ikincisi geliyor kızlar bu da bomba

daha eski bir olay,, yerin dibine geçtiğim anlardan biridir

eskiden hoşlandığım bir çocuk vardı,, yaklaşık 3-4 sene önce,, biz bununla buluşmaya karar verdik.. bu bana dediki galata köprüsünde buluşalım.. tamam dedim bende.. gittim olay yerine ve bekliyorm.. bu beni aradı,, nerdesin ben geldim diye.. ben de geldim dedim.. tam nerdesin dedi.. köprünün hemen ordayım dedim.. ışıklara doğru gel filan anlatıyorum.. bu aradı beni tekrar, yok diyo göremiyorum seni.. allah allah şaşırdık tabi nasıl göremeyiz yani.. bana dediki sonra,, cami tarafında değil misin sen? hangi camii dedim.. hani çarşının orda yeni camii varya dedi.. dedim ne çarşısı ne camisi.. ben stadın karşı tarafındayım köprünün orda.. ne stadı dedi çocuk tabi haklı olarak.. ben de dedim galatasaray stadı, alisamiyen yani mecidiyeköydeyim dedim.. çocuk tabi krizlerde.. ben eminönündeki galata köprüsünde buluşalım demiştim dedi.. ahh kızlar ahh,, o an yok olsam veya zamanı geri alabilsem keşke dedim..

tabi bozuntuya vermemeye çalışıoyrum,, yok sen baana galatasary stadı dedin diyorum..

çocuk da tamam dedi uzatmadı,, utandığımı anladı tabi.. ben gelir alırım seni dedi

ahh ah ben ne kadar saf bir insanmışım yaaa,, demek bizim o çocukla geleceğimiz daha o gün başlamadan bitmiş:86: