Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben evlendikten sonra tanıyanlardanım.ama nişanlıykende az çok tanımıştım.ne kadar uzun sürerse sürsün flört nişanlılık dönemi evlenmeden tam anlamıyla tanıyamıyorsunuz .onlar içinde aynı şey geçerli sanırım.birarada yaşamak birbirini yalansız tanımayı kolaylaştırıyor.evlenmeden önce saklıyabiliyorlar bazı kötü huylarını sonradan açılıyor pandoranın kutusu.ardından şok şok şokkafamçokkarıştı
evlendikten sonra tanımak ne kelime hemde ne sorumsuz, ne umursamaz, ne duygusuz, ne bencil, ne ... ne ... ne ... olduğunu malesefki gördüm ama ona değil kendime ne desem boş
böyle deyince çok şanslı olduğumu sanmayın...çünkü olumlu yanlarından bahsetmiyorum burda....birlikteyken deli gibi aşık olduğum için görmezden geldim, ama evli olunca dayanamıyor insan....hala çok aşığım ama dediğim gibi karı koca olunca daha fazla beklenti içine giriyorsun...ama kadın olsun erkek olsun aynı evde yaşamak çok farklı...her anıyla tanıyorsun neye nerde tepki vereceğini biliyorsun...
biz eşimle yaklaşık 3 sene flört ettikten sonra evlendik
ben ankarada yalnız yaşıyordum okul nedeniyle
birçok zor zamanımda hep yanımdaydı
evlenmeden önce her huyunu suyunu çok iyi biliyordum
ben eşimle görücü üsülü evlendim ama 8 ay nişanlı kaldım ama bu 8 ay zarfında bir insanı ne kadar tanıyabilirsinki evlendikten sonra tanıdım desem daha doğru olur ama nişanlıyken olan aşkımla evliyken olan aşkım bir iyiki evlenmişim diyorum............
eşimle 3 yıl flört ettik o zaman neyse hala o hiç bir farklı yanını görmedim
çok şükür hayal kırıklığı yaşamadım...ruh ikizim diyebilirim..çok seviyorum onu...
bu kişiye göre değişiyor sanırım bazılarını gerçek yüzünü gizliyor ve sonuç hayal kırıklığı...
eşim hep aynı evlenmeden öncede evlendikten sonrada:asigim:
hatta evlendikten sonra daha iyiye gitti,çok sinirli bi yapısı vardı,ve şean en çok o beni alttan alır,kavgaları dindiriryerimseniben
evlendikten sonra tabiki,evlendiğimizin ilk haftası o aşırı derece ki(kapıları tutan,saldalyeleri çeken) kibar adam gitti,yerine başka biri geldiiiiiiii,!!!!!!! benim annemin bir lafı vardır''bir insanla aynı evde kalmadan,aynı sofradan yemek yemeden ,onunla aynı yatağı paylaşmadan tanıyamazsın'' diye,haklı çıktı!
2.5 ay nişanlı kaldım hemde görücü usulü evlilik yaptım
evlendikten sonra tanıdım doğal olarak
nişanlıykende aynıydı evlendikten sonrada aynı 11 senedir hiç değişmedi hatta daha daha iyi oldu diyebilirimŞeniz
biz 1 senelik birlikteliğin ardından nişanlandık, nişandan 3 ay sonra da evlendik.
bu benim içn anormal bir durum, çok garanticiyimdir çünkü.
1 sene de az bir zaman.
ama eşim o kadar şeffaf ve güvenilir ki ilk günden emindim onunla evleneceğime.
hiç de değişmedi saolsun, ondan başkasıyla da yapamazdım zaten.