Eşiniz yada Sevgiliniz sizden nasıl özür diler??

özür diler,en yakın çiçekçi dükkanından çiçek alır..
Aslında yoluma güller serpsin ,odayı çiçeklerle donatsın isterim ama henüz öyle bir şey yapmak aklına gelmedi benim aşkımın..
boshayallersmile

sadece dilde özür diler vallahi.. bide kedi gibi sırnaşır. tamam.. çiçek miçek yok.ayşecim haline şükret bence mirmirmirmir

çok zor özür diler
inat işte
ama dileyincede bi ton hediye çiçekle şiirlerle dilerboshayallersmile

sadece dilde özür diler vallahi.. bide kedi gibi sırnaşır. tamam.. çiçek miçek yok.ayşecim haline şükret bence mirmirmirmir

Çiçek olmazsa dondurma da olur yav .O da kabulüm..Hamilelik psikolojisi işte...kaydirigubbakcemile3

hiç dilemedi ki......................
hiç bişey yokmuş gibi davranır
özürdile dsem iyice bozulur aramız
alıştım artık...................

benimki o konuda çok iyidir,özür diler,bu konuda konuşur yaptığım hataydı der,sen ne yapmamı beklerdin,birdahakine böyle yaparım olur mu der,hatta olaydan sonraki 3 gün boyunca her fırsatta beni affettin kızgın değilsin dimi der,hele affedilmeyecek birşey yaptıysa ne taklalar atar,bir kere pencemin önüne üstünde affet yazan balonlarla gelmişti.

o huyu da olmasa nasıl yürürdü bilmiyorum

bizim ki de kolay kolay özür dilemez aslında kafasına göre bazen çok rahat diler bazen haksız olsa bile dilemez hareketleriyle ifade eder

Biz ikimizde direk özür dilemeyiz ama bekarken kendini affettirene kadar arar yollarıma çıkar motoruyla otobüs penceresinin yanından işe kadar takip ederdi. Ama asla özür dilerim demedi ohaoldumsmile hep başka yöntemlerle affettirdi kendini. evlendik gene aynı ama affettirene kadar uğraşır baya öper sarılır sever üstüme çıkar -tatlicadiarzu-
hatta çok kırıldıysam gözyaşlarımı öperek siler :delphin: . Amma çok üzmüş beni yaw :roflol:
DİREK ÖZÜR DİLEMEZ AMA AFFETTİRENE KADAR 40 TAKLA ATAR Şeniz

benimki sırnaşır, baktı pas vermiyorum, affet beni der. ben gene nazlanırım :kedi: 2 dakika ayrılır yanımdan, bi bakarım beyaz çikolata,jelibon, kavun karpuzlu roccomu almış cokacimcoook ohh tamam barıştık bile kaydirigubbakcemile3

Bizde lafta özür dilenmez ki ben özür dilerim lafını sevmem. Oda bunu bilir her kabahatinde özür dilemez, öyle güldürmeye falanda çalışmaz. Ne yaalan söliim bazen kendini o kadar güzel affettirmeye çalışıyor ki devamlı bi yanlışını arıyorum.
Mesela en son kavgamız çiçek yüzündendi. Bana çiçek alıp beni bekleyemeyeceğini çok utandığını bunu hayatta yapmayacağnı söyledi. Bende işte benim için değmez mi falan derken baya bi kavganın içinde bulduk kendimizi. Saçma sapan bişii işte ama kırılmıştım çok. Sonra beni aradı gel buluşalım konuşalım diye. İstiklal caddesinde buluştuk bi baktım kocaman bi papatya buketi. Çiçekle beklemeyi sevmeyen adam istiklalde 2 tur attı elinde koca bi buketle.

Son düzenleme:
benimki zor bir adamdır aslında ama bende kolay sayılmam....yatınca sarılır direk...ama direnirim sarılmam,kolumu kendi alır üzerine koyar ,çekerim kıçımı dönerim ...devam eder o sırnaşmaya....sonra bende kalkar yatağın ortasına oturur ve özür dilediğini hatırlamıyorum derim kaşım hava da ,o da ''özür dilerim'' der ,beyenmedim bu tarzı derim ,''özür dilerim karıcımmm ''der...sonrasında peki der ve direk ayagımı uzatırım burnuna, koklaya koklaya öp bakalım derim öper o da ... barışırız ,sonra canım sıkıldıkça öp ayağımı derim tam affetmedim derim sırıtarak o da yine öper...:roflol:eşimin bu huyunu seviyorum a.s

Açıkçası en beğendiğim bu oldu. Bundan sonra bende senin yapıtığını yapıcam canım. Hemde ayağımla tokat atıcam suratına..
Hemde kaşım havada. Süperrrr.

Bizim evde benim dediğim dedikdir :) bir gün kocamla bi şey hakkında tartışıyoduk aramızda geçen dialog

Ben:Canım xx yere gidelim.
Kocam:Yok oraya gitmiyelim.
Ben:Bana karşımı geliyosun ?
Kocam:Hayır.

Ben bu sırada yataktan kalkıp boyun tarafına ayağımı uzatıp

Ayağımı öp ve özür dile dedim

oda hemen öptü ve özür diledi canım kocam :)

beni hediyelere bogar,
o kadar ince düsuncelidirki kocis :69:

birlikteliğimizin 2. yılı dolmak üzere ama ben benimkinin bir kere açık açık özür dilediğini görmedim.
sırnaşır, öper , şaklabanlık yapar. ben sırıtınca da olay tatlıya bağlanmış demektir.
ama keşke özür dilemeyi bilse...

özür dile bakıyım der bende sen dile sen suçlusun derim tamam özür dilerim der hiç yalakalık yapmaz ama bazen de bi taneeeeem aşkıııııım yılışır:2:

Back
X