en yakın arkadaşımın başından geçenleri anlatim size
arkadaşımı istemeye geldiler kahve yapmayı hiç bilmez benden rica etti istemeye gelecekleri gün sende gel diye, bende gittim. istemeye tam 13 kişi geldiler. neyse saydım bunları çaktırmadan sonra mutfağa geçtik kahve yaptık arkadaşım kahveleri vermeye gitti bende arkasından gittim kapıda duruyorum. baştan başladı tek tek sırayla gidiyo kayınbaba kaynana damat görümce enişte dayı yan yanalar hep bu deli görümceye kahveyi verdi enişteyi es geçti eniştede görümceden baya bi zayıf görümce kocasının yanında annesi gibi duruyor adam çocuk gibi kısa boylu cılız bişey sonra dayıya verdi herkese dağıttı tepside bi tane kaldı bana bakıyo bu kimin diye bende gözümle işaret ediyorum anlamadı sonra getirdi bana verdi napacağımı şaşırdım o sırada annesi kızım niye eniştene kahve vermedin dedi. eniştem kim anne dedi bende gösteriyorum canım damadın eniştesine versene diyorum. oda gayet sesli bi şekilde canım ben herkese verdim bi çocuk var ona vermedim sadece e çocukta kahve içmez zaten. demezmi. ben kaçtım mutfağa oda salonun ortsaında bakakaldı ordan haklısın dedi adam hanım bu kadar kilolu olunca beni çocuk sandın dimi dedi. resmen rezil oldu yani.
ya acayip komik

takipteyim artık

2 seneye kadar bende paylaşacağım söz