Eşiniz...

ben eşimi evlenmeden önce tanıdım.. üç yıl flört ettik.. evliliğimizde beşinci yılın içindeyiz...flört dönemimizdeki üç yıl nasılsa, evlendikten sonraki dörtbuçuk yıl da aynıydı eşim.. hiç değişmedi sağolsun..tabii ben de değişmedim..

5 yıl sonunda evlendık ..
ne kadar uzun zaman gecırmıs olursak olalım aynı evı paylasamadan ortak bır paydada bulusmadan kımseyı tam olarak tanıyamıyor ınsan..

tabi ki evlendikten sonra daha iyi tanıdım.
zaten aksini söyleyen olamaz bence..
nişanlıyken tanıdığım adamın kat kat fazlasını olduğunu gördüm evlenince..
ve Allaha şükrettim

eşimle 1 yıl flört ettik,3 yıl nişanlı kaldık ve bu zaman zarfında iyice tanıdım...
ama ben şuna inanıyorum ki...
bu kim olursa olsun,bir insanı çok iyi tanımak mümkün değil...
çünkü insanoğlu yeni yeni huylar edinmeye çok müsait...
40 yıllık eşlerden duyuyorum,""" hiç bilmediğim huyları çıktı"""diye,
onun için eşimi kendimce tanıyorum diyebilirim...
en azından neye kızacağını,nasıl tepki vereceğini,
bakışıyla ne anlatmak istediğini vs.vs...
sevgiler...

ya insan tabiki aynı evi, aynı yatağı, aynı sofrayı paylaşmadıkça tanınmıyor
ama ben bu gurupta şanslı olanlardanımki kavun kelek çıkmadı
çok mutluyum allaha şükürler olsun.....

onlar evlenene kadar ayıya dayı diyoo arkadaslar
ewlendikten sonra asıl yüzlerini görüyoruz maalesef..

ben görücü usulü evlendim.nişanlılık sürem çok kısaydı ve daha tanımadığımı her defasında dile getiriyordum .eşim ve uzun süreli nişanlı kalanlarda hep aynı şeyi söylemişlerdi bana .nekadar nişanlı kalırsan kal yada nekadar tanıdım dersen de aynı çatı altına girmeden kimse kimseyi tam olarak tanıyamaz diye .hatta eşim nişanlılık döneminde bile bana hadi varsa kötü huyum yada ters tarafım bunu sana nişanlıyken göstermem ki diye .haklıydı .kimse kimseyi aynı çatı altına girmeden aynı yastığa baş koymadan tanımıyor.
allahıma binlerce şükür olsun şimdiye kadar ufak bi tartışmamızda olmadı ters tarafınıda görmedim.neden evlendim diye pişmanlığımda hiç olmadı.dünyaya tekrar gelsem yine eşim derim .:asigim:
allah kimseyi kötüye denk getirmesin .kimseyi korktuğuna uğratmasın.hepimizinde yuvasında huzuru sağlığı mutluluğu sonsuz olsun :Saruboceq:

eşim benim herşeyim aldığım nesefesim kısacası :asigim:

rabbim nazarlardan kem gözlerden esirgesin

evlenmeden önce kuzuydu ama evlendikten sonra bi baktım benim canım kocam kuzu kılığına girmiş bir kurt çıktı D

30 senedir bir insan evli olsa bile, her geçen gün esinin bir huyunu daha ögrenir. Bu herkes için geçerli

kesinlikle evliyken daha iyi tanıdım kaydirigubbakcemile
nişanlıken nasılda sakin kibar her dediğimi yapan bi adamdı

ne kadar konusun gezin tozun nişanlı kalın düğün sabahı yanınızda baska bir erkek uyanıyor sanki kızlar aynı evi paylaşmadan sanırım birbirinizi tanıyomuyorsunuz
kavun değil ki koklasak

Evlendikten sonra kesinlikle daha iyi tanıdım. Ama insanın kendisi bile sürekli değişiyor. Karşımızdaki de elbet sürekli değişecek ve biz de zaman içinde sürekli yepyeni huylarını keşfedeceğiz herhalde. Öyle geliyo bana bilemiyorum.

biz 5 ay flört 4 ay da sözlülüğün ardından evlendik :)))
2.5 yıldır evliyim
eşim aynı eşim çok şükür onu cok seviyorum
tabi ufak tefek deiğşen huyları var buda birbimize olan serbestliğimizden yanyana iken rahat olmamızdan kaynaklanan huylar :))

Son düzenleme:
ben evlenmeden önce tanımışım ama evlendikten sonra da daha çok tanımaya başladıma.s fazla değişmedi eşimyasakkelime gıcık yönleride aynı iyi yönleri de! birşeyler eklenir mi sonra bilemeyeceğim...CADIARZU

Tabiki evlendikten sonra tanıdım...zaten 8 ay gibi kısa bir süre içinde nişanlı kaldık...ondada toplasan 6 ..7 kez görüşmüşüzdür tel.harici..
Ama evlendiğimde bu kadar sevmiyodum desem yalan olmaz ..tanıdıkca sevgim ve saygım arttı diyebilirim..:1rolleyes:

ne güzel yaa Allah herkese sizinki gibi evlilikler nasip etsin..

valla bugüne kadar beni hiç şaşırtmadı
aynı çizgide devam ediyor
badem gözlüm evlenmeden önce tandığım adam

ben 6 ay nişanlı kaldım ve evlendim oyüzden tanıma fırsatım azdı ama tanıdıktan sonra da herkeste ki gibi bazı kusurları vardı çok sişnirli mesela ama genelde dürüst sevecen ve sadık bir eşim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…