• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esiniz yaninizda gaz cikarir mi

Ben gaz çıkarılmasından aşırı rahatsız olurum ama bence bu kişisel bir durum biraz bundan rahatsız olmayan da var.

Bir de bu konudaki adam karısını tiksindirmiş yani eşinin rahatsız olduğunu fark ediyorsan yapmamalisin onun ne hissettiğini umursamıyorsa da temelden problemleri var demektir.

Kısacası bence bu durum boşanma sebebi olabilir ama sizin yerinizde olsam bu düşüncemi asla söylemem. Gün gelir beni doldurdu onun yüzünden kocamla sorun yaşadım der çünkü.

bir süredir görmediğim bir arkadasimla bulustum utana sikila anlatti esinden bosanmayi dusunuyor esi yaninda rahat bir sekilde gaz cikariyormus defalarca uyarmis tartismis hic aldiris etmiyor dikkat etmiyor dedi uzerinden cikardigi ne varsa corap boxer tshirt yere atip gidiyormus toplamiyormus sence bunlar bosanma sebebi mi ben mi abartıyorum dedi suan bende bosanmayi dusundugum icin acikcasi ona fikir beyan edicek psikolojide degilim ondan sizlere danismak istedim
Bence eşi arkadaşınıza saygı göstermiyor. Çok kötü bir durum. Sanki özel kölesi gibi kişisel ve kirli eşyalarını bile bile bırakması kötü bir durum. Bilerek gaz çıkarması da düşüncemi destekler nitelikte.

Sebep ne olursa olsun soğudu ve boşanmak istiyorsa bahane çok olur.
Bu sebepler benim için boşanma değil uyarı uyarı tartışma sebebi olur. En son da ortaya atılan herşey çöpe gider. Atmisligimda vardır. Yerdeyse önemi yoktur, gereksiz eşya da tutmam.
Gaz işi bir yere kadar hastalık mastalik falan da, inadına yapıyorsa arkadaşında başlasın yapmaya, önce kim bosayacak görelim.

bir süredir görmediğim bir arkadasimla bulustum utana sikila anlatti esinden bosanmayi dusunuyor esi yaninda rahat bir sekilde gaz cikariyormus defalarca uyarmis tartismis hic aldiris etmiyor dikkat etmiyor dedi uzerinden cikardigi ne varsa corap boxer tshirt yere atip gidiyormus toplamiyormus sence bunlar bosanma sebebi mi ben mi abartıyorum dedi suan bende bosanmayi dusundugum icin acikcasi ona fikir beyan edicek psikolojide degilim ondan sizlere danismak istedim
Esim daginik değildir ama bizde de gaz problemi vae malesef hic utanmıyorlar 👀o kadar da kızıyorum ama bilimsel sacma bir arastirmsya göre esinin yaninda osuran adam aldatmazmis öyle diyolar 🤣🤣

Esim daginik değildir ama bizde de gaz problemi vae malesef hic utanmıyorlar 👀o kadar da kızıyorum ama bilimsel sacma bir arastirmsya göre esinin yaninda osuran adam aldatmazmis öyle diyolar 🤣🤣
Bir aydınlanma geldi şu an bana 🤔🤔 benim eşimde arada kaçırır demek ki sadakatinden yapıyormuş iki gözümün çiçeği 😂😂

Sevişme sırasında olmadığı sürece eşim yanımda gaz çıkarabilir, bende onun. Bu vücudun doğal bir olayı. Film izlerken kalkıp yan odaya mı gitsin adam? İçinde mi tutsun rahatsız olup. Kokunca dalga bile geçiyoruz birbirimizle.
Dağınıklık konusu ise boşanma sebebi olmasa bile çok rahatsız edici. Konuşup karşılıklı anlaşmaları lazım. Konuşmaktan anlamıyorsa, arkadaşınız almasın bıraktığı yerden kıyafetleri. Sürünsün yerde. En son giyecek çorabı, kıyafeti kalmayınca anlar.
Evet yan odaya gitsin. Baskasinin yaninda osurmak nedir ya? Alti ustu tuvalete gideceksiniz, ne bu tembellik. Bi de cok anormal biseymis gibi yan odaya mi gitsin demissin 😂 sanki bana himalayalara gidecek de daga bayira karsi salacak ahahahha 😂

Eşiyle baska sorunu yoksa dağınıklığı için karşısına alıp konuşsun .

