Eşinize bu durumda tepkiniz ne olurdu?

pamukcuq

Hayallerime Kavuştum
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
654
0
46
Samsun
Soracağım şeye sadece evli bayanların cvp vermesini istiyorum. Eşinizle akşam ilişkiye girseniz sonra eşinizle uyusanız uyandığınızda eşinizin çamaşırının ıslak olduğunu görseniz eşiniz rüyalanmış olsa sizin yanınızda ona karşı tepkiniz ne olurdu nasıl davranırdınız. Gayet normal bişey olduğunu düşünüp hiç bişey yokmuş gibimi davranırsınız yada tepkiniz ne olur....

O tür durumda görmedim daha doğrusu olmuş mudur diye bakmadım. ama birlikteliğin ardından beni gene rüyasında gördüğünü söylediği oldu...sen rüyasında ne gördüğünü bilmiyorsun sanırım sormadın

Soracağım şeye sadece evli bayanların cvp vermesini istiyorum. Eşinizle akşam ilişkiye girseniz sonra eşinizle uyusanız uyandığınızda eşinizin çamaşırının ıslak olduğunu görseniz eşiniz rüyalanmış olsa sizin yanınızda ona karşı tepkiniz ne olurdu nasıl davranırdınız. Gayet normal bişey olduğunu düşünüp hiç bişey yokmuş gibimi davranırsınız yada tepkiniz ne olur....

gayet normal yani...

aynısı benim başımada gelebirlir..

altı üstü rüya...

sen ne düşünürsün:ssz::ssz::ssz::ssz:

Son düzenleme:
O tür durumda görmedim daha doğrusu olmuş mudur diye bakmadım. ama birlikteliğin ardından beni gene rüyasında gördüğünü söylediği oldu...sen rüyasında ne gördüğünü bilmiyorsun sanırım sormadın

sordum beni gördüğünü söyledi ama yinede bi tuhaf hissettim

anlamadim
adamin camasirina neden bakayim
ayrica rüyalanmak ne ki
gece rüyasinda bosalmak tahminimce yanilmiyorsam
wallah ilk defa duydum bu kelimeyi
eger dogru anladiysam
bananeki adam rüya görmüs bir hos olmus

simdi google da arattim kelimeyi
cok cahilmisim
ilk kez duyuyorum

Son düzenleme:

vay be ne içirdin adama derim. hem senle hem rüyada .

kocama bu durumda nasıl kızayım kendı ruyalarını kendı yonlendırmıyorkı.olabılır gayet normal.ama ben bu durumun uzun sure bısey yapmayınca oldugunu bılıyorum.ustundekılerın o sey olduguna emınmısınız.bence kızmaya kusmeye hakkınız yok elınde degıl cunku

kocama bu durumda nasıl kızayım kendı ruyalarını kendı yonlendırmıyorkı.olabılır gayet normal.ama ben bu durumun uzun sure bısey yapmayınca oldugunu bılıyorum.ustundekılerın o sey olduguna emınmısınız.bence kızmaya kusmeye hakkınız yok elınde degıl cunku

evet biliyorum kendide itiraf etti zaten benim bildiğim de bir şeyi hayal edersen ve dediğin gibi uzun süre bişey yapmayınca olduğu

böyle bir şey başıma gelmedi fakat gelse bile çokta önemsemem çünkü erkekler biz kadınlara göre daha hassaslar yani çabuk etkilenirler

başıma gelmedi böyle bir durum....ama gelseydi üstünde durmazdım rüya sonuçta adamın rüyasına da hükmedemem ya .......bilinçli yapılan bir şey değil bence sorun etme :34:

sanırım idrarını kacırmıs :16:

Back
X