Eşiniz yada Sevgiliniz sizden nasıl özür diler??

Punchshe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.652
8
116
İstanbul
Evet arkadaşlar malum türk erkekleri pek özür dilemeyi sevmezler.. işin esası özür dilemekte değildir de özür dilerim kelimesindedir.. çoğu eş özür dilerim demeden barışır...
bazı kullanılan yöntemler aslında onların dilinde özür dilerim demektir.. barışalım demektir..
sizin eşiniz veyahut sevgiliniz hatalıysa okadar surat yapıp soğuk durduktan sonra hatasını anladıysa nasıl özür diler.. yada neler yapar..

Mesela benim eşim gün boyu hiç konuşmayıp yatınca sırtını döner bi 5 dakika geçince uyumuş gibi mahmur bir sesle üşüyorum sırtıma sarılsana der.. :))
bu bizim aramızda hadi barışalım anlamına gelir..
kim üşürse o kabahatlidir..

tabi çok değişik yöntemler kullananınız vardır aranızda eminim

hadi özür dileme yöntemlerinizi paylaşın :)):asigim:

güzel bi yöntemmiş sizinkisi

bizde direk özür dilioruz valla hiç bi esprisi yok yani-tatlicadiarzu-

benimki zor bir adamdır aslında ama bende kolay sayılmam....yatınca sarılır direk...ama direnirim sarılmam,kolumu kendi alır üzerine koyar ,çekerim kıçımı dönerim ...devam eder o sırnaşmaya....sonra bende kalkar yatağın ortasına oturur ve özür dilediğini hatırlamıyorum derim kaşım hava da ,o da ''özür dilerim'' der ,beyenmedim bu tarzı derim ,''özür dilerim karıcımmm ''der...sonrasında peki der ve direk ayagımı uzatırım burnuna, koklaya koklaya öp bakalım derim öper o da ... barışırız ,sonra canım sıkıldıkça öp ayağımı derim tam affetmedim derim sırıtarak o da yine öper...:roflol:eşimin bu huyunu seviyorum a.s

hatalı olan arar..

hatalı: merhaba benim moralim çok bozuk :çok üzgünüm:

haklı : anlat bakim noldu:dilcikar:

hatalı: nişanlımla kawga ettik hep benim yüzümden, bide kırdım onu, ben onu çok sewiorum, bide ben eşşeeem kaydirigubbakcemile3
we günün anlam öneminde dair konuşma yapar..lülülülülülü

haklı: çoktan yawşamıştırrrlaelaelaelaelaeŞeniz kaydirigubbakcemile3

klasik diyaloğumuz...

bazende değişik süprizler yaparız durumu kurtarmak için yerimseniben

benimki zor bir adamdır aslında ama bende kolay sayılmam....yatınca sarılır direk...ama direnirim sarılmam,kolumu kendi alır üzerine koyar ,çekerim kıçımı dönerim ...devam eder o sırnaşmaya....sonra bende kalkar yatağın ortasına oturur ve özür dilediğini hatırlamıyorum derim kaşım hava da ,o da ''özür dilerim'' der ,beyenmedim bu tarzı derim ,''özür dilerim karıcımmm ''der...sonrasında peki der ve direk ayagımı uzatırım burnuna, koklaya koklaya öp bakalım derim öper o da ... barışırız ,sonra canım sıkıldıkça öp ayağımı derim tam affetmedim derim sırıtarak o da yine öper...:roflol:eşimin bu huyunu seviyorum a.s

Bence evlenince özür dileme yöntemleri değişiyo
şekil a ve b de görüldüğü üzere :)) evliler de var bi espirik kaydirigubbakcemile4

bende kolay ozudileyenlerden degilim
espriyle karisik sirnasarak ozurdilemeye calisirm ama benim uyus surat yapar
illa hata bendeydi askim ozurdilerim dememi bekler
ve arkasindan hakli olduguna dair guzel bi konusma yapar sonrada pis pis sirnasir
ben o yaptigi konusmaya illet oluyorum adam hakli tekrar ayni seylerin yasanmamasi icin cabaliyor ama ben illet oluyorum o nasihat dolu konusmaya
gel sende saril bitsin konu kapansin iste daha ne

suratım asıldığı an özür dilerim yine seni üzdüm istemeden der. sonrada hatasını sorar:))

ne güzelmiş ya okuynca imrendim valla..benim sevgilim çok büyük bi hata yapmadığı sürece özür dilemez,incileri dökülür ya ondan.pişman olduğunda anlarım onu davranışından ya da mesajından falan.gıcıklık yapmaya başlar ,sinir etmeye çalışır:umursamaz: her durumda kendini haklı gördüğü için bi türlü itiraf edemez haksızlığını.alıştım zaten artık takmamaya çalışıyorum