Böyle pis pis inadına eder gibi çatır çatır burnunun dibinde yapıyorsa ahlaksızlık bu saatten sonra eğitilmez o 🥒

İstem dışı olan bişeyse o an lavaboya yetısemeyıp üşüttüyse tutamayıp salıverdiyse yapacak bisey yok ama buda her zaman olacak bisey değil zaten birinde kacırsa birinde yetişir lavaboya
Benimki kıyafetlerini oraya buraya atmaz.Temizse dolaba kirliyse sepete ertesi gün giyecekse kapının arkasına asar beni uğraştırmaz .Yanımda gaz çıkarıyor ama ben rahatsız olmuyorum.Mide problemi var.Olmasa da sorun etmezdim.Boşanma sebebi değil.Sabah akşam duş alıyor temizlik sorunu yok.

Benimki kıyafetlerini oraya buraya atmaz.Temizse dolaba kirliyse sepete ertesi gün giyecekse kapının arkasına asar beni uğraştırmaz .Yanımda gaz çıkarıyor ama ben rahatsız olmuyorum.Mide problemi var.Olmasa da sorun etmezdim.Boşanma sebebi değil.Sabah akşam duş alıyor temizlik sorunu yok.
Siz şikayetcı değilseniz kime ne

Peki bu mide sorununu başkalarının yanında nasıl hallediyor

dağınık değildir, arkasını toplar. banyodan çıkmadan temizler. 3 yıldır bir kılına dahi rastlamadım banyoda. ama gaz çıkarır 😂😂 ilk baslarda yapmıyordu, ben yapıyordum. cünkü sevgiliylen kaçırmıştım bir kez yanında. olan oldu diyip saldım 😂 bir yılın sonunda falan artık o da saldı. öyle evde gaz savası gibi düsünülmesin ama geldiği zaman da tuvalete koşmuyoruz. hafif bir esintiyse bırakıyoruz 🥲

bundan boşanılmaz sanırım ama insanı soğutabilir evet. mesela bana da geğirmek çok iğrenç geliyor. esim geğirse olay çıkarırım ama sadece bu yüzden boşanmam ya 🙄

Evet yan odaya gitsin. Baskasinin yaninda osurmak nedir ya? Alti ustu tuvalete gideceksiniz, ne bu tembellik. Bi de cok anormal biseymis gibi yan odaya mi gitsin demissin 😂 sanki bana himalayalara gidecek de daga bayira karsi salacak ahahahha 😂
Peki gece yatarken aniden gelse kalkıp wcye mi gidecek yine uykulu? 😂 wcde koridorun diğer ucuysa yani?

Siz şikayetcı değilseniz kime ne

Peki bu mide sorununu başkalarının yanında nasıl hallediyor
Uzaklaşınca yapıyor demek ki.Eve girer girmez tuvalete koşar ben duymayayım diye yanımda da mecbur kalıyor çoğu zaman.Gayet doğal bir durum ben hiç rahatsız olmuyorum.

Osuruktan teyyare selam söyle o yare diyerekten esas sebeplerin bu olmadığını düşünüyorum

Bence bu biraz saygıdan.Bu tarz şeylerin yeri lavabodur.Çamaşırları da toplamasın yerden arkadaşınız.Bence boşanma sebebi değil

12 yıldır hiç yaşamadık biz böyle bişey. Yan odaya veya tuvalete gidilsin yani bir zahmet. Hiç hoşlanmam ya eşimde hoşlanmaz. Yanlışlıkla geğirsek falan tamam ama gaz çıkartma 🤢 Boşanma sebebi değil ama soğuma sebebi.

Kişiden kişiye değişir.Ama şahsen benim midem kaldırmaz.Tuvalet,banyo konularında takıntı derecesinde hassasım zaten.Bence bu sebeplerden boşanmak istemekte haksız değil.

Hiçbirine izin vermem kusura bakmasın 7 senedir evliyim bir kere bile ben bunları yapmadıysam kocam da yapamaz net yani

İntagramda bi psikiyatristde denk gelmiştim,diyordu ki ;kocanız yanınızda rahatça gaz çıkarmıyorsa hiç karı koca olamamışsınız ...😊adam yalnızken sergilediği davranışı ,eşinin yanında yapması olumlu bir durummuş...ama ne bileyim adam burnunuzun dibinde osurup durmasın ya..Bari ötede yapsın...

Back
X