• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

çok iyi ya,bayıldım bunlara da...
en çok tuttuğum 'bir rezillik de benden olsun':9:......
son duruma göre şincik şööle arkadaşlar:
kalabalıkta okuma beni::65::65::65:
best of rezillik::65:
kitab-ül rezillik::65:
bi rezillik de benden olsun::65:

en cok oy alan 2 taneyi birlestirsen;

KiTaBüL ReZiLlIk
Umumi Alanlarda Okun(a)maz!!

Son düzenleme:
Erkek arkadasimin annesi gile gittim. Oturup öyle lafliyoruz, bana vermeleri gereken seyler var, onlari arkadasima postayla yollayacagim. Neyse konu muhtesem yüzyil dizisinden acildi. Kiz kardesi dedi ki cok sacma, padisah o, bu sekilde rencide edilmemeli. Annesi de dedi ki ne olcak sanki. ben de evet yani, dogru mu yanlis mi bilemeyiz ama sonucta padisah, onca seferden sonra stres atmak "rahatlamak" isteyecektir :))) sonra dank etti, ve önce susup sonra konuyu degistirmeye calistim ama nilmiyorum :P

son durumu geçeyim arkadaşlar:
Morcivert: Şahtık şahbaz olduk :65:
Reziliz pişman değiliz:65:
BURCUHAYAL:rezillik diz boyu rezilim rezilsin rezil
Hande58: Çok rezil hareketler bunlar
Rezillik dükkanı
Şizofrenik rezillikler
Birsen82: KK deli toplantısı
deli olmasaydın bu kitap gözüne çarpmazdı
zır rezil an(lar)
her evin ışığı başka yanar
herhangi bir evin her hal kahkahası
hişşş sır
endorfine bilimsel bakış
endorfine sancılanmak
kalabalıkta okuma beni:65::65::65:
esmaaa02:rezillik geliyorum demez
sweedy: best of rezillik :65:
kitab-ül rezillik:65:
içimizdeki kurtlar
kelebek29:gencim güzelim rezilim
rezillik sanatı
rezil doğulmaz olunur
bir rezillik de benden olsun:65:
rezilliklerinizin farkında mısınız:65:
rezillik diz boyu
kahkaha garantili rezilliklerimiz
Türkiye:rezilhanesi
rezilhanemize hoşgeldiniz
rezil rüsva ettin beni/kendimi
her insan rezil olabilir
benim işim rezil olmak
Alyadua: herşey bir anda oldu
rezil oldum aileme
karın ağırısı yapan rezillikler
flocke:the secret, rezaleti kendinize nasıl çekersiniz (kişisel gelişim kitabı)

Morcivert: Şahtık şahbaz olduk :65:
BURCUHAYAL:rezillik diz boyu rezilim rezilsin rezil
Hande58: Çok rezil hareketler bunlar
Rezillik dükkanı
Şizofrenik rezillikler
Birsen82: KK deli toplantısı
zır rezil an(lar)
hişşş sır
endorfine bilimsel bakış
endorfine sancılanmak
esmaaa02:rezillik geliyorum demez
sweedy: best of rezillik :65:
kitab-ül rezillik:65:
içimizdeki kurtlar
rezillik sanatı
rezil doğulmaz olunur
rezilliklerinizin farkında mısınız:65:
rezillik diz boyu
Türkiye:rezilhanesi
her insan rezil olabilir
benim işim rezil olmak
Alyadua: herşey bir anda oldu
rezil oldum aileme

Benim favorim :65:Kalabıkta okumaaaaa beni:65:

