Esiniz yatakta kufurlu konusuyor mu?

Gayet normal ilişkinizin heyecanını artırır hem de daha fazla zevk almanızı sağlar tabi hoşuna giderse

EŞİMDE KONUŞUYOR BENDE KONUŞUYORUM BUNDAN İKİMİZDE ZEVK ALIYORUZ BENDE İLK ZAMANLARDA ÇEKİMSERDİM BU KONUDA EŞİME AYAK UYDURUNCA DAHA KEYİF VERİCİ OLDUGUNU ANLADIM BENDE

Normalde küfürlü konuşmayan bir eşim var ama beraber olurken açık konuşuyor benim de boyle konuşmamı istiyor sizce normal mi? Fantezilerinin sonu yok, belki de istektendir bilmiyorum, yatakta çok başka oluyor.
Sizin eşleriniz de boyle mi?
Eşim normal mi?
Bence eşiyle fantazi kuran bir eş iyidir :) bence normal ama siz de isteklerinizi sakince söylemelisiniz. Sonuçta sizin de zevk almanız çok önemli.

8PAQaV.jpg

Yaa şu yorumları okuyunca karı koca anormal derecede edepliyiz diye düşündüm :KK70:

Biz hiç öyle muhabbetlere gerek duymayız da..o_O
Büyük eksik mi acaba?
İkiniz de edeplilikten yana memnunsanız, içinizde edepsizleşme isteği/merakı yoksa sorun yok demektir. Takmayın kafaya. Ben şahsen edepsizlik forever :rolleyes:

Normalde küfürlü konuşmayan bir eşim var ama beraber olurken açık konuşuyor benim de boyle konuşmamı istiyor sizce normal mi? Fantezilerinin sonu yok, belki de istektendir bilmiyorum, yatakta çok başka oluyor.
Sizin eşleriniz de boyle mi?
Eşim normal mi?
fantezi başka bişey ve bunu sadece erkekler istiyormuş gibi düşünmemeli. biz kadınlarda isteyebiliriz. küfürlü konuşmak aşağılayıcı bi içerik ise karşıyım ama tahrik edici ise neden olmasın. ben küfür edemem ama :D

Back
X