gerçek anlamda hatalı o ise özrününüde diler kendinide çok güsel affettirir aşkım
yapmadığı sırnaşıklıkda kalmaz bunun yanında
hediyelerde yanında tabe :jeyyar: :jeyyar:

kendini affettirmesini biliyor, bende çabuk affeden birisiyim zaten, nazlı felan değilim hiç (kör olasıca bir huyum var işte kolay affederim neden anlamadım ama öyle işte, naz vs bilmem :uhm: )

ama ben özür dileyince o affetim der ama okadar naz yapıyorki sanki nazlı genç kız sanırsın :roflol:
bende tam manasıyla morali yerine gelene kadar binbirtürlü yolu denerim affetmesi için..
çok şımartıyorum diye düşünüp bazende özür dilemeyip gurur yaparım, ozmanda o gelip benim gönlümü etmeye çalışır :smiley-cool:
ama nadir oluyor bizde kırgınlıklar felan ...
zaten pek birbirimizin yüzünü göremiyoruz, ,işinden dolayı :delphin:

dizinin üstünde çöküp özür diledi bi defasında ınsanların içinde :)

beni çok sinirlendirdiyse hatalıysa özürdilerim der bende çok nazlıyım aşırı özürdilerim aşkım der sonra elimi tutmaya felan çalışır ben izin vermem koşar koşar gider ileriye türk filimlerindeki gibi gel kollarıma nalan seni sarayım bebeğim der bana sen darılamassın der ben zaten gülersem barıştık ben taviz vermem nalanım yoluna ölüm bir yüz ver hele fikretine bir kuyruk salla der bende det uzak dur sırnaşık derim ölem ölem nalana ölem ölem ölem bende pek nazlıyım 10 dakika çektirrim rahat birde benimkinde bir huy var kızsam bile ona gülecekmişim o bana kızzada gülecekmişim öldürüyor beni bu huyu kavgada etsek çok aşırı sinirlendirsekte birbirimizi o bana güldüğünde bende ona gülecekmişim yüzüm asılmayacakmış bende rahat anlayana kadar 10 dakka çektirirmi bakarımki nerdeyse sürüncek tamam gel affettim fikretim nalanın sensizliğe dayanamaz birde hiç unutmam kızdırdı beni acyip sen burda dur ben geliyorum dedi tamam defol git gelmede dedim nazlı eşşeğim bekle az geliyorum dedi bekliyorum anam bi geldi bir poşet dolusu ama hertür çikolatadan var yanındada küçük bir papatya al gülüm balım birde beni karabaş diye sevyio sanki köpek gibi nekadar kızıyom karabaşım diyoya dellendircek

Evet arkadaşlar malum türk erkekleri pek özür dilemeyi sevmezler.. işin esası özür dilemekte değildir de özür dilerim kelimesindedir.. çoğu eş özür dilerim demeden barışır...
bazı kullanılan yöntemler aslında onların dilinde özür dilerim demektir.. barışalım demektir..
sizin eşiniz veyahut sevgiliniz hatalıysa okadar surat yapıp soğuk durduktan sonra hatasını anladıysa nasıl özür diler.. yada neler yapar..

Mesela benim eşim gün boyu hiç konuşmayıp yatınca sırtını döner bi 5 dakika geçince uyumuş gibi mahmur bir sesle üşüyorum sırtıma sarılsana der.. :))
bu bizim aramızda hadi barışalım anlamına gelir..
kim üşürse o kabahatlidir..

tabi çok değişik yöntemler kullananınız vardır aranızda eminim

hadi özür dileme yöntemlerinizi paylaşın :)):asigim:

hatalı olan arar..

hatalı: merhaba benim moralim çok bozuk :çok üzgünüm:

haklı : anlat bakim noldu:dilcikar:

hatalı: nişanlımla kawga ettik hep benim yüzümden, bide kırdım onu, ben onu çok sewiorum, bide ben eşşeeem kaydirigubbakcemile3
we günün anlam öneminde dair konuşma yapar..lülülülülülü

haklı: çoktan yawşamıştırrrlaelaelaelaelaeŞeniz kaydirigubbakcemile3

klasik diyaloğumuz...

bazende değişik süprizler yaparız durumu kurtarmak için yerimseniben

dizinin üstünde çöküp özür diledi bi defasında ınsanların içinde :)

ah bizimki nin hiç böyle özür dileme şekilleri yok.. genelde mesajla diler özrünü. he pardon bi keresinde de tel de dilemişti.. aaah ahh :delphin: tek tesellim hatası olduğu zaman suçunu kabul edip özrünü dler gönlümü almaya çalışır.. bunu yapmayanlarda var.

Bugune kadar ne yazik ki hicbir erkek benden ozur dileyemedi..nedense hep "en gururlular" i buluyorum!!!:oklava:

Back
X