Eşiniz yada sevgilinzle ilişkiniz hakkında ençok hangi sözü duyarsınız yada iltifatı?

_CandaS_

Çok şükür seni bana verene ...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
6.066
72
163
Arkadaşlar insanlar szi gördüklerinde en çok ne derler? Hangi yönünüzün ortaya çıktığını söylerler? Aldığınız en çok iltifat yada eksiklik nedir?

Paylaşalım mı?

ılk ben paylaşayım o zaman..
Mesela bizi her gören oturuş şeklimizden ötürü nişalanacak çiftler gibisiniz derler.
Kaygılı, heyecanlı, yapışık ve kavuşamamış gibi olmamızdan dolayı bu sözü çok duyuyooruz.
Görende nişanlı sanar sizi derler.

Birde çok enteresan fikirlere sahipmşiz, birbirimize uymuşuz.Çok tuhafmışız öyle derler :)

bizim telefonla konuşmamız çok dikkat çeker
sık sık ararız birbirimizi
hitaplarımızda güzeldir birbirize karşı
sanki birbirimizi çok özlemişiz gibi
daha dün annem akşam gelecek nasılsa ama ağlamadan git bari yanına demişti şaşırdığından
ki çok sıradan bir konuşmamızdı bana göre:)

bizi görenler en çok inanılmaz yakışıyorsunuz derler kafa yapımızın aynı olduğunu düşünürler...ama bazen aslan ve akrep çok zıtlaşıyoruz..

Bizi gören "iki manyak BirBirini Bulmuş der" gerçekten de öyle. kalkıp evin ortasında şemmamme oynarız değişik fügürlerle.. Bi kere kendimizi kameraya aldık. öldük gülmekten izlerken. Geçen günde oturduk elimizde çekirdek sevgilimin kuzenleriyle kız arkadaşlarını çekiştiriyoruz aBlam da yanımızda "ayy sizi evlenince düşünemiyorum her gece oturup çekirdek çitleterek dedikodu yaparsınız çok fenasınız" dedi, aynı anda çemkirdik aBlama, "yoook Ben sizle Başedemem" dedi aBlam.. azıcık deliyiz Biz, herkes söyler Bunu =) aslında o çok efendi çok düzgün Bi çocuktu da Ben Bozdum onu =)))

bizim arkadaslarımızda bizimle beraberken cok gulduklerını soylerler cunku hep gulerız ıkımzde masallah allah hep guldursun hepımızı kaydirigubbakcemile3

Bizimle olan bekarlarda bir an önce evlenmek isterler.
Oysaki hayatinizi yasayin bekarlik sultanliktir desekde, onlari ikna edemeyiz.
Esimle güldügüm kadar kimseyle gülemiyorum, gercekten cok komik hallerimiz var.
Benim birde taklit yetenegim vardir, esim yerlere yatar yaptigimda. Esiminde anlatma kabiliyeti cok iyidir, bir olayi anlatirken gözümde canlandirabiliyorum ve cogu seyi girgira aliriz.

Hadi yaa :)) maşallah canım rabbim bozmasın :)
Bizde başka şehirlerde olduğumuz için her telefonda yemeğini yedinmi diye sorarız :)
Annem babam başta olmak üzere çoğu insan dalga geçer, bebeğinmiş gibi davranıyosun diye :)
Ama napıyım yedimi bilmiyorumki :)
bizi görenler en çok inanılmaz yakışıyorsunuz derler kafa yapımızın aynı olduğunu düşünürler...ama bazen aslan ve akrep çok zıtlaşıyoruz..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bizede bunu çok derler :))
tahmin edebiliyorum durumlarınızı :)
kavga etsek bile aramıza giremezler kavga ederken bile birbirimize af ettirmeyiz.
saniyemiz birbirine uymaz çatlaklar siz evde nasıl vakit geçiriyosunuz derler :)
sizlede baş edemeyceklerine eminim :) Allah bozmasın canım
bizim arkadaslarımızda bizimle beraberken cok gulduklerını soylerler cunku hep gulerız ıkımzde masallah allah hep guldursun hepımızı kaydirigubbakcemile3
maşallah canım allah bozmasın : nazar:
Güzel bir çift öreneği yani :) Rabim bozmasın canım

