eşinize bebiş haberini nasıl verdiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Akşam 7-8 gibi yaptım testi evde yalnızdım.Eşim öğretmen akşamları kurs veriyor.Evde yoktu yani.çift çizgiyi görünce aldım testi üzerine bunu aç yazdığım bir zarfın içine koydum.

Eşim eve geldiğinde aşağıdan apartman kapısının ordan zili çalar yine öyle yaptı.Otomatiği açtım o anda hemencik zarfı kapımızın önüne bıraktım.Ve kapının gözleme deliğinden bakmaya başladım.Bizimki gelince gördü zarfı,aldı açtı,testi gördüğünde gözlerinde şaşkınlık ve sevinç bir aradaydı.

Kapıyı açtım birbirimize sarıldık ben ağlamaya başladım sevinçten.

Bunlar yaşanalı henüz bir kaç saat oldu kızlar sizle de paylaşmak istedim.Allah bu heyecanımızı hep taze tutar inşallah.

Bebişimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder inşallah.Darısı henüz yaşamayanların başına...

ben ise yigenime söz vermiştim ilk önce sana söylüyeceğim dedim ve sözümü tuttum herkese sen ver müjdeyi ver deyince eniştemede mi deyince hadi onada söyle dedim ve herkese o söyledi benim 5sene olmamıştı bebeğim şimdi11 aylık bir kızım var tabi kayın validemin yüzünü asla unutamam :ecrin_bebek:kızımın ismi RÜVEYDA ECRıN manası gibi obana Allah ın hediiiiyesiiiiiii :ecrin_bebek: ALLAH HERKESE NASıP ETSıN

slm benim eşim inanmadı malesef..çünküüüüben eşimle tam olarak ilişkiye giremiyordum yani 1,5 yıllık evliydik ama tam olarak ilişkimiz yoktu vajinusmus var bende.mafoldumbeno yüzden eşime hamileyim dediğimde şaşırdı hadi canım şaka dedi ve sonra başladı ağlamaya.allah okadar büyük ki....bazılarınızın kafası karışmasın yani hamile kalmak için kızlık zarının bozulmasına gerek yok.dikkat edinn bence sevgilerimle...:lepi:bu arada şimdi 2,buçuk aylık hamileyim..

Back
X