Eşiniz...

ilk tanıştığımızdan nişanlılığıma kadar çekilmez adamın tekiydi evlenikten sonra 360 derece döndü çok harika bi insan oldu sayılır allaha şükür alahım nazarlardan saklasın ve herkese mutluluklar nasip etsin.

Evlendikten sonra tanıdım. Zaten öncesinde 4 ay telefonlaştık 5 haftada nişanlı kaldık
bu durumdada çok tanıma şansım olmamıştı. Ama çok şükür hislerim beni yanıltmadı.
Hiç keşke demedim, ilk dönemin alışma kavgaları dışında büyük problem yaşamadım.
En önemliside son bir yılımda (kayınvalidemlerle oturduk) hep yanımda onun sevgisi,
ardımda onun desteği vardı bu kadar iyi yürekli olmasaydı bugünlere biraz zor gelirdik.

evlendikten sonra tabiki zaten hep böğledir nekadar beraber olursan ol evlilik başkadır isanlar 30-40 yıl evli kalıyorlar çoğu huylarını ozaman görüyorlar....

Evlenmeden önce bir tarafını,evlendikten sonra öbür tarafını tanıdım.
Halen diğer kalan yan taraflarını tanımaya devam ediyorum.
Öyle bir durum oluyor ki,ben hiç tanımamışım diye düşünebiliyorum.

bende 4 ay nişanlı kaldım ama evlendikten sonra tanıdım. nişanlılığımız çok sorunlu geçti tanıyamadım.çok sinir bozucuydu o zamanlar. ama şimdi harika bir eş.bende ilk zamanlarki alışma kavgaları dışında büyük bişi yaşamadım.

bende görücü usülü evlendim.yaklaşık 1.5 yıl sonra evlendik ama ne kadar tanıyabilirsinki...evlendikten sonra tanıma süreci bayağı bi çalkantılı sorunlu geçti...ama ne kadar tanıma zamanı versende aynı evi paylaşmadan tanımak zor diye düşünüyorum çünkü hep öyle duydum....Allah pişmanlık yaşatmasın dimi önemli olan o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…