Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Şeker evlendiğimde 50 kg dım..Şimdi 78 kg..O beni bu halde çıplak görüyo ama..
Hiç psikolojimi bozmuyo..Sağ olsun..
Bende zayıflayamıyorum.:56:.
Bundan daha utanç verici bir durum olur mu?..
2. çocuktan sonra göbeğim sarktı..:emir_bebek:
Toparlarım inşallah..:27:

dün eşimle alışverişe gitmiştik,girdik mağazaya bende eğildim tişört vs bakıyordum arkamdan geçen kadın bana bi çarptıkii tişörtlerin içine gömüldümallahtan tezgah yıkılmadı:47:sonra hani bazı ürünleri askısız atıveriyolarya diğer askıların üstüne trechkot gördüm aaaa ne güzelmişşş bedeni kaçki diye saldırmıştım ki kadın bayan o benim ceketim noluyor dedi:17::17:meğer çıkarmış koymuş oraya hırka deniyormuş ne biliyim ben:1: tabi eşimde mağazadakiler yetmedi elin kadınınkine saldırıyosun dedi :D

Son düzenleme:
küçükken komşu kızıyla oynuyoruz ortaya sehba koyduk çubuk kraker vs ,eski koltuklar vardı ayakları çıkıp takılıyordu bende tv dekilere özendim heralde çubuk krakeri aldım sigara içiyormuş gibi bacak bacak üstüne aattım kuruluyordum koltuk ta arka ayakları bi çıktıı ben tepesi üstü yerde koltuk dikeldi arkaya doğru kız kurtarmak için az çırpınmamıştı:1::1:

kızlar dün bende eşime rezil oldum beyaz çamaşırların hepsini yıkadım çamaşırımıda çıkarayım dedim baktım beyaz kalmamış doğum çamaşırını buldum battal beden çiçekli renkli akşam pijamalarımı giyeceğim gece lambası yanıyo üstümü çıkardım eşimden bir ses one ayağındaki çiçekli böcekli ninemisin sen dedi bende elimdeki pijamaya bakarak yo o pembe çiçek falan yokki onda karanlıkta sana öyle gelmiştir dedim onu değil çamaşırını söylüyorum dedi aunutmuşum beyazlıları yıkadmda kalmamış bunu buldum dedim ama rezillik ayağımdaki renkliyi unutmuşum adam beyaz görmeye alışmış şaşırdı garibim

şirketteyiz işlerin en yoğun zamanı benim bilgisayarım bozuldu. sağını solunu kurcaladım düzelmedi bende bilgi işlemi arayım dedim. centilmen sevgilim aratmadı ben hallederim dedi.:1: yanıma geldi yere eğildi kabloları kontrol ediyor bende boş boş etrafa bakınıyorum:emir_bebek: printer aktif mi diye sordu cevap vermek için sevdiceğe döndüm o da ne:53: bizimki düşük bel pantalon giymiş iç çamaşırı olduğu gibi ortada çatalda birazz meydana çıkmışş:60: farkettim ama ses çıkarmadım utanmasın diyee ozamanlar yeniydik çünkü çekiniyordukk birbirimizdenn:97: neyse belini doğrulttu kalkarkende farketti malları ortaya serdiğini. bozuntuya vermemek için patlattı bomboya... bugündee beyaz giyesim gelmiş aslında hiç tercih etmem favorim siyahtır benim dedii.:17::60::60::60: ben kıpkırmızıydım tabi:17::78::77::78:
şimdi olsa bi şaplak atardım k.çına topla belini diyee:60::60:

O gece onbire kadar dışardaydık.Laptopum sizlere ömür olduğu için hem ekonomik,hem süper görünümlü, hem süpersonik çalışan bir laptop almak için (ki böylesi bir alet henüz icat edilmemişti) epey koş koş yapıp yorulduk ama neticesinde bir tane alıp eve geldik.Yorgunluktan ve hevesten hemen kurulum aşamasına geçtik.Kotumu çıkardım, altımda siyah kısa taytlardan don gibi bir şey var.Eşim de gömleğini çıkardı, atletle haşo ağa gibi oturuyor. Eşim "deprem oluyor" dediğinde hemen koltuğa attığım ceketimi giyip daha jelatini tam soyulmamış laptopumla öbür odaya koşup kedimizin taşıma çantasını kaptığım gibi sokak kapısına yöneldim.Eşimi görünce "olmaz böyle, beyaz atletle maho ağa gibi gelemezsin dışarı" dedim."Sen donla sokağa koşuyorsun, ayıp olmuyor da benim atlet mi ayıp olacak? Hem kedinin taşıma çantasını almışsın, kedi yok içinde" demesiyle bir baktım bir elde laptop, diğerinde kedi çantası, altta siyah don !

Mal canın yongası derken millet doğru demiş demek ! Hayır anlamıyorum, Allah korusun ciddi hasarlı bir deprem olsa ben 12 taksitli bir laptopla sokakta nereye bağlanacak, o durumda ne yapacaktım?Herhalde don niyetine o laptopla totomu falan kapatacaktım :17:

Buna öldüm gülmekten ama ya. :52::9:

O gece onbire kadar dışardaydık.Laptopum sizlere ömür olduğu için hem ekonomik,hem süper görünümlü, hem süpersonik çalışan bir laptop almak için (ki böylesi bir alet henüz icat edilmemişti) epey koş koş yapıp yorulduk ama neticesinde bir tane alıp eve geldik.Yorgunluktan ve hevesten hemen kurulum aşamasına geçtik.Kotumu çıkardım, altımda siyah kısa taytlardan don gibi bir şey var.Eşim de gömleğini çıkardı, atletle haşo ağa gibi oturuyor. Eşim "deprem oluyor" dediğinde hemen koltuğa attığım ceketimi giyip daha jelatini tam soyulmamış laptopumla öbür odaya koşup kedimizin taşıma çantasını kaptığım gibi sokak kapısına yöneldim.Eşimi görünce "olmaz böyle, beyaz atletle maho ağa gibi gelemezsin dışarı" dedim."Sen donla sokağa koşuyorsun, ayıp olmuyor da benim atlet mi ayıp olacak? Hem kedinin taşıma çantasını almışsın, kedi yok içinde" demesiyle bir baktım bir elde laptop, diğerinde kedi çantası, altta siyah don !

Mal canın yongası derken millet doğru demiş demek ! Hayır anlamıyorum, Allah korusun ciddi hasarlı bir deprem olsa ben 12 taksitli bir laptopla sokakta nereye bağlanacak, o durumda ne yapacaktım?Herhalde don niyetine o laptopla totomu falan kapatacaktım :17:
gülmekten gözümden yaşlar akıyor uzun zamandır böyle gülmemiştim.

kızlar rezillik mi dersiniz, garibanlık mı siz karar verin. olay bugün gerçekleşti,zavallı eşim gazete almak için çıkacaktı ben de peşine düştüm biz de gelelim yürüyüş olur dedim bebişi arabasına bindirdik düştük yollara. alacağımız ürün B marketinde biz giderken A marketine de uğrayalım dedim.hiç yoktan 20 liralık alışveriş yaptım ıvır zıvır..tabi ben mutlu:9: çıktık asıl amacımıza doğru gdiyoruz eşime döndüm aa suratı bir karış, noldu diyorum, içime bir sıkıntı geldi diyor başka birşey demiyor. belli ki bana gıcık olmuş, ki gideceğimiz B marketinde de en az 30 lirası gidecek.adam 50 kuruşluk gazeteye niyetlendi başına neler geldi içi sıkılmasın da ne yapsın:1: birden bizimki eğildi yerden garip bir hırdavat parçası buldu üzerinde buton gibi bişey olan ucunda da kablosu olan bir elektrik parçası, uzat bakıyım elini dedi. ben de saf saf uzattım o da butona bastı caazzzztttt elimi hatta kolumu elektrik çarptı ama ben şokta:53::53: içi sıkılan adam da kahkahalar atıyor Allahım sen ne büyüksün diyerek (nasıl sinir olduysa) meğer elektrikli çakmağın içiymiş o bulduğu. ufak çapta bir elektrik veriyor:53: ve eşimin içi bana nasıl sıkıldıysa ,nasıl dua ettiyse :52:allahım da işkence aletimi göndermiş eşime 'ey kulum al bunu işkenceni yap' dercesine...

