- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi Quennhazel
Biz vals yapıyoruz salonda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onda kiviracak popo yoko dans etsın sana
sen utanıyorsan![]()
Amaç zaten mutlu sonla biten dansı yapmak :)Evet yani ozel danslar dugunde filan degil
Yaa nasil ettiniz cekingenligi yenmek istiyorumDaha geçen hafta tatildeyken otel odasında dans etmiştim eşime :) gözleri fal taşı gibi açılmıştı tavsiye ederim :)
Haha bunlar aklima.gelse bide gulme krizine girerim kas yapiyim derken goz.cikmasin![]()
ben bu şekil figürler sergiliyorum![]()
kıvırmak için totoya gerek yok, insan istesın yeter kı.. bu arada erkek zennoşların çoğunda popo yokOnda kiviracak popo yok![]()
Yani dans derken sadece oryantali kastetmedimStriptiz falan neyse de dansöz gibi oynamak çok acayip geliyor bana.
İnsan niye kendini dansöz kılığına sokar ki?
Ben öyle dans falan etmem, cilve yapmanın bir sürü yolu varken kendimi basitleştiriyormuşum gibi gelir
Kizlar esinize dans edip cilve filan yapar misiniz? Biraz cekingen bi yapim var dans konusunda sizce boyle seyler gerekir mi heyecan icin?
Dene edebiliyorsan hosuna gider
Canım alakası yok. Basitlik deme. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı de :)Striptiz falan neyse de dansöz gibi oynamak çok acayip geliyor bana.
İnsan niye kendini dansöz kılığına sokar ki?
Ben öyle dans falan etmem, cilve yapmanın bir sürü yolu varken kendimi basitleştiriyormuşum gibi gelir
Bana öyle geliyor dedim zaten. Normal şartlarda da düğünlerde falan oynamaktan ya da oynayan insan görmekten hoşlanmam. Ondandır belki.Canım alakası yok. Basitlik deme. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı de :)
Tamam anlaştık o zamanBana öyle geliyor dedim zaten. Normal şartlarda da düğünlerde falan oynamaktan ya da oynayan insan görmekten hoşlanmam. Ondandır belki.
Ne yaparsan yap aşk ile yap :)Kucak dansı yap çok utanmazsın onda :)
Herkes soruyu anlamis simdi sorulariniza aciklama yapamicam az dha dusunun yada gecin gidin salllayinAmaç ne şimdi burada? Herkesin özel hayatını ortaya dökmek mi?
Hem böyle şeyler gerekir mi diye konu aç sonrada hoşuna gidiyordur diye arkadaşlara yorum yap.
Biraz ilginç olmuş.