Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

birtanede ben anlatayım dün erkek arkadaşımla oturuyorduk ben dalmışım öyle duruyordum bir anda hapşurdum sevgilim çok yaşa dedi bende ne alakaysa sende gör diyeceğime "aleykümselam" dedim oda bir anda şok oldu öyle bakakaldı bende noldu ki diyorum sonradan jeton düştü,aleykümselam dediğimi geç farkettim ikimizde birden gülmeye başladık durup durup aleykümselam ha dedi:60::60::60::60::60:bende şimdi düşünüp düşünüp aleykümselam ne alakaya ya deyip düşünüyorum ama hala nereden çıktığını çözemedim:31::31::1::1::1::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ah kızlar ah, ben gaf ustasıyım,, aklıma hepsi gelmiyor ama aklıma geldikçe yazıcam ben de:):) aklıma gelen 2 olayı hemen anlatıyorum :1:

birincisi,, geçen sene bir gün erkek arkadaşım ayağını kırdığı dönemde evine ziyarete gitmiştim. annesini filan tanıyorum da babasıyla hiç tanışmamıştım. dua ediyorum ki orda olmasın diye çok utanıyorum çünkü,, adam demesin daha ortada fol yok yumurta yok kız eve ziyarete gelmiş diye.. korktuğum başıma geldi,, baba evdeydi :17: neyse ben girdim içeri, sırayla herkesle merhabalaştım, oturdum.. adam bana işte nasılsın kızım filan diye sorular soruyo, işte havadan sudan muhabbetler.. ben de adama cevap verirken nerden estiyse,, "iyiyim abi saol sen nasılsın" dedim.. o an evin içinde anlamsız bakışmalar oldu tabii ki,, ve ben de ne dediğimi idrak ettiğimde o an resmen yerin dibine girdim.. abi ne ya?? :85: ben adamın yüzüne bir daha nasıl bakıcam şimdi.. ay hala aklıma geldikçe utanırım.. :1:

ikincisi geliyor kızlar bu da bomba:1: daha eski bir olay,, yerin dibine geçtiğim anlardan biridir:17: eskiden hoşlandığım bir çocuk vardı,, yaklaşık 3-4 sene önce,, biz bununla buluşmaya karar verdik.. bu bana dediki galata köprüsünde buluşalım.. tamam dedim bende.. gittim olay yerine ve bekliyorm.. bu beni aradı,, nerdesin ben geldim diye.. ben de geldim dedim.. tam nerdesin dedi.. köprünün hemen ordayım dedim.. ışıklara doğru gel filan anlatıyorum.. bu aradı beni tekrar, yok diyo göremiyorum seni.. allah allah şaşırdık tabi nasıl göremeyiz yani.. bana dediki sonra,, cami tarafında değil misin sen? hangi camii dedim.. hani çarşının orda yeni camii varya dedi.. dedim ne çarşısı ne camisi.. ben stadın karşı tarafındayım köprünün orda.. ne stadı dedi çocuk tabi haklı olarak.. ben de dedim galatasaray stadı, alisamiyen yani mecidiyeköydeyim dedim.. çocuk tabi krizlerde.. ben eminönündeki galata köprüsünde buluşalım demiştim dedi.. ahh kızlar ahh,, o an yok olsam veya zamanı geri alabilsem keşke dedim.. :17::17: tabi bozuntuya vermemeye çalışıoyrum,, yok sen baana galatasary stadı dedin diyorum.. :1: çocuk da tamam dedi uzatmadı,, utandığımı anladı tabi.. ben gelir alırım seni dedi:1: ahh ah ben ne kadar saf bir insanmışım yaaa,, demek bizim o çocukla geleceğimiz daha o gün başlamadan bitmiş:86:

ikincisi geliyor kızlar bu da bomba:1: daha eski bir olay,, yerin dibine geçtiğim anlardan biridir:17: eskiden hoşlandığım bir çocuk vardı,, yaklaşık 3-4 sene önce,, biz bununla buluşmaya karar verdik.. bu bana dediki galata köprüsünde buluşalım.. tamam dedim bende.. gittim olay yerine ve bekliyorm.. bu beni aradı,, nerdesin ben geldim diye.. ben de geldim dedim.. tam nerdesin dedi.. köprünün hemen ordayım dedim.. ışıklara doğru gel filan anlatıyorum.. bu aradı beni tekrar, yok diyo göremiyorum seni.. allah allah şaşırdık tabi nasıl göremeyiz yani.. bana dediki sonra,, cami tarafında değil misin sen? hangi camii dedim.. hani çarşının orda yeni camii varya dedi.. dedim ne çarşısı ne camisi.. ben stadın karşı tarafındayım köprünün orda.. ne stadı dedi çocuk tabi haklı olarak.. ben de dedim galatasaray stadı, alisamiyen yani mecidiyeköydeyim dedim.. çocuk tabi krizlerde.. ben eminönündeki galata köprüsünde buluşalım demiştim dedi.. ahh kızlar ahh,, o an yok olsam veya zamanı geri alabilsem keşke dedim.. :17::17: tabi bozuntuya vermemeye çalışıoyrum,, yok sen baana galatasary stadı dedin diyorum.. :1: çocuk da tamam dedi uzatmadı,, utandığımı anladı tabi.. ben gelir alırım seni dedi:1: ahh ah ben ne kadar saf bir insanmışım yaaa,, demek bizim o çocukla geleceğimiz daha o gün başlamadan bitmiş:86:

