- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana hiç karışmaz borcumuz da olsa ben bişey istiyorsam alınır (bıraksam yani )..kendisine de hiç birşey almaz..evlendiğimizden beri şampuanından çorabına kadar herşeyini ben alırım...ona bişey alacak olsak mutlaka kavga çıkar çünkü kendisi için alacağımız herşeyi gereksiz der geçiştirir..ben de kendi zavkime göre alırım bayılır sonrada :))
ben ne istesem alır Allahtan ben de hesapsız para harcayan biri değilimdir, yoksa biz mahvolurduk..eşimin bana hayır diyememe gibi bi durumu var o da bundan rahatsız ama önüne geçemiyor :))özel hiç bi çabam da yok oysa...
Evet hanımlar, bu konuda neler duyuyoruz neler,
aldıklarını evde saklayan,sonra gizli gizli giyen,
almadan önce eşinden onay alan,eşi hayır derse almayan vs.vs
çoğaltılabilir bu durumları..
siz kendiniz için ,eviniz için veya çocuğunuz için alış veriş yapmak istediğinizde eşinizin tavrı ne olur,
çok hesap sorar mı ya da hiç karışmaz mı??
Ben pek alış veriş yapmam ama tek başıma gitmiş almissam sorun çıkarmaz ama birlikte gktmissek bu olmadı vs der ben de fikirlerini onemserim. Normalde de bi yere birlikte giderken birbirimize kıyafet konusunda bu olmadı vs derizEvet hanımlar, bu konuda neler duyuyoruz neler,
aldıklarını evde saklayan,sonra gizli gizli giyen,
almadan önce eşinden onay alan,eşi hayır derse almayan vs.vs
çoğaltılabilir bu durumları..
siz kendiniz için ,eviniz için veya çocuğunuz için alış veriş yapmak istediğinizde eşinizin tavrı ne olur,
çok hesap sorar mı ya da hiç karışmaz mı??