Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

dışarı çıkcam dedim arabayı almıyım kızılayda nere koycam neyse dolmuşa bindim adama parayı vercem dalgınım çıkar çantadaki orkidi uzat sen dolmuş yarıldı indim kızılayda dağıttım falan babamlar yemeğe çağırdı biz gitcez sen gel dedi çankayaya çıkmak için yine dolmuşa bindim aklımda yemek var heralde dolmuşcuya bi porsiyon alırmısınız dedim yine dolmuş yarıldı ama benim rezilliklerim bitmedi yemekten önce bi kendime geliyim yüzümü yıkayım diye tuvalete gittim hazırda çişim gelmiş neyse işimi hallettim tam kabinden çıkcam karşıda adam pisuvarda işiyo ! hiç çıkmadan kapıyı kapatıım adam gülerek çıktı tabi... kimse kalmayana kadar bekliyim diye duruyorum kabinde biri girdi kapıyı tıklatttı ve benden ince bi dolu sesi =D adam yanında biri vardı sanırım aabi bayan tuvaleti kaç çabuk dedi =D onları çıktı ben kaçtım =D​

ayh süper bu :62::62:

kızlar, daha ilkokul 1yada 2ye gidiyodum. annem beni kasap a yolladı, gitmeden 1kilo kıyma al, en fazla 10lira tutar dedi ve parayı verip beni kasap a yolladı.. tabi benim aklım nerdeyse artık:1:
kasapa girdim, amca ben 10 kilo kıyma alıcam dedim. tabi adam şok, hayırdır kızım sünnet düğün mevlüt filan mı var dedi.. bende yoo annem biber dolması yapıcak amca demiştim :1: :1: neyse amca hazırladı kıymaları tabi 10 kilo kıymayı ben nasıl taşiyim, kasapdaki çalışanlarla beraber eve kıymaları getirdik :1: :1: annem şok oldu tabi,sonra olay aydınlğa kavuştu allahtan kıymaları geri aldılar :1:

en çokta buna güldüm.. :))))))))))))

sevgiliydik o zamanlar izmire gezmeye gitmiştik ben epey yorulmuş olmalıyım kı dönüşte sevgilimn omzunda uyuya kalmışım horlama huyum yoktur ancak agzımn suları sevgılımn gomlegını ıslatmıs ama hıc sesını cıkartmamıs uyandıgımda bu duruma en cok bn guldum ilk rezillim di sonrası dhada kotu
:9::9::9::9::9::9::9:
geçenlerde çeyiz yerleştirmeye gittik evimize kalabalık ogun aksama kadr temzlk esyalar baya ugrastık neyse aksam uzeri halı almak ıcın yerlerın olcusun alıoruz nısanlım bnm karsımda gülümesdi bnde gülümsedim etrafımız kalabalık neyse arabayla annemlerın evıne gıderken nısanlım arabada taytının ağı yırtılmış dedi bnde sacmalama olmaz oyle sey dedım ınanmıosan parmagınla yokla dedı hakıkaten bı baktım yırtılmış yıne daha once soylemedın dıe cok kızdım ama oda halı olcusun almak ıcın karsına gectıgmde farketmıs ıkımzde cok guldukkkkk

:60::60::60::60::60:

geçenlerde çeyiz yerleştirmeye gittik evimize kalabalık ogun aksama kadr temzlk esyalar baya ugrastık neyse aksam uzeri halı almak ıcın yerlerın olcusun alıoruz nısanlım bnm karsımda gülümesdi bnde gülümsedim etrafımız kalabalık neyse arabayla annemlerın evıne gıderken nısanlım arabada taytının ağı yırtılmış dedi bnde sacmalama olmaz oyle sey dedım ınanmıosan parmagınla yokla dedı hakıkaten bı baktım yırtılmış yıne daha once soylemedın dıe cok kızdım ama oda halı olcusun almak ıcın karsına gectıgmde farketmıs ıkımzde cok guldukkkkk