Çatladım o anı gözümde canlandırınca:60::60::60::60::60::60::60:

Burada bunca pırt macerası okuyup neden bu en başarılı performansımı ancak bu gece hatırladım bilmiyorum, ama işte benden de bir aile boyu rezil olma hikayesi.

Çeşme'ye gittik yazın. O sene annem de kolunu kırmış, yalnız kalmasın diye o da bizimle. O meşum akşam dışarda bir yerde balık yendi falan. Derken, eve dönmek üzere yerleştik arabaya. Araba daha hareket etmemiş, bir anda karnım buruldu. Aman nolucak dedim, aynen bıraktım. Küçük, sessiz, kendi halinde bir pıtçık. Ama o ne koku, aama o ne koku, anlatılacak gibi değil. İlk duyan benim tabi, hemen camı açtım, ama ne rüzgar ne birşey var havada. Koku yayıldıkça yayıldı. Artık mecburen açın camınızı dememe kalmadan eşim, oglum da duydu tabi. Bir tek annem, damadının yanında yiğitliğe b.k sürdürmemek için olsa gerek, gayet vakur hiç bir şey olmamış gibi oturdu garibim.

Burada bunca pırt macerası okuyup neden bu en başarılı performansımı ancak bu gece hatırladım bilmiyorum, ama işte benden de bir aile boyu rezil olma hikayesi.

Çeşme'ye gittik yazın. O sene annem de kolunu kırmış, yalnız kalmasın diye o da bizimle. O meşum akşam dışarda bir yerde balık yendi falan. Derken, eve dönmek üzere yerleştik arabaya. Araba daha hareket etmemiş, bir anda karnım buruldu. Aman nolucak dedim, aynen bıraktım. Küçük, sessiz, kendi halinde bir pıtçık. Ama o ne koku, aama o ne koku, anlatılacak gibi değil. İlk duyan benim tabi, hemen camı açtım, ama ne rüzgar ne birşey var havada. Koku yayıldıkça yayıldı. Artık mecburen açın camınızı dememe kalmadan eşim, oglum da duydu tabi. Bir tek annem, damadının yanında yiğitliğe b.k sürdürmemek için olsa gerek, gayet vakur hiç bir şey olmamış gibi oturdu garibim.

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Eşim saçlarını uzatmaya karar verdi hiç istemediğim halde
Kocaman bir kafası var zaten...
Helikopter aldı kendine ama birtürlü beceremedi uçurmayı..
Bugün cd almış geldi bilgisayarda kurdu ama çalıştıramadı...
Ben koltukta oda önümde yerde oturdu Altt kattakii komşumuz bilgisayar dahisi onu aradı o gelene kadar sinirden çıldırıyoo bende benimle ilgilenmediği için parmaklarıma tuhaf tuhaf resimler çizip ona gösteriyodum bakmıyodu..:63:
En son elime aldığım 2 lastik tokayla saçlarını 2 kulak yaptım önden elleme benii sinirliyim diye syıyodu ama yaptım sonra küstüm odaya gittim o sırada alt komşu zile bastı Benim aklıma saçları geldi hayatııımmmmmmmmmmmmm açma dememe kalmadan kapıyı açtı F..abi şoklarda :53: eşimde nee gelsene ya beceremedim ben bu meleti diye söylenerek odaya geçti F...abbii eşine bagırdı hemen buraya gel çok şey kaçırırsın eşim dumura uğtramış vaziyette çözemedi olayı gelince eşi hep beraber kahkayıı patlarttık yerlerde bizzzzz kimse saçlarına bak diyemedi kafayı yemişsiniz siz hevuk hepinizi çıldırtmış diye söylendikçe güldükk elimle kafasını gösterebildim sadece :60: :60: :60: :60: surat ifadesi ayrı komikkkkkkk :60: :60: :60:elini saçına götürdüğünde bütün olayı kavradı benii elinden zor aldılar resmii bile var o anı ölümsüzleştirdik....Gülerken f..abii çektiii

