Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

birtanede ben anlatayım dün erkek arkadaşımla oturuyorduk ben dalmışım öyle duruyordum bir anda hapşurdum sevgilim çok yaşa dedi bende ne alakaysa sende gör diyeceğime "aleykümselam" dedim oda bir anda şok oldu öyle bakakaldı bende noldu ki diyorum sonradan jeton düştü,aleykümselam dediğimi geç farkettim ikimizde birden gülmeye başladık durup durup aleykümselam ha dedi:60::60::60::60::60:bende şimdi düşünüp düşünüp aleykümselam ne alakaya ya deyip düşünüyorum ama hala nereden çıktığını çözemedim:31::31::1::1::1::60::60::60:

bende bıkere arkadasımın aılesını evınde yemek yemıstım sofradan kalkarken allah kavustursun demıstım krıze gırmıslerdı

Son düzenleme:
Eskiden Sıdıka diye bir dizi vardı hatırlarsanız.Bir bölümünde taşınıyorlardı.Taşınırken Sıdıka'nın annesi bazı kolilerin üzerine "hödelek" yazmıştı.Kızı sorunca da "donumuzu falan koyduğumuz koli bu, elalem don yazsak açar bakar, hödelek yazdımki anlaşılmasın içeriği" falan demişti.Bende bu fikri çok beğenip 10 sene içimde tutmuşum.4 ay önce taşınırken, nasılsa kolileri biz yerleştiririz diye gerçektende don, sütyen, gecelik gibi kıyafetlerin olduğu kolinin üzerine "hödelek" yazdım.Taşıyan kişiler de ya bahşiş fazlalığı ya da iyi niyetlerinden "biz kolileri evin odalarına tek tek yığarız, abla hepsinin üzerine zaten açıklama yazmış" deyince beni aldı bir ateş.Kısa süre içinde "abiiii kolinin üzerinde HÖDELEK yazıyor, bu ne ki, hangi odanın kolisi?" sorusu ve gülüşmeler ardı ardına geldi."Ya dedim işte "delek"; deliktir yani kevgir, süzgeç işte, getirin mutfağa o koliyi" .Adamlar yemedi tabii ama üstelemediler,onlar diğer posta için aşağı inerken, eşimin suratındaki "ya eşek kadar insansın, hala yaptığın oyunlara bak" ifadesine dayanamadım."Ee be adam, don mu yazaydım, tuman mı yazaydım ne yazaydım? Adamlar "ablanın donlarınaa geeel geeel vatandaş" mı deselerdi?, koliyi mi çalsalardı?, sana da iyilik yaramıyor, bir sonraki taşınmada söz, kolinin üzerine "Don-Sütyen-Fantazi gecelik- mis mis valla" yazacağım dedim. Sustu, tırstı. :1:

13 yaslarındayken koaforde calısıyodum mıne dıye bır kankım vardı ozamanlar orda ayten dıye bır cıragımız vardı bız anten derdık ona annesı mukemmel yemekler gondermıs sarmalar dolmalar falan derken yerken bır musterı geldı buyrun sızde falan dedık mıne muhabbet edıyo herzamankı gıbı dıger musterılerle oldugu gıbı ıste bugun ne renge boyucaz falan fılan kadın bıtırdı guzelım sarmaları cok sınır olmustum cokta acıkmıstım mıneye aralarda soylenıyom öküz kadın nerden cıktı bu bıtırdı sarmalarımızı domuz gıbıde yedı bıze bısey bırakmadı falan dıyom neyse sac boyandı kurulandı kadını ugurlucaz kadını mıne demesın mı aksam evde gorusuruz dıye meger ablasıymıs mosmor olmustum bıkac dakıka kendıme gelemedım

