Eşiniz yaptığınız alış-verişe karışır mı??

benim eşim bu konuda çok tuhaf,
Beraber alışverişe, yada gezmeye gitttiğimizde bana sürekli, sana şunu alalım, şu yakışır, şundan sende varmı gibilerinden sorular sorar ve aldırmaya çalışır, her gittiğimizde mutlaka bana birşeyler alır, buraya kadar herşey normal;
Amma velakin yani tuhaf olan ise, ben kendi başıma o yokken çocuklara yada kendime birşey alırsam, ne gerek vardı, çok para vermişsin der, yada suratı düşer..
O yüzden bende ona göre hareket ediyorum, aldıklarımı bunu yeni aldım deyip göstermem ona , sonradan görsede yenimi diye sormaz zaten..

eger aile butceısnı cok sarsmıyacak bi alışverişse karışmaması gerkeıyor... bi d eekonomk özgürlüünz varsa..

şöyle bütçeye okarar verir ben çalışmıyorum..maddi durumumuza göre ben alırım..

Karışmazsa rahat edemez, illaki laf söyleyecek. 4 yıl sonunda "Ben sana karışmıyorum, para da kazanıyorum, istediğimi yaparım." diye rest çektim. Artık daha az söyleniyor :)

karişmazmi herseyime karişir alişverişi o yapar. zaten tek biryere gidemiyorm iziin vermez hiç gittiğmiz zamnda bana yaşima uygun olmayan seyler gosteriyo bayiliyorum o zamn onun bişey diyemiyorum hiç anlaşamiyoruz kiyafet konusunda ben guzel giyinmek istiyrm bana dediği laf ben spor giyiniyorum snde giyin alir aldiktan sonra giydirmez herseye karişir offffffffffffffffff

bu konuda şanslıyım.hiç bir aldığıma karışmaz,ihtiyacım veya ihtiyacımız olmasa almayacağımdanda emindir...

bana hiç karışmaz borcumuz da olsa ben bişey istiyorsam alınır (bıraksam yani )..kendisine de hiç birşey almaz..evlendiğimizden beri şampuanından çorabına kadar herşeyini ben alırım...ona bişey alacak olsak mutlaka kavga çıkar çünkü kendisi için alacağımız herşeyi gereksiz der geçiştirir..ben de kendi zavkime göre alırım bayılır sonrada :))

ben ne istesem alır Allahtan ben de hesapsız para harcayan biri değilimdir, yoksa biz mahvolurduk..eşimin bana hayır diyememe gibi bi durumu var o da bundan rahatsız ama önüne geçemiyor :))özel hiç bi çabam da yok oysa...

bi an bunu ben yazdım sandım, nicke baktım :) aynı biz

Evet hanımlar, bu konuda neler duyuyoruz neler,
aldıklarını evde saklayan,sonra gizli gizli giyen,
almadan önce eşinden onay alan,eşi hayır derse almayan vs.vs
çoğaltılabilir bu durumları..
siz kendiniz için ,eviniz için veya çocuğunuz için alış veriş yapmak istediğinizde eşinizin tavrı ne olur,
çok hesap sorar mı ya da hiç karışmaz mı??

Son düzenleme:
Evet hanımlar, bu konuda neler duyuyoruz neler,
aldıklarını evde saklayan,sonra gizli gizli giyen,
almadan önce eşinden onay alan,eşi hayır derse almayan vs.vs
çoğaltılabilir bu durumları..
siz kendiniz için ,eviniz için veya çocuğunuz için alış veriş yapmak istediğinizde eşinizin tavrı ne olur,
çok hesap sorar mı ya da hiç karışmaz mı??
Ben pek alış veriş yapmam ama tek başıma gitmiş almissam sorun çıkarmaz ama birlikte gktmissek bu olmadı vs der ben de fikirlerini onemserim. Normalde de bi yere birlikte giderken birbirimize kıyafet konusunda bu olmadı vs deriz

Konu baya eski ama başıma gelince ben de yazmak istedim. Eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz. İkimiz sen çalışıyoruz. Evimize 6 7 bin maaş giriyor aylık çok şükür. Ama eşim bazı şeylerde gereksiz cimrilik yapıyor. Ben bu yüzde doksan benim kıyafet alışıma denk geliyor. Zengin bir aileden geliyorum. Haftada bir iki parça bir şey mutlaka alırdım. Yani pahalı değil ama beğendiklerimi alırdım işte anlayacağınız. Babam kıyamazdı Kızmazdı. Sevgiliyken sen gördü bu yönümü. Sana babanın sağladığı şartları sağlamaya çalışıcam falan derdi hep. Evlendik başladı 15 liraya aldığım kazakların hesabını yapmaya. Yok ne gerek var yok çok harcıyorsun. kendine gelince alacağı şeyin fiyatına bakmaz 150 liraya gömlek filan alır pantolonları desen 180 190. Ben de uygun alırım çok alırıö. Yani 30 liraya pantolon almak gibi çok dediğim de her ay pantolon almıyorum yani. Bana sanki benim aldığım gözüne batıyormuş gibi geliyor. Napsam bilemedim? Sizce bunun normali nedir? Yani evlendikten sonra en sık aldığım 2 haftada bir bir şey almak. O da nadir yani ayda bir parça filan alıyorum. Bir de şu var eşim kıskanç eski kıyafetlerimi giydirmiyor. Basacağımı şaşırdım Ona kalsa hep aynı şeyleri gyicem

Hanımlar bir de şu durumu anlamıyorum. Biz bu siteyi dertleşmek için kullanıyoruz. Derdimizi anlatıyoruz içimizi döküyoruz. Burdaki yazılanları okuyup da benim kocişim şöyledir böyledir bilmem nedir diye kocanızı övmenin mantığı ne? Nispet yapmak mı mesele? Gerçekten tiksindirdiniz artık bi yardım edecekseniz adam gibi tavsiye yazın yoksa Okuyup okuyup da Allah’a şükür kocam böyle şöyle şaçma sapan aşağılık kompleksinizin yansımasıyla mı uğraşacağız?

Hic karışmaz . Bu konuda cok bonkördür. Ben sizin icin çalışıyor kazanıyorum der.. istedigimi yer istediğimi giyerim.. almak istedigim hic birseyide red etmez alır.. eli acik.. Maddiyatda cok buyuk etken burda. Yani borcumuz harcimiz olsa, maddiyatimiz kisitli olsa belki dikkat ederiz eder ama bununda rahatligi var biraz. Gezmelerimiz yemeklerimiz harcamalarimiz da ozgurum ozguruz

Back
X