ooooo sağlam geldin devamını bekleriz :62:

ah kızlar ah, ben gaf ustasıyım,, aklıma hepsi gelmiyor ama aklıma geldikçe yazıcam ben de:):) aklıma gelen 2 olayı hemen anlatıyorum :1:

birincisi,, geçen sene bir gün erkek arkadaşım ayağını kırdığı dönemde evine ziyarete gitmiştim. annesini filan tanıyorum da babasıyla hiç tanışmamıştım. dua ediyorum ki orda olmasın diye çok utanıyorum çünkü,, adam demesin daha ortada fol yok yumurta yok kız eve ziyarete gelmiş diye.. korktuğum başıma geldi,, baba evdeydi :17: neyse ben girdim içeri, sırayla herkesle merhabalaştım, oturdum.. adam bana işte nasılsın kızım filan diye sorular soruyo, işte havadan sudan muhabbetler.. ben de adama cevap verirken nerden estiyse,, "iyiyim abi saol sen nasılsın" dedim.. o an evin içinde anlamsız bakışmalar oldu tabii ki,, ve ben de ne dediğimi idrak ettiğimde o an resmen yerin dibine girdim.. abi ne ya?? :85: ben adamın yüzüne bir daha nasıl bakıcam şimdi.. ay hala aklıma geldikçe utanırım.. :1:

:60::60::60::60::60:

daha 5dk önce doğum günüm için arıyan kaynanam bna moral olarak askerden gelince daha güsel olcak dedi ve beeeeennnn

anasını ağlatıcam bu günlerin canını çıkartcam dedim.....:84::84::84::84::84:

2dk sessizlik oldu...allahm ölmek istiyorum bu nasıl bir cümledir böleee:78::78::78::78::78::84::84::84::84::84:

daha 5dk önce doğum günüm için arıyan kaynanam bna moral olarak askerden gelince daha güsel olcak dedi ve beeeeennnn

2dk sessizlik oldu...allahm ölmek istiyorum bu nasıl bir cümledir böleee:78::78::78::78::78::84::84::84::84::84:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Ayyy buna çok güldüm Allah iyiliğini versin :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

kadın seni gelini olarak almaktan vazgeçmiştir o cümleden sonra:9:

:52::60::60::60:

dışarı çıkcam dedim arabayı almıyım kızılayda nere koycam neyse dolmuşa bindim adama parayı vercem dalgınım çıkar çantadaki orkidi uzat sen dolmuş yarıldı indim kızılayda dağıttım falan babamlar yemeğe çağırdı biz gitcez sen gel dedi çankayaya çıkmak için yine dolmuşa bindim aklımda yemek var heralde dolmuşcuya bi porsiyon alırmısınız dedim yine dolmuş yarıldı ama benim rezilliklerim bitmedi yemekten önce bi kendime geliyim yüzümü yıkayım diye tuvalete gittim hazırda çişim gelmiş neyse işimi hallettim tam kabinden çıkcam karşıda adam pisuvarda işiyo ! hiç çıkmadan kapıyı kapatıım adam gülerek çıktı tabi... kimse kalmayana kadar bekliyim diye duruyorum kabinde biri girdi kapıyı tıklatttı ve benden ince bi dolu sesi =D adam yanında biri vardı sanırım aabi bayan tuvaleti kaç çabuk dedi =D onları çıktı ben kaçtım =D​