Son düzenleme:
cok harika isim önerileri var hangisini seceyim bilemedim
rezillik diz boyu
kalabalikta okuma beni
reziliz bisman degiliz
kk deli toplantisi(hatta bazi siyasiler alir siyasi kitap diye bakarlar bu ne ya derler sasirirlar bilem:27:
bunlar kitab ismi icinb birde bazi kitaplarda olur ya kitabin altinada bisi not düserler bence kitabin altinda isimden farkli olarak birde en cok oy alan 2.ci isim secilebilir mesela:deli olmasaydin bu kitap gözünde carpmazdi yad hissst sir,.cok güzel isimler var hangisi secelim bilemedim.bence FLOCKE herkesin söyledikleri en az 5 isimide anket olarak sun önümüze yani tam anket gibi yapiyorlar ya burda .ay söylemeden gecemiycem sanki kendim kitap cikariyorum gibi heyecanliyim ya.gerci benim hikayem yok ama olsun kendim yazmisim gibiyim :1::kkk:

kesinlikle insanlık halidir.. engelleyemezsin.. ben ünivdeyken oda arkadaşım bayan oldugu halde hiç tutmazdı tuvalete koşmazdı yatıyosa da oturuyorsa da hiç fark etmez yapardı bende ilk garipsedim ama alıştım ha ben hiçyapmadım ama.. hatta derdiki içimde kanser olana kadar dışarda konser olsun :60::60::60:
eşimede gelince oda gazı geldiğinde hemen kosa kosa ya wc ye yada odaya kacıyor..ççok komik bir görüntü olyor... böyle şeylerden soğulurmu ya.. saçmalık.. evin senin mahremiyetinin kalktıgı yerdir..bilinçli yapmak yada yapmamak tercihtir.. medeniyet demiş arkadaş ama medeniyet bu değil... medeniyet dediğin yerlere bir git bak bunlar gayet normal..

Ayyy süper çok güldüm hepsine :1::1:
Ayrıca eklemek istiyorum, insanlık halidir eşler birbirleri yanında gazlarını kaçırabilirler..Çok şükür ben kaçırmadım diye düşünüyordum yakın bir zamana kadar
Ama bundan birkaç gün önce uykumda totomla polifonik sesler çıkardığımı eşim ballandıra ballandıra anlattı..:27: Çok utandım.
İnsanlık hali yani adamcağız uykusunda kaçırınca soğuyacak mısınız ondan :31:
Ben eşimin yanımda gaz çıkarmasını istemiyorum, bunu o da biliyor..Ve gazı geliyor koşarak odadan çıkıyor, kapımı kapatıyor (o sırada çok komik görünüyor) :1:Çıkarıyor gazını ama yine de duyuyorum..Hayatta soğumam :3:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:
Çatlayaraktan okudum hepsini valla :60:
Bu da benden olsun;

İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,

Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var :53:
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım :26:

Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"

Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"

Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum :52:

Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen :27:

Konu dışı ama biraz ilgili ve ilginç.
$bu-ulkede-yellenmeye-yasak-geliyor-26267.webp
Afrika ülkesi Malavi ilginç bir yasakla gündemde. Malavi'de, kamusal alanda gaz çıkarmak yasaklanıyor. Malavi halkı ise yasağa karşı hükümete tepkili.

:60:

erkek arkadasimla bi arkadasin evinde basbasayiz. o yeni gelmis yurtdisindan, birlikte vakit gecirelim istedik. hava buz gibi bu yüzden evde oturalim dedik. ama ev disarisindan da soguk... öyle böyle degil. benim pantolon altinda tayt, üstümüzde 2ser kazak. e montla da oturulmuyor... ikimizde mühendisiz ya dedik ki ic isimizla entalpiyi arttiralim ve basladik gaz cikarmaya. sirayla.. ikina sikina... en sonunda oda isindi ama biz o odada duramaz olduk :33: :33::35: :35:

ben sordum yok diyo.. kendimi kınıyorumşuannnn:63::63::63::63::63::63:
çoğu arkadaş burada paylaşımlarda bulunmak istiyor fakat hatırlama sıkıntısı çekiyor.böyle bir durumunuz var ise,benden size tavsiye,eşinize danışın.o size istemediğiniz kadar çok anı sayacaktır.hatta siz sinir olana kadar sayacaktır....:63:tamam hayatım deseniz bile saymaya devam edecektir:1:

