Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim evlendiğimizden beri devamlı şehir dışı yurt dışı gidip geliyor. Bazen 6 ay bazen 4 ay bazen 2 hafta bazen 2 gün. ama bir günden bir güne gitme demedim. demeye hakkım yok çünkü onun işi. İşsiz kalması daha mı güzel. Sonuçta bizim için çalışıyor. Sonuçta oda istemez ailesinden ayrı kalmak ama ekonomik şartlar bunu mecbur kılıyor.
Hamileliğimde bile 4 ay yurtdışındaydı. Evlendik 1 hafta sonra yine gitmek zorunda kaldı.
Ama birgünden bir güne aklıma kötü birşey getirmedim. Snuçta yapacak olsa burda da yapar. İlla uzakta diye yapacak diye birşey yok.
Özlüyorsun, mesafeler olduğundan özleminden tartışıyorsun ama geldiğinde bir başka oluyor. Bence sorun yapıp ta ne kendini ne sevgilini üzmeye değmez. Sizin geleceğiniz için çalışmaya gittiğini düşün o zaman kendini daha iyi hissedersin.
iş için gidiyor, kafa tatili yapmaya değil ki..
takılma böyle şeylere ve ona karşı dile getirme.. aklında yokken, aklına düşürme yani
eşinin; senin böyle bir fikire sahip olduğunu bilmeside ne kadar rahatsız edici bir durum değil mi?
bende takılmam bu duruma.. karşılıklı olarak tabiki..
herkes ekmeğini kazanmanın derdinde..
yersiz şüphelere kapılma..
mutluluğunuz daim olsun..![]()
kızlar sevgilim (6 yıllık) iş seyehatine gidecek Almanyaya güveniyorum fakat böyle bir garip oldum..Benimle aynı durumda olan var mı? Biraz kıskançlık yapmakta haksız myım?Abartıyor muyum?