Benimkiler değilmi imla hatala,devrik cümleli olanlar.Bazen okadar zor şartlarda yazıyorumki eşimle iç savaş çıkıyo evde canla,başla yazıyorum yinede yılmadan. laptop'u tv olarakta kullanıyoruz onun için ....Bu arada slm Flocke nasılsın?
Cok rezil hareketler bunlar
Rezillik dukkan
Şizofrenik reziller
Aklima bunlar geldi yine aklima gelirse koyarim:2:
senin şu kocanı kemerle kovalama hikayen var ya...öldürdü beni be hevuk! hani tek solukta okuyunca anlıyos da,bazı yerlerinde oynama yapmam gerekti.suyu bardakla birlikte attığını anlatırken tarzına sadık kalcam diye kabız oldum resmen!ayrıca aynı action bizde de oluyor.benim de kız tepemde hepBenimkiler değilmi imla hatala,devrik cümleli olanlar.Bazen okadar zor şartlarda yazıyorumki eşimle iç savaş çıkıyo evde canla,başla yazıyorum yinede yılmadan. laptop'u tv olarakta kullanıyoruz onun için ....Bu arada slm Flocke nasılsın?
aldım aldım onları da.diyom ya hep beraber karar kılcas.yoksam ben de 'kişisel gelişim kitabı olarak rezil olmanın ince hatları' ya da 'the secret,rezaleti nasıl kendinize çekersiniz?!' gibi düşünceler içersindeyim...sizlere kalmış yani.benimkileri begenmedinmi flocke ? :18::18:
ayrıca bence en son bir anket açarsın o şekilde seçilir bütün site oy kullanır
bu arada kitabın ana hatları hakkında ne düşünüyonuz?iyi etmiş miyim bööle yaparak?
kıslar birtane de benden biraz müstehcen olcek ama
eşimle evlendiğimizin 2.günü uyanmışız kahvaltı edicez falan ben eğile büğüle oturuyorum sandalyede bütün gün eşim böyle takip etmiş akşam yemeğinde yine ben aynı şekilde oturuyorum malum canım acıyoreşim aşkım bi sorunmu var neden öyle oturuyorsun kırılmana gerek yok karşımda der ve ben ağlamaya başlarım
hayır canımı acıttın canım çooook acıyor nolur bi bak içinde kalmış olmasın nolur bi bakkkeşim ne kalmışmı aşkım ben hala ağlarım nolur ya çok acıyor oturamıyorum bi bak kalmış olmasın eşim durumu anlamış yerlerde tabi gülmektenn konuşamıyor tabi bunun böyle olmayacağını anlayan ben hem utanarak hem ağlamakla gülmek arasında bişey krize giriyorum
kıslar birtane de benden biraz müstehcen olcek ama
eşimle evlendiğimizin 2.günü uyanmışız kahvaltı edicez falan ben eğile büğüle oturuyorum sandalyede bütün gün eşim böyle takip etmiş akşam yemeğinde yine ben aynı şekilde oturuyorum malum canım acıyoreşim aşkım bi sorunmu var neden öyle oturuyorsun kırılmana gerek yok karşımda der ve ben ağlamaya başlarım
hayır canımı acıttın canım çooook acıyor nolur bi bak içinde kalmış olmasın nolur bi bakkkeşim ne kalmışmı aşkım ben hala ağlarım nolur ya çok acıyor oturamıyorum bi bak kalmış olmasın eşim durumu anlamış yerlerde tabi gülmektenn konuşamıyor tabi bunun böyle olmayacağını anlayan ben hem utanarak hem ağlamakla gülmek arasında bişey krize giriyorum
sayenizde baya güldüm bu saatte,bi tane de ben anlatayım,çok eski bir olay değil bu..
hamileliğim dolayısıyla malesef ciddi şekilde gaz problemim var,belay isimli arkadaş da bahsetmiş zaten..
bu gaz problemine uyku problemleri de eklendi,çıt sesinden etkilenir oldum.eşimden önce yattım bi gün,o tv izliyordu,uyumuşum.sonra yatak odasının kapısını açmasıyla beraber irkilip doğruldum.boş bulunmuşum herhalde,doğrulmamle beraber 'zort' sesi yankılandı odada.eşim bi kahkaha atarak 'hoşbulduk hayatım' dedi .donup kaldım ,çok utandım..
hayır kapıyı açınca doğrulmasam uyku numarasına devam ederdim ama o da olmadı böyle garip bi karşılama oldu...
çok güldüm hepsi züper bende anlatym gece su içmek için kalktm tam odadan çikcm kapiya yapiştim ve ağlamaya başladm eşim yataktan kalkip beni kapidan ayirdi 1hafta brnum mor bi şekilde dolandm eşim 1hafta bynca kapiya gariban sumugu gbi yapisti gelp almsm kapida sbhlicktn:)
güzelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:90:benimki pek bişey olmadı doğrusu . Hatırlamak istemem .
Evliyiz .
O günde 14 şubat'tı .
Ben ona hediyemi aldım . Oda bana almıs aslnda ama ben bilmiyormusum .
Bana süpriz yapacakmıs .
Sabah uyanır uyanmaz ilk adımı ondan bekledim .
Bekledim . Akşam olmaya baslamıstı .
Artık umudumu kesmiştim .
Artık sabrım kalmadı . Gittim " bugün ne aşkım ? " ,
"15 şubat ,hayatım" deyiverdi .
Sinirli biriyimdir . Yada sadece ogün öyleydi .
Sinirlenip "bugün 14 şubat sevgililer günü hayatım, ben sana hediye almıştım ama sen odunsun . Bana almamışsın . Günleri bile yanlış biliyorsun!!" diye bağırdım .
Koltuktan ayağa kalkıp ; cebinden hediye çıkardı kahkahayla . "korktum be . Al şunu .
Dedi . çok utanmıstım :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?