bir gün iki kardes bunalrda buarada benim amcaogullari oluyor neyse hamama gitmisler kücük amcaoglunu ortaya almislar tellak keselemeye baslamis ama öyle böyle bir kir cikmamis tellak dönmüs abisine demsiki kardes bu ne kadar kir cikti bundan yaa diye ,abiside ne bileyim kardes ben onu tanimiyorum gelirken sokakta buldum hayrima getirdim demis :)))

bitane daha :
komsu kizin bir kusu varmis oda bir gün ölmüs ama nasil agliyormus kiz hickira hickira o arada ablasi aramis telden o aglayinca oda korkmus noldu niye agliyorsun diye oda kusum öldü demis amaaannn sende niye agliyorsun bacim beterin beteri var seninki allahin emriyle gitti benim oruspu kacti gitti demis:))))))))))))))):69:
bu kadar aklima gelirse yazarim yine :))) :69:

Sadece sevgililerin rezillikleri anlatılırsa hem konu dışına çıkılmamış olur, hem de flocke'ye yardımcı olmuş oluruz arkadaşlar!!!

Erkek arkadaşımla dışarı çıktık. Hala aramızda bi resmiyet var az da olsa. Neyse gittik güzel, şık bi yere konuşuyoruz.Biraz ufak tefektir benim sevgilim burnu miniciktir, elleri miniciktir, boyu da kısadır azcık :9: Neyse ayaklarına baktım alla alla senin ayakların çok mu küçük kaç giyiyosun sen dedim. O da 41 giyiyorum falan dedi. Sonra dedim az daha aynı giycekmişiz ben bayan halimle 39 giyiyorum deyince o da şöyle bi ayaklarını sallayıp onlara bakarken ne bilim küçük ya zaten benim her şeyim küçük dedi:53: biz aynen böyleyiz tabi:53: Sonra başladı özürler dilemeye yok işte yanlış cümle kurdum özür dilerim öyle demek istemedm falan. Sonra beni aldı bi gülme başladım bu sefer dalga geçmeye, tutamadım dilimi. Demek küçük he neyse artık napalım falan diyorum (bu konularda doğru insan olduktan sonra açıkça konuşan biriyimdir):9: Bu da demez mi en sonunda yok canım maşşallahı var diye :53: Hiç beklemiyodum öyle bi cümle ama kurdu vallahi o utangaç sevglim :9: Ama ben de hak ettim kabul ediyorm, ne de olsa adamın en hassas şeyiyle dalga geçtim malzeme çıkınca :9:

Morcivert: şahtık şahbaz olduk :65:
Burcuhayal:rezillik diz boyu rezilim rezilsin rezil
hande58: çok rezil hareketler bunlar
rezillik dükkanı
şizofrenik rezillikler
birsen82: Kk deli toplantısı
zır rezil an(lar)
hişşş sır
endorfine bilimsel bakış
endorfine sancılanmak
Esmaaa02:rezillik geliyorum demez
sweedy: Best of rezillik :65:
Kitab-ül rezillik:65:
Içimizdeki kurtlar
rezillik sanatı
rezil doğulmaz olunur
Rezilliklerinizin farkında mısınız:65:
Rezillik diz boyu
türkiye:rezilhanesi
her insan rezil olabilir
benim işim rezil olmak
alyadua: Herşey bir anda oldu
rezil oldum aileme

ımmmm benim oyun
herhangi evin her hal kahkahası
rezillik geliyorum demez

kitabın içeriğini tam anlatmadan hafif bi merak uyandırır tadında başlıklar

Burayı okurken çok gülüyorum yaa..Kitabını çıkarcakmış flocke, çok iyi bir fikir. Ahh ah anımız da yok ki paylaşalım.

Back
X