Ayyyyyy bu çok fenaymıııııııııış,çok güldüm yaaaaa:60:

daha 5dk önce doğum günüm için arıyan kaynanam bna moral olarak askerden gelince daha güsel olcak dedi ve beeeeennnn

anasını ağlatıcam bu günlerin canını çıkartcam dedim.....:84::84::84::84::84:

2dk sessizlik oldu...allahm ölmek istiyorum bu nasıl bir cümledir böleee:78::78::78::78::78::84::84::84::84::84:

dışarı çıkcam dedim arabayı almıyım kızılayda nere koycam neyse dolmuşa bindim adama parayı vercem dalgınım çıkar çantadaki orkidi uzat sen dolmuş yarıldı indim kızılayda dağıttım falan babamlar yemeğe çağırdı biz gitcez sen gel dedi çankayaya çıkmak için yine dolmuşa bindim aklımda yemek var heralde dolmuşcuya bi porsiyon alırmısınız dedim yine dolmuş yarıldı ama benim rezilliklerim bitmedi yemekten önce bi kendime geliyim yüzümü yıkayım diye tuvalete gittim hazırda çişim gelmiş neyse işimi hallettim tam kabinden çıkcam karşıda adam pisuvarda işiyo ! hiç çıkmadan kapıyı kapatıım adam gülerek çıktı tabi... kimse kalmayana kadar bekliyim diye duruyorum kabinde biri girdi kapıyı tıklatttı ve benden ince bi dolu sesi =D adam yanında biri vardı sanırım aabi bayan tuvaleti kaç çabuk dedi =D onları çıktı ben kaçtım =D​

:60::60::60::60::60:

yatmadan önce bakıym dedim ayyy çok güldüm yaaaa

:60::60::60::60::60::60:

Harikasınız kızlar :1:
Bi tane de benim aklıma geldi
Daha 2 aylık sevgiliyiz ben bi hafta kadar tatil yapmıştım görüşememiştik
Döndüğümde daha bi özenli çkayım karşısına istedim
Kuaföre gittim o gün çırağı vardı kendisi bankaya gitmiş şansıma
Acelem olduğu için bekleyemedim tamam dedim düz fön olcak ama acelem var
Aldı beni saçlarım da çok uzundu ozamanlar
Evirdi çevirdi başa çıkamadı saçımla :60:
Bi o yanıma geçio bi bu yanıma geçio yok
Çıldırttı beni ama kendi de çıldırdı
Neyse o kadar acelem var vurgusuna rağmen tam bi buçuk saat sürdü o lanet fönü çekmesi
Ve o ana kadar olan herşeyi affedebilirdim ama tutup fısss diye tüm sprey şişesini kafama boşaltmasını asla :47:
Gerçekten saçım dondu :52:
Kalıp halinde inanılmaz bi disiplinle hareket etmeye başladı
Sanırsın dökmüşüm çimentoyu çekmişim üstüne yağlı boyayı :52:
O sinirle boş sprey şişesini alıp çırağın ağzının üstüne vurdum :26:
O olayın şokunu yaşarken ben de içimden çıkan canavarın şokundaydım
Ve kendimi öylece sokağa bıraktım
Olaylar bununla kalmadı sevgilimin yanına doğru yürürken sanki arkamdan biri seslendi gibi hissettim
Ve nedense hem arkamı dönüp hem de yürümeyi sürdürdüm
Yani bi süre :60:
Direğe çarpana kadar bi süre :60:
Ve dönüp direğe 'Afedersiniz' diyene kadar bi süre :50:

