- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.222
- 78
- Konu Sahibi selametle66
Hmm Allah AllahBenim eşim boğa burcu...

Gerçi burçlara da çok bağlamamak gerek kişilikle alakalı bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm Allah AllahBenim eşim boğa burcu...
Yükselenini bilmiyorum.. Yükseleni ile alakalı da olabilir mi bilmiyorum.. Evet boğa burcu ile çok örtüşen yanları var ama bu özellikler pek uyumlu değil gibiHmm Allah Allahboğa burcu erkekleri genelde böyle değiller diye biliyorum ben mi yanlış biliyormusum..
Gerçi burçlara da çok bağlamamak gerek kişilikle alakalı bence.
Cok para harcamasini kontrol altina alsin,Sorumuzda da belli olduğu gibi alalım cevaplarınızi![]()
Böyle bir soru sorulmadi sanırsam.
bunu en yakınlarıma da sordum.
güzel bir soru bence![]()
ennn sevmedigimi söyleyim gunde 5478449 kez üzerini degistirmesiYesssss say bacım say![]()
Oyy anacim o da zor olur he sürekli çamaşır çamaşırennn sevmedigimi söyleyim gunde 5478449 kez üzerini degistirmesi![]()
birde onun kurallari var bazi camasirlari ayri yikanir hassas ayarda bozulmasin aman diyimOyy anacim o da zor olur he sürekli çamaşır çamaşır
Allah yardımcın olsun kuzum![]()
Rahmetli annanemde vardı bu huy.Birde kopek gibi her yemeği koklamadan yemez![]()
Kendi pişirdiği şeyi bile koklar meyveyi sebzeyi çiğ yenecek şeyi koklarRahmetli annanemde vardı bu huy.
Ahah. Yumurta kokar yani, kokmasa sıkıntı. Hayatı zor olmalı.Kendi pişirdiği şeyi bile koklar meyveyi sebzeyi çiğ yenecek şeyi koklar
Her sabah yaptigim omleti yumurta çok kokuyor diye yemiyorkarabiber pul biber atıyorum çok cekmesij icine diye çocuklar da onun gibi oldu
![]()
Mesela aslında bişey çok lzettlidir ama o kokladigi için beğenmez ve yemez ...Ahah. Yumurta kokar yani, kokmasa sıkıntı. Hayatı zor olmalı.
Arkamda durmasını isterdim. Ailesinin oyunlarına gelmemesini isterdim. Biliyorum inancından bunu yapıyor ama burada da ben hep mağdur oluyorum. Annesi masum olsa art niyetsiz olsa neyseSorumuzda da belli olduğu gibi alalım cevaplarınızi
Böyle bir soru sorulmadi sanırsam.
bunu en yakınlarıma da sordum.
güzel bir soru bence![]()