eşinizden veya sevgilinizden gizlediğiniz sırlarınız varmı?

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kızlar elbette çok özel mevzuların merakı değildir bu ama genel manada daha basit olarak sırlarınız varmı eşinize veya sevgilinize söyleyemeceğiniz....?
ömür boyu gizlemek zorunda hissettiğiniz yada isteyerek bilerek sakladığınız sırlarınız varmıdır...:?
paylaşıp rahatlamak isteyen varsa yazsın :)

bayılıyorum ertesi gün iş olmayan günlere:)))))))))) ama eşimden sakladığım sırrım yok,ama bazen ailemle alakalı tatsız konuları anlatmıyorum hiç,ama aileme hiç söyleyemeyeceğim bir sırrım var:) eşimle evlenmeden önce birlikte olmuştuk ve şimdi evli olmama rağmen bunu hiçbirzaman söyleyemem anneciğime....

Evet var ama öğrenirse ilişkimizi sarsacak türden değil...Bilmemesi çok şey kazandırıp kaybettirmiyor..Herkesin kendine ait özel sırları olabilir.........

Şöyle bir düşündümde bir tane var.
Yeni evlendiğimiz zamanlar Annemlerin durumu sıkışmıştı
(Benim maaşım eksildi ) o zaman
kocişkomdan gizli altın künyemi bozdurup vermiştim
Annecigime.

ailemle ilgili çok özel olduğunu düşündüğüm şeyleri anlatmam eşime
arkadaşlarımın bana anlattığı özel şeyleri de anlatmam

ailemle ilgili çok özel olduğunu düşündüğüm şeyleri anlatmam eşime
arkadaşlarımın bana anlattığı özel şeyleri de anlatmam

anladım...ama daha çok şahsi sırlar olarak sormuştum aslında....ama tavrınız tebrik edilmesi gereken bir davranış....malesef bazen çenemizi tutamıyoruz yumurtluyoruz :)

Son düzenleme:
anladım...ama daha çok şahsi sırlar olarak sormuştum aslında....ama tavrınız tebrik edilmesi gereken bir davranış....malesef bazen çenemizi tutamıyoruz yumurtluyoruz :)

şahsi olarak ta geçmişime dair hiçbir şeyi anlatmak zorunda hissetmiyorum kendimi onun var olmadığı bir hayatı sorgulaması yanlış bana göre

bunları sır değil özelim olarak görüyorum ,onun geçmişini de deşmem anlatmak istediğimiz şeyleri anlatırız sadece birbirimize

benim eşimden sakladığım sırrım yada gizlim hiç yok herşeyi iyide olsa kötüde olsa anlatırım ben kimden neyi saklıyacağımki eşim o benim hayatımı paylaşıyorum sırrımımı paylaşmıcam direk anlatırım walla yardımcı olunacak bişisede düşüncesini paylaşmasını isterim sadece işimi evime evimi işime taşımam o da öyle yapar:16:

-----------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
bilmesi gerekeni biliyor yeterlidir gecmisimde o yoktu , ve simdi ki beni gecmisim yaptigi icin beni gunahimla sevapimla seviyor gerisi bos:) hem herkesin bir sirri yokmudur??

benimde geçmişle ilgili söylemediğim bir kaç şey var aşkıma ama üzülmesin diye kafasına takmasın diye söylemiyorum ... onun dışında onla birlikte olduğum günden beri hiç birşeyi saklamadım oda saklamaz(:

Herkesin kendine ait bir özeli vardır.Ne kadar evli olsamda herşeyi anlatmam eşime..

Düşündüklerimi hislerimi çok belli etmem ::)) Ama öyle bir yapısı var ki mimiklerimden anlayabiliyor ondan birşey sakladığımın :)

Back
X