sürekli didişip bağrışıp anında canım cicim oluşumuz en çok dikkat çeken özelliklerimizdden

tabi bide tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş diyolar

hiç unutmam ayrıldığımızı öğrenince bir arkadaşı şok olup sandalyeden düşmüştükaydirigubbakcemile3 akıllarındaki sevgili profillerine uydururlar bizi,

her zorluğa rağmen ayrılmamamıza şaşırırlar ama yalannn

o ayrılmak ister ben inat yaparım,ben istesem o yapar,ikimizin isteğine bi denk gelse...

görüntü acisindan cok yakistigimizi söyleler
birbirimize cok güzel bakiyormusuk ayrica

ama en cok, cok iyi anlastigimiz icin ve birlikte kahkahalar attigimiz icin dikkat cekeriz.

girdiğimiz her ortamda eşim erkeklerle ben bayanlarla oturuyorda olsam ara ara gelir alnımsdan kafamdan öper gider:) iki adım bile yürüsek elele yürürüz. yemek yediğimiz her yerde lokanta yada ev gezmeleri hep eşim yedirir bana:)) kimisi çocuğu gibi bakıyor sana der:)) üşüdüm mü terleddim mi acıktım mı belim açılmış mı :)) herşeyi kontrol eder. çok üzerime titrer bu da her ortamda dikkat çeker:))
bazen bir ortama eşimle değil de annemlerden biriyle gittiysem XXX kızını sana mı bıraktı iyi besle üşütme kıymetlisi kızar diye takılırlar:))
çok seviyorum kocamıı:)))

genelde çok benzediğimizi söyleler...
kardeş sanan bile çok oldu..
birbirimize çook yakışıyoruz:))

birde günde elli kere telefonda konuşmamız dikkat çeker:)
hatta sinir olanda oluyor nedense ...

nişanlmın ailesi yazık kızın baışını yaktık ne yapıcak seninle diyorlarmış tam aksine benim ailemde yazık çocuğun başınıyaktık deselerde biz iki deli çok mutluyuz deli deliyi görünce çomağını saklıyor kaydirigubbakcemile3

Kızlar hepinize maşallah valla :)
Allah bozmasın bu mutlulukları :)
Ama anladığım kadarıyla ortak özellik olarak hepimizde çatlatlık var :)
O çatlaklıklar gitmesinde heyecan katıyor herşeye :)
Birde benzem konusunda derler ya :)
Allah karı kocanın toprağını bir yaratmış, çok benzerlermiş :)
Sevgiliyken benzetenler evlanceksiniz derlerdi :) gülerdim :) galiba gerçekliğide var :)

salaksın sen biteceğini bile bile kaybetmeye oynuyorsun yada kızım manyakmısın mazoşistmisin bu adamdan adam olmaz bırak git yoluna laflarını duyuyorum fakat 6 yıldır bıtmedı.

yapı itibari ile mizahi yönüm biraz ön planda...iki dakika yerimde rahat duramam,en ufak ciddi ortamı hemen cıvıtırım ve her nası oluyosa betondan yaratılmış insanları bilem o ortama dahil eder gülümsemelerini sağlarım.eşimse aksimdir,ciddi yapısı var,eğlenceli ortamda dahi kendini tümüyle bırakamaz,bir tek evde yanlızsak benim her ortamda davrandığım gibi davranır.
bende eksik olan realiteye adapte durumu ile onda eksik olan pembe gözlük ile biz bu şekilde birbirimizi tamamlıyor,yuvarlanıp gidiyos işte...çevremizdekiler bu yüzden birbirimizi tamamladığımızı söylerler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…