- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
kakikikokokoayy koptum yazdıklarınıza kızlar yaa
Bende anlatiyim bitane
Sevgilimle daha ilk senemiz ilk defa kar yağmış bizde karın tadını çıkarıcaz çok soğuk tabi ama kar topu falan oynıycaz daha 16 yasındayımsonra karların üstüne oturduk biraz konuştuk falan ama nasıl ıslanmışız kuru biryerimiz yok Hadi gidelim artık eve dedik benim de nasıl tuvaletim geldi ee daha utanıyorum çocukluk işte tuvaletim geldi de diyemiyorum kendimi atıvercem otursam biraz geçcek ama yook oturcak yerde bulamıyorum..vallahi ıslandıım artık nasılsa farkedilmez dedim her 10adımda bir saldım gitti Hepsiii bittiğinde eve gelmiştik allahtan o dehşet soğukta dumanlar çıkmadı diye dua ediyorum Sevgilime sonradan anlattım yenilerdede her konustuğumuzda koparız vallahi
"sidikli"kalmıstı bi aralar adım..nezaman tuvaletim gelse kar olsa da salsan dimi aşkım der
hepinizin allah iyiliğini versin.süpersiniz!14yıllık evliyim bende malzeme bol.bakın bi tanesi de şöyle oldu:
doğum yapalı henüz 17ay olmuş ama niyeyse vücud toplanmıyo.bi sivri zekalı arkadaşım da streç folyoya kendini sararsan termal etki yapar ve incelirsin demişti.(kınamayın 20bile değildim o zaman!).VE EVET YAPTIM!!!!sorun şu ki fazla sıkı sarmışım.eşim işinden dönünce beni koltuğun üstüne şu michelin lastik adamı gibi buldu.pörtlek gözlerle bana baktı:aşkım naptın? ' böğürcesine:'ölüyorum...lan yardım et,nefes alamıyorum.'demiştim.önce elle denedi fakat panikten çıkaramadı koşarak makas aldı.tüm folyoları çıkarınca durdu baktı:'manyaksın sen!'demişti.utaniim miiii,güliim mi bilememiştim.
gül gül öldüm kızlaralemsiniz.birtane de ben anlatayım ama bu gerçekten rezillik
hamileyim ve inanılmaz derecede gaz problemi yaşamaya başladım ama öyle böyle değil.gaz sancılarından kıvranıyorum,doktor doktopr gezmeye başladım o derecedeyim.neyse bir akşam banyoya girdim,yıkanıyorum.banyo bitti çıkıcam artık,o an nasıl bir gaz geldi,ben de hazır banyoda ve yanlızım diye bırakıverdim kendimi.baya bir gürültü yaptıktan sonra banyo perdesini açmamla eşimle gözgöze gelmem bir olduadam şok olmuş bir vaziyette bana bakıyor.ben de hiçbir şey olmamış gibi aşkım şu havlumu uzatsana dedim.ne yapayım,o rezil durum kurtarılamazdı artık
ayyy çok hoşsunuz kızlar bende bi tane yazayım bari
1 yada 2 aylık evliyiz daha çok yeniyiz yani
ben koltuğun dibinde yerde oturuyorum gazetemi ne var elimde tam hatırlamıyorum eşimde yanımda o da bişeylerle uğraşıyo ben birden şiddetli bir hapşurukla birlikte zort diye gaz çıkarmadımmı yanlışlıkla...
eşim şok oldu o neydi dedi gülmeye başladı ben de kıvırmaya çalışıyorum yanlış anlama aşkım birden hapşırınca koltuk geriye kaydı onun sesiydi dedim
e tabi inanmadı bizimki gece boyunca güldü bana az utanmamıştım bende
eheheh bende şimdiki nişanlımla iddiaya girmiştim. gece balkonda oturuyoruz. birayı fondip yapar mıyıım yapamazmıyımmm diyeebir diktim kafamaaa en üst kattan balkondan aşağı kusmam bir oldu ve kötüsü alt komsu kadıncaaaazın balkon dısona kurutmak için astığıdolmalık biberlerini doldurmustum muhtemelen o kış farketmeden yediler
alkol anılarım cok
içinde mi kalmış
gülmekten yerlere yattığımız günler hayli fazla ahh hatırlasam bii..o yanımdayken anlatır anlatır güleriz ama aklıma gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?