Esiniz ?

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.770
133
34
Kizlar bu dert degil ama sormak istiyorum esiniz eve anahtarla mi girer yoksa kapiyi calar siz mi acarsiniz ?
Ben esimin anahtarla girmesini istiyorum elim yemekte oluyor namazda oluyorum uyuyor oluyorum ve ya kitap okuyorum o an da mutlaka bisey oluyor heleki uyurken zil calinca deli oluyorum esime bunu defalarca soyledim ama o israrla kapiyi calma taraftari nedenini sordugumda senin hosgeldin demeni istiyorum diyor haksiz miyim sizce ?

anahtarla gırer
ben anahtar sesını duyar duymaz kızımla kapıya yonelırım actıgında bızı gorur

anahtarla gırmesının sebebı bazen tuvaletde falan oluyorum... ya da kızla mesgul oluyorum o sebeple ...
cocuktan once ben acardım kapıyı asagıdan gelısını gorurdum kapıyı calmadan acardım

Erkeklerde bu var,
Benim eşim çok özenlidir, anahtarsız çıkmaz, ama kullanmaz.
Evimde kadınımın olması, kapının onun yüzünü görerek açılması hoşuma gidiyor diyor.
Sırf bu yüzden bir şey demiyorum ve artık mutlu oluyorum.
Onların hassas konuları sanırım :)
Esimde oyle soyluyor :)

Kizlar bu dert degil ama sormak istiyorum esiniz eve anahtarla mi girer yoksa kapiyi calar siz mi acarsiniz ?
Ben esimin anahtarla girmesini istiyorum elim yemekte oluyor namazda oluyorum uyuyor oluyorum ve ya kitap okuyorum o an da mutlaka bisey oluyor heleki uyurken zil calinca deli oluyorum esime bunu defalarca soyledim ama o israrla kapiyi calma taraftari nedenini sordugumda senin hosgeldin demeni istiyorum diyor haksiz miyim sizce ?
Eşim anahtarla girer. Girince hoş geldin denmiyor muymuş laf yani.

hakkaten bi kapiyi acmak bu kadar zor mu :dondurma:

4.5 senelik evliligimde esim anahtarla 10 kere girmemistr sanirim eve. isten gelme saatlerini bildigim icin ona gore ayarliyorum. eger kapiyi acamayacaksam da onceden ariyorum zile basma diye.

baska sorununuz yoksa bu kadarcik sey de esinizin nazi oluversin:KK53:
inanir misin cok agir geliyor :):):)

Kapıyı çaldığında yavrularla karşılamak geldiğinde öpmek elindeki eşyayı almak çok da zor olmasa gerek gün içinde uyuyun kitap okuyun ama eşiniz geldiğinde 5 dakika ayırın bu kadar söylenmeye gerek yok bence adam size demiş sen aç hoşuma gidiyor diye daha ne desin sizi ik a etmek icin

Biz 2. anahtarin nerde oldugunu bile bilmiyoruz suan. Ben okuldan her dondugumde zile basardim. Anahtarim olsa bile. Karsilanmayi seviyorum. Karsilamakta hosuma gidiyor o yuzden. Hatta her sabah ise giderken camda bekliyorum. Annem oyle yapardi, kayinvalidem oyle yapar, bende oyle yapiyorum. Mecburiyetten degil, icimden geldiginden.

Back
X