ben bir tanede annemin rezilliğini anlatayım...bizim gıda üzerine bir dükkanımız(aparatif tarzı) var annemde babamın yanına dükkana gidecekti o gün(annem kapalıdır manto giyer) normalde dükkana gideceği zaman pantolon giyer üzerine bir tunik giyer sonrada mantosunu giyip çıkar dükkanda da mantosunu çıkarır pantolon ve tunikle durur...yine böyle bir gündü yalnız annem bir şeye kızgındı evden çıktı ama ben ne giydiğini görmedim...sonradan anlatıyorlar annem dükkana girmiş mantoyu çıkarmış babam şok:53::53::53::53::53::53::53::53::53: öylece anneme bakıyor annemde kızgın ya ne var ne bakıyorsun sanki ilk defa mı gördün beni demiş babam bir gülmeye başlamış annem hala bir anlam veremiyor sonra bir fark ediyor pantolon giymemiş altında günlük bir şort var:60::60::60::60::60::60::60:(Allah'tan dükkanda o esnada müşteri yokmuş) tabi hemen mantoyu giyiyor...beni aradı nasıl gülüyor bende ne oldu diyorum gülmekten anlatamıyor da bende ne oldu yoksa yolda düştünde rezil mi oldun diyorum neyse sonra teli babam aldı durumu anlattı annene pantolon getir kızım dedi ben evden çıktım bütün yol boyunca güldüm kendi kendime sonra dükkana gittim annem arka tarafta pantolonu giydi ama bu olayı asla unutamıyoruz arada hala aman dikkat et pantolonsuz çıkma deriz babamla anneme:1::1::1::9::9::9::9::60::60::60::60::60:

dışarı çıkcam dedim arabayı almıyım kızılayda nere koycam neyse dolmuşa bindim adama parayı vercem dalgınım çıkar çantadaki orkidi uzat sen dolmuş yarıldı indim kızılayda dağıttım falan babamlar yemeğe çağırdı biz gitcez sen gel dedi çankayaya çıkmak için yine dolmuşa bindim aklımda yemek var heralde dolmuşcuya bi porsiyon alırmısınız dedim yine dolmuş yarıldı ama benim rezilliklerim bitmedi yemekten önce bi kendime geliyim yüzümü yıkayım diye tuvalete gittim hazırda çişim gelmiş neyse işimi hallettim tam kabinden çıkcam karşıda adam pisuvarda işiyo ! hiç çıkmadan kapıyı kapatıım adam gülerek çıktı tabi... kimse kalmayana kadar bekliyim diye duruyorum kabinde biri girdi kapıyı tıklatttı ve benden ince bi dolu sesi =D adam yanında biri vardı sanırım aabi bayan tuvaleti kaç çabuk dedi =D onları çıktı ben kaçtım =D​

çok komik yaaa :60::60::60::60: bu nasıl bir dalgınlıktır yahu bu kadar mı olur :52::52::60::60:

:1::60::1::60::1::60::1::60::1::60::1::60:

sevgiliydik o zamanlar izmire gezmeye gitmiştik ben epey yorulmuş olmalıyım kı dönüşte sevgilimn omzunda uyuya kalmışım horlama huyum yoktur ancak agzımn suları sevgılımn gomlegını ıslatmıs ama hıc sesını cıkartmamıs uyandıgımda bu duruma en cok bn guldum ilk rezillim di sonrası dhada kotu

geçenlerde çeyiz yerleştirmeye gittik evimize kalabalık ogun aksama kadr temzlk esyalar baya ugrastık neyse aksam uzeri halı almak ıcın yerlerın olcusun alıoruz nısanlım bnm karsımda gülümesdi bnde gülümsedim etrafımız kalabalık neyse arabayla annemlerın evıne gıderken nısanlım arabada taytının ağı yırtılmış dedi bnde sacmalama olmaz oyle sey dedım ınanmıosan parmagınla yokla dedı hakıkaten bı baktım yırtılmış yıne daha once soylemedın dıe cok kızdım ama oda halı olcusun almak ıcın karsına gectıgmde farketmıs ıkımzde cok guldukkkkk

Eşime Yaptığım Rezillikleri Paylaştım Sizlerle Daha Önceki Sayfada Yer Alıyorlar..:27::27:

Şimdi Annemi Nasıl Rezil Ettiğimi Paylaşayım :27::27:

Annemle Pazarda Salatalık Tezgahındayız..
Annem Salatalık Seçerken Bende Sözde Ona Yardım Ediyorum..
Annem Hep Küçükleri Seçerdi Taze Diye Ne Bileyim Ben O Zaman..
Elime Bir Salatalık Aldım Kocaman Bağırdım Tezgahın Sonundaki Anneme........
'' anne Bu Tam Sana Göre '' Diye..:27::27::27::27::27::27:
Annem Koşa Koşa Yanıma Geldi..
Elimdeki Salatalığı Önce Tezgaha Fırlattı Attı Elimden Bir Hışımla Tuttu Çekti Gittik..

Anlayamamıştım Ne Olduğunu..

Affet Annem Rezil Etmiştim Seni:71::71::71::71::71:
ayy koptum buna valla çok iyi

Back
X