Son düzenleme:
esimle markete girdik ben sadece Orkid alip cikacaktim, baktim esim ikidebir saga sola bakarak sepeti ivir zivirla doldurmaya basladi..
ben: ,,askim napiyorsun bi Orkid alip cikicam?? ,,
esim: ,,ya askim bi tanidik falan olur Orkidleri saklamaya calisiyorum!!!,, :60::60::60::60::27:

sene 2002 tekstıl fırmasında utucu olarak calısıyorum asırı dısıplınlı bır ısyerınde ıs saatınde vc bıle yasak paydosa 10dak var dedılerkı toplantı var makınacılarla konusucaz usta dedıkı siz utuculer gıdebılırsınız sefımızde gardıyan gıbı azraıl gıbı korkudan geberırdık usta nereye gıdelım dedım nebıleyım vc ye gıt soyunma odasına gıdın soyunma odasına gıttım tam ınerken baktım 30metre otede sef gelıyo dogru vcye kostum kızlar kızlar sef gelıyo b.ku yedik dedim herkez 2 li 3 lu vc lere dolustu ben ortada kaldımmı banada dus kısmı kaldımı oraya gırdım saklanmaya mecburen sef vc ye geldı e bıtek benım oldugumu sanıyo yasemın yasemın nerdesın cık ortaya dıye bagırıyomu kızlar yasemın nerde dedı vcde heralde derya abla dedıler dıger vcler bosalmıs bıtek duş kısmı kapalı yasemın dusmu alıyosun cık bakayım ordan dedı sefın kapıyı acmasıyla benım yerdekı tırmıgın ucuna basıpta suratıma yapısması bır oldu kadın gulmekten bısey dıyemedı gulmekten konusamadı gıdın hadı dedı kaldı orda

bırgun annem babannem ablam falan fılm ızlıyoz ben sıgara ıcmeye gıtmıstım dıger odaya 16 falan yaslarındaydım bayada oyalandım dıger odada ıcerı tekrar gectıgımde babannem kızım napıyodun 2 saattır o odada dedı e bendede delı kanı kaynıyo 31 cekıyodum babanne dedım annem sınırle vallahi yalan bıllahı yalan bal gıbıde sıgara ıcmıs ıste demıstı cok gulmustum tabı onlar nıye guldugumu bıle anlamamıslardı

bi gün yengemlerdeyiz 106 yasindaki nineme bakmak icin alt kata indim, gayet güler yüzle kapisini actim ve ne göreyim :53:
ninem boynunu öyle hizli ama öyle bi hizli sekilde kasiyorduki yüzüde bemmbeyaz burnunun üst tarafini yaralamis mosmor olmus saclari darmadagin bi sekilde görünce beynimden asagi kaynar sular indi :53:
birden ikimizde bi kac saniye kadar birbirimize baktiktan sonra, arkami hizlica dönüp korkudan nasil kactigimi o merdivenleri 3er 5er 2 saniyede üst kata nasil ciktigimi anlatamam :53:
sanki arkamdan biri kovaliyormus gibi kacarken ninem birde yüksek bi sesle ,,nere giden giiizzzz,, diye arkamdan bagirinca dahada beter oldum :50:

üst kata ciktigimda bayilacak hale geldim ve birden bastim cigligi :83:
yengemler ve esim hemen yanima geldi, esim ,,askim noldu sana suratin bembeyaz olmus?:53:,, diyince ninemden korktum diyebildim sadece ama ayaklarim artik tutmuyordu :17: ertesi gün dudagim patlamisti :5: esimin gözü sürekli patlamis dudagimdaydi :19::19:

cok korkmustum ama simdi cok üzülüyorum :58:

bırgun annem babannem ablam falan fılm ızlıyoz ben sıgara ıcmeye gıtmıstım dıger odaya 16 falan yaslarındaydım bayada oyalandım dıger odada ıcerı tekrar gectıgımde babannem kızım napıyodun 2 saattır o odada dedı e bendede delı kanı kaynıyo 31 cekıyodum babanne dedım annem sınırle vallahi yalan bıllahı yalan bal gıbıde sıgara ıcmıs ıste demıstı cok gulmustum tabı onlar nıye guldugumu bıle anlamamıslardı