Şu an sevgilim askerde
Geçenlerde yemin töreni olmuştu ve evci çıkmıştı
Tüm gece konuşmak istiyorum uyursam uyandır nolur dedi
Ve ısrarla uyuyup uyanıp tekrar aradı
Bi ara telefon açık ikimiz de uyuyakalmışız
Sonra bi sesle uyandım
'Hayatım beni duyuo musun?Horlayan sen miydin?' :27:
'Hııı ne yok artık ben horlamam' dememi bile duymayacak kadar sesli gülüyordu hain :47:
Askerdekilerin sesi kalmıştır kulağında dediysem de yemedi
O değil de ben horluo muymuşum yahu :26:

ablama gitmiştim çarşıya inicektik evden çıkarken ablamla hem şakalaşıp gülüorduk ben eğilip kesimin bacıklarını bağlarken ablamın fermuarının açık olduğunu farkettim ve gülmenin arasında ablama fermuarın açık dedim.neyse dolmuşa bindik ablamın fermuar hala açık ama dibine kadar açık ben bi panik bi telaş ablaaa fermuarını neden kapatmadın dediğimdede bana ay ben seni şaka yapıosun sanmıştım demesi ve arabadan indikden sonrada karşıya geçerken ışığın bize yanıp da trafik sıkıştı koş koş koş diyip koşarak karşıya geçerken arabaya teşşekkür etmesi beni kahretmişti:36:

dün gece başımıza gelen olay bugün tatil olduğu için sözlüm geceden bize geldi.10 gibi dışarı çıktık akşam.neyse bi parka gittik Allah'tan orasıda karanlık uzak uzak aileler oturmuşlar manzaraya karşı bizimki ayağa kalktı ayakkabılarınıda bağlamamış onları bağliyim diye bi baktım fermuarıda açık ne o halin fermuarınıda kapat heryeri havalandırıyosun deyiverdim :17: aman napim hayatım arabadan inip arabaya biniyoruz ihtiyaç duymadım diyip kılıf uydurdu :53:

Neyse o kadar acelem var vurgusuna rağmen tam bi buçuk saat sürdü o lanet fönü çekmesi
Ve o ana kadar olan herşeyi affedebilirdim ama tutup fısss diye tüm sprey şişesini kafama boşaltmasını asla :47:
Olaylar bununla kalmadı sevgilimin yanına doğru yürürken sanki arkamdan biri seslendi gibi hissettim

Şu an sevgilim askerde
Sonra bi sesle uyandım
'Hııı ne yok artık ben horlamam' dememi bile duymayacak kadar sesli gülüyordu hain :47:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Şu an sevgilim askerde
Sonra bi sesle uyandım

Ay bu süperdi yahu. :52: :52: Özellikle o değilde ben horluyomuymuşum sorusu çok tatlıydı.. :90:​

Eşimle ilk tanıştığımız hafta yemeğe çıktık okul zamanları öğrenciyiz neyse restoranta gittik yemek yedik ben wc ye gidicem kalktım eşimde beni nezaketen wc nin yakınına kadar geçirmek için kaltı sandalyemi çekti kalktım, gidicem şöyle bi ters baktım sen nereye sanki tuvalete gidemem niye geliyosun diye tersledim ,aynı yemekte çorbama limon sıkarken gözünün içine limonları sıktım düşündükçe kendi kendime gülerim hala bi an önce yurda dönmeye çalışmıştım:46::46:

Eşimle ilk tanıştığımız hafta yemeğe çıktık okul zamanları öğrenciyiz neyse restoranta gittik yemek yedik ben wc ye gidicem kalktım eşimde beni nezaketen wc nin yakınına kadar geçirmek için kaltı sandalyemi çekti kalktım, gidicem şöyle bi ters baktım sen nereye sanki tuvalete gidemem niye geliyosun diye tersledim ,aynı yemekte çorbama limon sıkarken gözünün içine limonları sıktım düşündükçe kendi kendime gülerim hala bi an önce yurda dönmeye çalışmıştım:46::46:

yazık yahu adama kibarlık yapmış pişman olmuştur :60:

