten sonra soyledi.bende kendisine neden sakladiginisordum.huzursuz olucaktin.beni aricaktin devamli felan dedi.bende bir daha soylemesini cunku soylemezse kotu bisey dusunecegimi soyllesim.ama ben kiskanmaiyorum.gitmesini.cunku biliyorumki gapacak olan adamin almanyaya gitmesine gerek yok.kapidan ciktiktan sonra gene yapar

Back
X