Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kakikikokoko

buaraya kadar okudum ama glmekten gözümden yaşlar geldii...eşimede okudum beraber krize girdik...
yarın devam ederim okumaya... bende pek rezalet yok eşimle alakalı hatırlamıyorumama aklıma gelirse hemen yazcam :)

harikasınız kızlar bir tanede benden..eşimle daha yeni çıkmaya başladık bir akşam buluştuk gezdik tozduk.eşim beni eve bırakıcak minibüsteyiz en arka 4lü koltukta oturuyoruz.havada nasıl soğuk.minibüste tıklım tıklım.muhabbet ederken eşim birden eliyle burnuma dokundu.ne var noldu dedim hiçç dedi çok ısrar ettim ama içimdende eyvah kesin kesin diyodum..sümük vardı burnunda dedi..aman allahım yerin dibine girdim.

bir gün sevgilimle yolda gidiyoruz. ben de aktara gidecektim. çok yorgunuzz çok gezmişiz. Kekik diye bir yer gördüm . sen bekle ben aktardan bişey alıp geliyorum dedim ve girdim oraya. ama orası aktar değilmiş. ocakbaşıymış:) girmemle çıkmam bir oldu.içersi erkek dolu herkes döndü bana bakıor...neyse aldın mı dedi ben de çaktırmamak için evet aldım dedim ne aldın kebap mı dedi bende kızdım tabi madem biliosun niye söylemiyosun rezil ettn beni diye ne zaman fark etceksin diye bekledm ama içeri girince anca fark ettn dedi:)
dükkanın üstünde kocaman menü yazıyormuş onu da görmedm aylarca alay etmişti....

bişey daha var. çok fena rezil olmuştum. bir gün babamın arkadaşları falan geldi tabi eşleriyle beraber. bayağı kalabalığız. gelenlerden birinin de kızı var benle aynı yaşta. kız ne dese annem evlenince alışırsın diyordu. sonra annem kızın tabağına köfte koydu.o sırada masada bir sessizlik oldu.. konuşma aynen şöyle:
kız-ben et yemiyorum.ağzıma bile almıyorum.
ben- evlenince alışırsın bırak ağzı........
tabi o anda herkesin bizi dinledğini fark ettm... :26:

gerçekten çook komiksiniz.kaç gündür okuyorum. eşime de söyledim böyle bi konu olduğunu.sen de benim üstüme kustuğunu yazdın dimi deyince ben de yazmaya karar verdim.
Eşim işten gelince güzel bir yemek yedik;hatta ben o kadar çok yedim ki benimle dalga geçti,
neyse yemekten sonra rahat durmadı,ani bir hareketle beni yere yatırdı ve o üstümde,,sonrasında ikimizde şookkk!!! ne oldu derseniz eşim karnıma baskı yapınca ben onun üzerine kustuumm,
nasıl utanmıştım:bir de evleneli daha bir yıl bile olmamıştı:78:

günaydınnn arkadaşlar
benim de kitap için bir kaç isim geldi aklıma flocke'cim..
*Herşey bir anda oldu..
*Rezil oldum A(i)Leme..
*Karın ağrısı yapan rezillikler..

Son düzenleme:
günaydınlarrrrr herkese işler kesat rezillik anılarımı hatırlayamıyorum ve rezil de olmadım kaç gündür?:79:

eheheh bende şimdiki nişanlımla iddiaya girmiştim. gece balkonda oturuyoruz. birayı fondip yapar mıyıım yapamazmıyımmm diyee bir diktim kafamaaa en üst kattan balkondan aşağı kusmam bir oldu ve kötüsü alt komsu kadıncaaaazın balkon dısona kurutmak için astığıdolmalık biberlerini doldurmustum muhtemelen o kış farketmeden yediler

alkol anılarım cok

Son düzenleyen: Moderatör:

ay yazık yaa

askımın ailesindeyim bi gün..sabah kahvaltı yapıcaz...ben de gelinim ya allaaah havlar bin :82: neyse mutfağa caydanlığı götürdüm altını yakayımda ısınsın diye...içeri gelmemle bir ses herkesin gözü bendee tabi :18: çaydanlığı öyle düzgün bırakmısım kii mutfağa bir girdik hep beraber her yer cay :78: uleen caydnlık uğrassmam o kadar yapamam uçtun mu arkamdan :78: çok utanmıstım :78:

gülmekten yerlere yattığımız günler hayli fazla ahh hatırlasam bii..o yanımdayken anlatır anlatır güleriz ama aklıma gelmiyor

selam kızlar. kaç gündür sizleri takip ediyorum. bende yok diyordum ama rezillik mi bilmem ama kendi kendime gülme krizine girdiğim bir olay anlatayım.
şimdi eşimle daha sevgiliyiz. biz üniversitede de tanıştık okul bitti ikimizde ayrı şehirlerde. bir gün telde konuşuyoruz. babam mevzuyu bilmediği annemde kızdığı için en dip odalarda telde yayılmışım konuşuyoruz. tel bi çekiyor bi çekmiyor. durmadan kapanıyor tel. (üniden önce çalıştığım bi iş yerindeki arkadaşın yaptığı manyak şakalardan geldi aklıma muzurluk ya işte) tel kapandı tekrar aradı konuşmamız
-aloooo
-aşkımm duyuyormusun
ben :) aradığınız kişi şu anda sizi aldatıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
bir ses şakkk telefonu kapattı yüzüme ve bir ay konuşmadı benle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…