:60::60::60::60::60::60::60::60:

hepte aklıma en delı dolu zamanlarımdakı anılarım gelıyo gen16 yaslarındayken arkadasımla kemeraltında dolasıyodum ozamanlar bende sıyah takıntısı vardı saclarım dumduz uzun sıyah pantolanım badım ojelerım goz makyajım sıyahtı pesımıze 2 kısı takıldımı baya baya takıp ettıler cok sınır olmustum gıcıkta tıplerı vardı pardon bakarmısınız dıye seslendıler benım nevar len dıye bır donusum var anlatamam o an gegırmemle bır cıktımı sesım nevar len dıye cocukların bır kacısı vardı yuru len yuru travestıymıs bunlar dıye anlatamam

hepte aklıma en delı dolu zamanlarımdakı anılarım gelıyo gen16 yaslarındayken arkadasımla kemeraltında dolasıyodum ozamanlar bende sıyah takıntısı vardı saclarım dumduz uzun sıyah pantolanım badım ojelerım goz makyajım sıyahtı pesımıze 2 kısı takıldımı baya baya takıp ettıler cok sınır olmustum gıcıkta tıplerı vardı pardon bakarmısınız dıye seslendıler benım nevar len dıye bır donusum var anlatamam o an gegırmemle bır cıktımı sesım nevar len dıye cocukların bır kacısı vardı yuru len yuru travestıymıs bunlar dıye anlatamam

buna cok güldüüümm süpeer :60::60::60::60:

esimle markete girdik ben sadece Orkid alip cikacaktim, baktim esim ikidebir saga sola bakarak sepeti ivir zivirla doldurmaya basladi..
ben: ,,askim napiyorsun bi Orkid alip cikicam?? ,,
esim: ,,ya askim bi tanidik falan olur Orkidleri saklamaya calisiyorum!!!,, :60::60::60::60::27:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

bi günde esimle otobüsteyiz, önümüze kiliksiz bi adam oturdu les gibide kokuyordu adam birde afedersiniz gaz cikardi :53: o gaz cikarinca öyle bi koku saldiki ortaliga, koku üzerime sinecek diye birden paldir küldür hizlica kalktim ve ordan kacmak icin binbir hale girdim bi yandan cantami almaya calisiyorum bi yandan yelegimi giymeye calisiyorum kacarken bide yere düstüm esim dahi herkez bana bakiyordu :53::44: hemen ilk durakta inmek icin dügmeye bastim :1:
esim hemen yanima geldi ,,askim noldu niye birden kalktin niye burda iniyoz,, diyo, e ama napim yoksa koku üzerime sinecekti :17::17::17:

simdi o halimi düsünüyorum da :17::17:

Benimde Öyle Bir Anım Var.. Ama Komik Değil Sen Anlatınca Aklıma Geldi Canım..:1:
Hepte Anneme Denk Geliyor Ya :27::27:
Markette Biliyorsunuz ki Onları First Sakız Gibi Kasiyerin Yanına Koyuyorlar..
Sakız Sanmıştım..
Kasada Geçerken Ürünler,
Parmağımla Gösterip ''Bir Tanede Ondan'' Demiştim..:27::27:

bende 8yasındayken annemle babamın yatagının altında bulmustum bır suru cok sevınmıstım a bır suru balon var dıye kendı kendıme bıraz degısık yaglı bu balonlar demıstım sısırmıstım sokakta oynuyodum babam geldı benı evıre cevıre dovmustu seneler sonra anlamıstım nıye dovdugunu

gene 16 17 yaslarındayım adamın bırı agaca ısıyor cok sınırlendım aramızda 3 4 metre mesafe var alooooooooooooooooooooooo napıyon sen orda dıye sınırlı sınırlı bır bagırdım adam bana dogru donup pipisini sallayarak bana dogru iyilik senden naber dedı ogunbugundur ıseyen bırını gordummu kacarım hemen

bi günde yine esimden Orkid isticemm heehheee biliyorum cok kötüyüm :27::27::27:
tel actim gelirken 2 paket Orkid al dedim, zorlada olsa ikna ettim
esim 2 saat sonra elinde biiir sürü torbalarla eve geldi :44::44::44:

ben: nerde kaldin hem ne aldin bu kadar bi ped istedim senden:53: diyince
esim: ya almaya cesaret edemedim bi süre dolastim pedlerin orda,bi kac kerede kasadan döndüm siradakiler sanki hep elimdeki pedlere bakiyorlardi sonra bende pedleri saklamak icin bi kac sey aldim iste :26:

:60::60::60: bari gereken seyler alsaydin be adam :60::60::60:

ama artik aldimi cokca aliyorki bidahaki aya ayni rezilligi yasamasin diye :27::27:

bıgun dolmustayım bır cift geldi yer olmadıgında bırı one tarafa bırı arka tarafa oturdu kadın suh bır ses tonuyla kocacım ben arkadan verdım sen onden verme dıye bır bagırdı agzındada sakız mıllet koptu

cok supermıs ya burdakı paylasımlar uykusuzluktan basım catlıyo resmen bırakıp gıdemedım resmen

