Hadi yaa :)) maşallah canım rabbim bozmasın :)bizim telefonla konuşmamız çok dikkat çeker
sık sık ararız birbirimizi
hitaplarımızda güzeldir birbirize karşı
sanki birbirimizi çok özlemişiz gibi
daha dün annem akşam gelecek nasılsa ama ağlamadan git bari yanına demişti şaşırdığından
ki çok sıradan bir konuşmamızdı bana göre:)
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanbizi görenler en çok inanılmaz yakışıyorsunuz derler kafa yapımızın aynı olduğunu düşünürler...ama bazen aslan ve akrep çok zıtlaşıyoruz..
bizede bunu çok derler :))Bizi gören "iki manyak BirBirini Bulmuş der" gerçekten de öyle. kalkıp evin ortasında şemmamme oynarız değişik fügürlerle.. Bi kere kendimizi kameraya aldık. öldük gülmekten izlerken. Geçen günde oturduk elimizde çekirdek sevgilimin kuzenleriyle kız arkadaşlarını çekiştiriyoruz aBlam da yanımızda "ayy sizi evlenince düşünemiyorum her gece oturup çekirdek çitleterek dedikodu yaparsınız çok fenasınız" dedi, aynı anda çemkirdik aBlama, "yoook Ben sizle Başedemem" dedi aBlam.. azıcık deliyiz Biz, herkes söyler Bunu =) aslında o çok efendi çok düzgün Bi çocuktu da Ben Bozdum onu =)))
bizim arkadaslarımızda bizimle beraberken cok gulduklerını soylerler cunku hep gulerız ıkımzde masallah allah hep guldursun hepımızı kaydirigubbakcemile3
Güzel bir çift öreneği yani :) Rabim bozmasın canımBizimle olan bekarlarda bir an önce evlenmek isterler.
Oysaki hayatinizi yasayin bekarlik sultanliktir desekde, onlari ikna edemeyiz.
Esimle güldügüm kadar kimseyle gülemiyorum, gercekten cok komik hallerimiz var.
Benim birde taklit yetenegim vardir, esim yerlere yatar yaptigimda. Esiminde anlatma kabiliyeti cok iyidir, bir olayi anlatirken gözümde canlandirabiliyorum ve cogu seyi girgira aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?