Eşinizde değişmesini istediğiniz huyları, özelikleri nelerdir? İmkanınız olsa hangi alışkanlık, huylarıni değiştirirdiniz🍀Bir nevi anket diyelim.

Hmm Allah Allah 🤔 boğa burcu erkekleri genelde böyle değiller diye biliyorum ben mi yanlış biliyormusum..
Gerçi burçlara da çok bağlamamak gerek kişilikle alakalı bence.
Yükselenini bilmiyorum.. Yükseleni ile alakalı da olabilir mi bilmiyorum.. Evet boğa burcu ile çok örtüşen yanları var ama bu özellikler pek uyumlu değil gibi 😊

Sorumuzda da belli olduğu gibi alalım cevaplarınızi :KK53:
Böyle bir soru sorulmadi sanırsam.
bunu en yakınlarıma da sordum.
güzel bir soru bence:kahve:
Cok para harcamasini kontrol altina alsin,
Tanımadığı insanlara para dagitmasin,
Sakinligini biraz kaybetsin
Ben tartışırken bazen cevap versin
Hayati ciddiye alsin
Motor hobisini bıraksın
Her zaman cok mantıklı davranmasin

Çok kıskanç olması..işim gereği organizasyonlar çok oluyor bende dolayısıyla hazırlanıyorum ama birazcık bile dekolteli birşey giydigimde o dekolte ne demeye başlıyor.. bende bir boğa burcu kadını olarak inatçıyım tabi..baya bir tartışmanın ardından tabi ki ben kazanıyorum 😎 ama ona sorsanız hiç şüphesiz inatçılığım der

Ayy ben boşanma aşamasındayim. Yazayım şu iğrenç özelliklerini de daha çok soğuyum şu adamdan. Kinci olması. Savurgan olması. Harcanan para benim param olduğunda daha da savurgan olması. Teşekkür etmeyi bilmemesi. Bir şeyi kafaya çok takması isyankar olması. Ablasıyla cinsellik konuşması. Cinsellikten konuşurken alay etmesi. Benim ailemi eleştirmesi. Yalnızca kendi bildiginin doğru olduğunu zannetmesi.

Rahmetli annanemde vardı bu huy.
Kendi pişirdiği şeyi bile koklar meyveyi sebzeyi çiğ yenecek şeyi koklar

Her sabah yaptigim omleti yumurta çok kokuyor diye yemiyor :bicak: karabiber pul biber atıyorum çok cekmesij icine diye çocuklar da onun gibi oldu :bicak:

Kendi pişirdiği şeyi bile koklar meyveyi sebzeyi çiğ yenecek şeyi koklar

Her sabah yaptigim omleti yumurta çok kokuyor diye yemiyor :bicak: karabiber pul biber atıyorum çok cekmesij icine diye çocuklar da onun gibi oldu :bicak:
Ahah. Yumurta kokar yani, kokmasa sıkıntı. Hayatı zor olmalı.

Ahah. Yumurta kokar yani, kokmasa sıkıntı. Hayatı zor olmalı.
Mesela aslında bişey çok lzettlidir ama o kokladigi için beğenmez ve yemez ...

Mesela dışardan alınan simit çıtır çıtır yeni çıktı fırından değişik kokuyor der yemez 👀

Üç kuruş etmeyen ailesine beş kuruş değer vermesi..
Yalan söylemesi..
Yarın ölecekmiş gibi amaçsız, azimsiz yaşaması..

Sorumuzda da belli olduğu gibi alalım cevaplarınızi :KK53:
Böyle bir soru sorulmadi sanırsam.
bunu en yakınlarıma da sordum.
güzel bir soru bence:kahve:
Arkamda durmasını isterdim. Ailesinin oyunlarına gelmemesini isterdim. Biliyorum inancından bunu yapıyor ama burada da ben hep mağdur oluyorum. Annesi masum olsa art niyetsiz olsa neyse

Back
X