Eşim saçlarını uzatmaya karar verdi hiç istemediğim halde
Kocaman bir kafası var zaten...
Helikopter aldı kendine ama birtürlü beceremedi uçurmayı..
Bugün cd almış geldi bilgisayarda kurdu ama çalıştıramadı...
Ben koltukta oda önümde yerde oturdu Altt kattakii komşumuz bilgisayar dahisi onu aradı o gelene kadar sinirden çıldırıyoo bende benimle ilgilenmediği için parmaklarıma tuhaf tuhaf resimler çizip ona gösteriyodum bakmıyodu..:63:
En son elime aldığım 2 lastik tokayla saçlarını 2 kulak yaptım önden elleme benii sinirliyim diye syıyodu ama yaptım sonra küstüm odaya gittim o sırada alt komşu zile bastı Benim aklıma saçları geldi hayatııımmmmmmmmmmmmm açma dememe kalmadan kapıyı açtı F..abi şoklarda :53: eşimde nee gelsene ya beceremedim ben bu meleti diye söylenerek odaya geçti F...abbii eşine bagırdı hemen buraya gel çok şey kaçırırsın eşim dumura uğtramış vaziyette çözemedi olayı gelince eşi hep beraber kahkayıı patlarttık yerlerde bizzzzz kimse saçlarına bak diyemedi kafayı yemişsiniz siz hevuk hepinizi çıldırtmış diye söylendikçe güldükk elimle kafasını gösterebildim sadece :60: :60: :60: :60: surat ifadesi ayrı komikkkkkkk :60: :60: :60:elini saçına götürdüğünde bütün olayı kavradı benii elinden zor aldılar resmii bile var o anı ölümsüzleştirdik....Gülerken f..abii çektiii

süpersin karnım acıdı gülmekten :52::52::52:

sene 2002 tekstıl fırmasında utucu olarak calısıyorum asırı dısıplınlı bır ısyerınde ıs saatınde vc bıle yasak paydosa 10dak var dedılerkı toplantı var makınacılarla konusucaz usta dedıkı siz utuculer gıdebılırsınız sefımızde gardıyan gıbı azraıl gıbı korkudan geberırdık usta nereye gıdelım dedım nebıleyım vc ye gıt soyunma odasına gıdın soyunma odasına gıttım tam ınerken baktım 30metre otede sef gelıyo dogru vcye kostum kızlar kızlar sef gelıyo b.ku yedik dedim herkez 2 li 3 lu vc lere dolustu ben ortada kaldımmı banada dus kısmı kaldımı oraya gırdım saklanmaya mecburen sef vc ye geldı e bıtek benım oldugumu sanıyo yasemın yasemın nerdesın cık ortaya dıye bagırıyomu kızlar yasemın nerde dedı vcde heralde derya abla dedıler dıger vcler bosalmıs bıtek duş kısmı kapalı yasemın dusmu alıyosun cık bakayım ordan dedı sefın kapıyı acmasıyla benım yerdekı tırmıgın ucuna basıpta suratıma yapısması bır oldu kadın gulmekten bısey dıyemedı gulmekten konusamadı gıdın hadı dedı kaldı orda

bu tırmığa basıp suratına yapıştırma olayı bi tek çizgi filmlerde olmuyomuş demekki:60::60:

bi orkid anısıda benden eşimi yeni doğum yapmıştım hastaneden eve geldik orkidlerin gece boyundan iste eczaneden dedim bizim akıllıda utanmış istemeye eşim doğum yaptıda benden bişey istedi unuttum demiş eczacıda iyilik yapacak ya bana hasta bezlerinin en büyüyüğünü yollamış şimdi onun sezeryan dikişleride acır sıkmasın demiş bizimki gururlana gururlana geldi aldım diye bi açtık bez ayıyı sarsan büyük gelir geceligimin üstünden deniyorum bune çarşafmı istedim diye abarttısız omuzlarıma kadar çıktı tabi elimizde kaldı arada çocuğun altını değiştirirken alt açma gibi kullanıyorum

Back
X