Bide dün bacaklarımı aldım çok laf etti uyuz kocam benimkiler daha za şuna bak ya
Ciddiyetle aldım kendiminkini sonra ben tüylü erkek istemem sende alıcaksın yoksa boşanırım çok tiksiniyorum tüylerinden iğrenç yaklaşmak gelmiyor içimden :53: Ciddiyim ama çok tamam ama göğsümdekileri alalım keşke daha önce söyleseydin bilmiyordum böyle düşündüğünü dedi al yap kendin ben tüylü erkek istemem dedim epilatörü göğsüne sürmesiyle çığlığı bastııı :60: :60: :60:
Başa lan benii diyee bagırarakk :60: :60: :60: :60: Yaaa benimle dalga geçersen böyle yaparım ben adamı dedim...:19: daha laf etmez böylelikle bir nusibet bin nasihate bedeldir diye boşuna dememişler...

Geçenlerde balkonda oturuyorduk arkadaşımla sigara yaktık kenara yaslandık görünmeyelim diye eşim aradı tam osırada (işyeri var depo tam karşımda) napıyosun dedi hiiç oturuyorum dedim
Burnunu görüyorum dedi nerdesin dedim sen göremezsin dedi bana döndün dedi sigarayı elimden bırakmamı ima ediyo görüyorumdan kasıt ( yani öyleymiş) sinir oldum yumruk yapıp orta parmağımı gösterdim bunuda görüyonmu dedim kafana çivi çakıcam demesiyle çardakta birsürü insan varmış meğer hareketimi görünce kahkayıı patlattılar Patronu dışarıı çıktıı bagırıyoo yenge güzel cevaptı kutluyorum senii dedi içeri kaçtım ama rezil oldum ben camdan gördüğünü filan düşünmüştüm... :43:

bi gece yatakta sagdan sola soldan saga döne döne bi türlü uyku tutmadii ve kalktim salona gecip karanlikta oturuyorum,
bi ara oturdugum yerde dalmisim kücük emrah misali boynu bükükler gibi öylece oturdugum yerde uyuyakalmisim :61:
sonra esim beni yaninda göremeyince kalkip beni evin icinde aramaya baslamis salondada isik yanmayinca orda oldugumu zannetmemis,
her odayi gezip beni bulamayinca salona gelip isiklari acmiss ilk basta tabi karanlikta boynu bükük bi sekilde gözleri kapali beni görünce ödü kopmus :53:

sonra birden ,,askiimmm??:53: diye bi ses duyunca birden irkildim:53:
napiyorsun sen burda uyuyormusun yoksa??
bi anda kendime geldim ve nedense cok utandim :17: yok askim ya sadece gözlerimi dinlendiriyorum uyku tutmadida dedim :17::24::61:

bıgun tlf caldı actım bır ses bısey sorabılırmıyım dedı buyrun dedım sızın tfnunuzun kablosu duz mu kıvır kıvır mı dedı kıvır kıvır nıye sordunuz dedım duzse kıvır kıvırda gö..üne s.ok dıcektım dedı kapadı sok oldum

Back
X