birtanede ben anlatayım dün erkek arkadaşımla oturuyorduk ben dalmışım öyle duruyordum bir anda hapşurdum sevgilim çok yaşa dedi bende ne alakaysa sende gör diyeceğime "aleykümselam" dedim oda bir anda şok oldu öyle bakakaldı bende noldu ki diyorum sonradan jeton düştü,aleykümselam dediğimi geç farkettim ikimizde birden gülmeye başladık durup durup aleykümselam ha dedi:60::60::60::60::60:bende şimdi düşünüp düşünüp aleykümselam ne alakaya ya deyip düşünüyorum ama hala nereden çıktığını çözemedim:31::31::1::1::1::60::60::60:

hahahahahahaha krize girdim offf çok yaşa emi sen.. oyhhhh.. :2:

Allahım sizinkileri okurken fözlerimden yaşlar geldi şimdi size basımdan gecen rezilligi anlatayım ama bastan sölüyorum iğrenç bi olay...
12 SENE önceydi 12 kasım depemini yeni yaşamıstık allahım yasatmasın bir daha işte kriz merkezi çadırlar kurdu çadırda yasıyoruz,, iki kız bide arkadasın kucuk kardeşi depremden bir kaç gun sonra falandı sanırım elektrikler yok tabi yatakları acıcaz yatıcaz falan elimi yorgana atıyorum allahım yumusak sıcak bişi bune diye idrak etmeye calısıyorum işte le feneriyle bi bakıyoruz kedi pisligi allahım cıldırıcam annemler yan cadırda kosturuyoruz gece kör karanlık bi bakıyoruz cadırın kapısında pilastik şişelerde su var birini alıyoruz ılık su havada soguk yıkıyoruz ellerimi ama bi gariplik var bi acayip koku bune demeye kalmadan kardeşi yetişiyo peşimizden ne oluyo diye meger cocuk korkmus gece tuvalete gitmekten pet şişeyide bulunca kucuk tuvaletini yapmıs cocuk aklı işte siz bendeki dumuru görmeyin Allahım pisligi tut sonra gittt çisle elini yıkaaaaa:84::84::84::84::84:

Allahım sizinkileri okurken fözlerimden yaşlar geldi şimdi size basımdan gecen rezilligi anlatayım ama bastan sölüyorum iğrenç bi olay...
12 SENE önceydi 12 kasım depemini yeni yaşamıstık allahım yasatmasın bir daha işte kriz merkezi çadırlar kurdu çadırda yasıyoruz,, iki kız bide arkadasın kucuk kardeşi depremden bir kaç gun sonra falandı sanırım elektrikler yok tabi yatakları acıcaz yatıcaz falan elimi yorgana atıyorum allahım yumusak sıcak bişi bune diye idrak etmeye calısıyorum işte le feneriyle bi bakıyoruz kedi pisligi allahım cıldırıcam annemler yan cadırda kosturuyoruz gece kör karanlık bi bakıyoruz cadırın kapısında pilastik şişelerde su var birini alıyoruz ılık su havada soguk yıkıyoruz ellerimi ama bi gariplik var bi acayip koku bune demeye kalmadan kardeşi yetişiyo peşimizden ne oluyo diye meger cocuk korkmus gece tuvalete gitmekten pet şişeyide bulunca kucuk tuvaletini yapmıs cocuk aklı işte siz bendeki dumuru görmeyin Allahım pisligi tut sonra gittt çisle elini yıkaaaaa:84::84::84::84::84:

ay yazık sanaaa

hahahahahahaha krize girdim offf çok yaşa emi sen.. oyhhhh.. :2:

siz bide benim rezilliğimi düşünün ya ama Allahtan ilişkinin başında falan olmadı böyle bir şey 2 yıllımız geçti beraber fazla utanmadan gülerek geçiştirdik ama hala aklıma geldikçe gülüyorum:1::60::60::60:

ayyyy çok kötü yaaa:52::83:

Back
X