simdi kizmi aradi esinmi aradi
onemli olan bu tabii
ayrilacak kadar kizdigini bilmeli esin
en azindan bir yanlis anlasilma olabilir
belki kiz aramistir
esinde cevap vermemistir bu ihtimalda var
üç seçenek var sanırım
birincisi eşim kıza mesaj attı görüşmek için kızdan cevap gelmeyince bi daha aramadı.
Ikincisi kız eşimi aradı eşim açmadı ve bi daha arama diye mesaj attı.
üçüncüsü zaten hep görüşüyorlardı ama başka bi numaradan old için benim ruhum bile duymadı
:26:
AKŞAM OLSUN ZATEN KONUŞACAĞIM HERŞEYİ AMA SU ANDA ELİM KOLUM BAĞLI. İŞ YERİNDYİM AKLIM KALBİM DARMA DAĞIN AMA BEN İNSANLARA GÜLÜCÜK DAĞITIYORUMYÜEĞİM KAN AĞLIYO...AKŞAMA KADAR İÇİM İÇİMİ YİYECEK..
budaoldu ARKADAŞIM
DAYAK OLAYI YOK AKSİNE YAŞADIĞIMIZ ONCA SORUNA RAĞMEN O BENİM HEP KAŞIMA GÖZÜME BAKAN BİRİ..AMA ŞU DEDİĞİNDE HAKLISIN "çok sevdiğiniz için evet aldattım demesini duymaktan korkuyo olabilirsiniz.."EN BÜYÜK KORKUM BUUU...
GLYMRK ARKADAŞIM
DESTEĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. ÖZEL DEĞİLSE SORABİLİR MİYİM SU AN O KİŞİYLE HALA EVLİ MİSİN.. BU DURUM DÜZELDİ Mİ NASIL ATLATTIN ?
AKŞAM OLSUN ZATEN KONUŞACAĞIM HERŞEYİ AMA SU ANDA ELİM KOLUM BAĞLI. İŞ YERİNDYİM AKLIM KALBİM DARMA DAĞIN AMA BEN İNSANLARA GÜLÜCÜK DAĞITIYORUMYÜEĞİM KAN AĞLIYO...AKŞAMA KADAR İÇİM İÇİMİ YİYECEK..
budaoldu ARKADAŞIM
DAYAK OLAYI YOK AKSİNE YAŞADIĞIMIZ ONCA SORUNA RAĞMEN O BENİM HEP KAŞIMA GÖZÜME BAKAN BİRİ..AMA ŞU DEDİĞİNDE HAKLISIN "çok sevdiğiniz için evet aldattım demesini duymaktan korkuyo olabilirsiniz.."EN BÜYÜK KORKUM BUUU...
GLYMRK ARKADAŞIM
DESTEĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. ÖZEL DEĞİLSE SORABİLİR MİYİM SU AN O KİŞİYLE HALA EVLİ MİSİN.. BU DURUM DÜZELDİ Mİ NASIL ATLATTIN ?
bir bayan için ne kadar zor bi durum.
Bir başka kadının araya girmesi kadar kadını yaralayan başka bişe olamaz sanırım.
şiddet görsem izleri zamanla kaybolur gider dersin ama kalbindeki yara öyle kolay kapanmaz.
Bikere hayır aldatmadım bile dese,her onu aradığında telefonu meşkul olsa acaba onla mı konuşıyor,yoksa aldatmadım diyerek yalanmı söyledi diyip durcaksın.
Akşam bi neticeye varmanı tavsiye ederim.
Günah değilmi kaç gündür azap çekiyorsun.
Senin yerine kendimi koyunca aklıma türlü sorular ve sorunlar geldi.
Belkide evliliği böyle çabuk bitirmemekte haklısın,korkuların sadece ondan yana değil,
çevrenden,işyerinden ve ailenden yana sorunlar çıkacağını düşünüyo olabilirsin.
Sanırım en doğru kararı gene siz vereceksiniz.bizim yorumlarımız size ancak bi yol açar,ama o yoldan gitmekte kalmakta size kalmış.
Allah yardımcın olsun..
evet son yarım saat..
yarım saate eve gideceğim. sabahtan beri aklım beynim tüm vücudum çatlamak üzere. yarım saat sonra hepsi bitecek yada başlayacak. evime gidip rahat rahat ağlamak istiyorum artık.. haykırmak bağırmak akıtmak istiyorum içimdekileri.. kafayı yemek üzereyim ama hala kendime hakim oluyorum ve sakin olmaya çalışıyorum allahım bu nasıl bi duygudur böyle..
evet son yarım saat..
yarım saate eve gideceğim. sabahtan beri aklım beynim tüm vücudum çatlamak üzere. yarım saat sonra hepsi bitecek yada başlayacak. evime gidip rahat rahat ağlamak istiyorum artık.. haykırmak bağırmak akıtmak istiyorum içimdekileri.. kafayı yemek üzereyim ama hala kendime hakim oluyorum ve sakin olmaya çalışıyorum allahım bu nasıl bi duygudur böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?