- 4 Şubat 2019
- 4.207
- 9.013
- 158
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Benimki patişlerini yirim diyor bana daha çok küfür gibi geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayak fetısızmı hissettım sankı:)Benimki patişlerini yirim diyor bana daha çok küfür gibi geliyor![]()
Değişik bir şekilde ifade ediyor ama ben ifadeye takılıyorum. Yoksa ayaklarıma sarılarak öperek falan uyuyor var biraz evet. Ama öyle yalamalar emmeler yok.utanıyor da olabilirAyak fetısızmı hissettım sankı:)
Ay cok merak ediyordum bunu ben de. Hepsi oyleyse acaba bizim garipsememiz mi anormal ???Sizin eşleriniz de boyle mi?
Eşim normal mi?
Oluyor bizde de. Nesi var bunun. Normal...Açık saçık konusma diyelim.
Ilişki esnasında konuşmayı ve benim de konuşmamı istiyor bu da genelde malum muhabbetler oluyor.
Galiba :)Ay cok merak ediyordum bunu ben de. Hepsi oyleyse acaba bizim garipsememiz mi anormal ???
Bence eşiyle fantazi kuran bir eş iyidir :) bence normal ama siz de isteklerinizi sakince söylemelisiniz. Sonuçta sizin de zevk almanız çok önemli.Normalde küfürlü konuşmayan bir eşim var ama beraber olurken açık konuşuyor benim de boyle konuşmamı istiyor sizce normal mi? Fantezilerinin sonu yok, belki de istektendir bilmiyorum, yatakta çok başka oluyor.
Sizin eşleriniz de boyle mi?
Eşim normal mi?
İkiniz de edeplilikten yana memnunsanız, içinizde edepsizleşme isteği/merakı yoksa sorun yok demektir. Takmayın kafaya. Ben şahsen edepsizlik foreverYaa şu yorumları okuyunca karı koca anormal derecede edepliyiz diye düşündüm
Biz hiç öyle muhabbetlere gerek duymayız da..
Büyük eksik mi acaba?
fantezi başka bişey ve bunu sadece erkekler istiyormuş gibi düşünmemeli. biz kadınlarda isteyebiliriz. küfürlü konuşmak aşağılayıcı bi içerik ise karşıyım ama tahrik edici ise neden olmasın. ben küfür edemem amaNormalde küfürlü konuşmayan bir eşim var ama beraber olurken açık konuşuyor benim de boyle konuşmamı istiyor sizce normal mi? Fantezilerinin sonu yok, belki de istektendir bilmiyorum, yatakta çok başka oluyor.
Sizin eşleriniz de boyle mi?
Eşim normal mi?