Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayy aklıma geldi yine bizim köyde bi komşumuz var çok komiktir ufacık tefecik,eskiden fırından ekmek alıp dağıtan bir adam vardı neyse sabah ekmek almış kadın evinin önünde para vermiş adamdada bozuk çıkmayınca adam nasılsa yarında geliyorum ekmek alırsın yerine demiş kadında tamam demiş.adam da bikaç gün gelmemiş ekmek dağıtmaya neyse 3 gün sonra gelmiş adamı görür görmez bizim komşu seni senii yakaladım seni diye parmak sallamış adama,adam şok olmuş:53::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bi günde esimle otobüsteyiz, önümüze kiliksiz bi adam oturdu les gibide kokuyordu adam birde afedersiniz gaz cikardi :53: o gaz cikarinca öyle bi koku saldiki ortaliga, koku üzerime sinecek diye birden paldir küldür hizlica kalktim ve ordan kacmak icin binbir hale girdim bi yandan cantami almaya calisiyorum bi yandan yelegimi giymeye calisiyorum kacarken bide yere düstüm esim dahi herkez bana bakiyordu :53::44: hemen ilk durakta inmek icin dügmeye bastim :1:
esim hemen yanima geldi ,,askim noldu niye birden kalktin niye burda iniyoz,, diyo, e ama napim yoksa koku üzerime sinecekti :17::17::17:

simdi o halimi düsünüyorum da :17::17:

ayyyy koptum canım yaa:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bende 8yasındayken annemle babamın yatagının altında bulmustum bır suru cok sevınmıstım a bır suru balon var dıye kendı kendıme bıraz degısık yaglı bu balonlar demıstım sısırmıstım sokakta oynuyodum babam geldı benı evıre cevıre dovmustu seneler sonra anlamıstım nıye dovdugunu

orta okul zamanlarımdı sanırım hani bozacı gibi okey reklamı dönerdi geceleri
benimde kulağıma aşina olmuş çocukluk işte
annem ve babamla çarşıya çıkmıştık alışverişe benim nerden aklıma geldiyse başladım çarşının ortasın da okeyyyy okeeeyyyy diye bağırmaya :52::52::52::52::52::52::52:
annemden ağzımın ortasına yediğim tokatı hiç unutmam neye uğradığımı şaşırmıştım:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

gene 16 17 yaslarındayım adamın bırı agaca ısıyor cok sınırlendım aramızda 3 4 metre mesafe var alooooooooooooooooooooooo napıyon sen orda dıye sınırlı sınırlı bır bagırdım adam bana dogru donup pipisini sallayarak bana dogru iyilik senden naber dedı ogunbugundur ıseyen bırını gordummu kacarım hemen

süperdi bu:64::64::64::64::66::66::66::66::66:
inanılmaz güldüm :60::60::60::60::60::60::60:
personel şaşkın şaşkın bakıyor bana:66::66::66::66::66::66::66::66:

bi günde yine esimden Orkid isticemm heehheee biliyorum cok kötüyüm :27::27::27:
tel actim gelirken 2 paket Orkid al dedim, zorlada olsa ikna ettim
esim 2 saat sonra elinde biiir sürü torbalarla eve geldi :44::44::44:

ben: nerde kaldin hem ne aldin bu kadar bi ped istedim senden:53: diyince
esim: ya almaya cesaret edemedim bi süre dolastim pedlerin orda,bi kac kerede kasadan döndüm siradakiler sanki hep elimdeki pedlere bakiyorlardi sonra bende pedleri saklamak icin bi kac sey aldim iste :26:

:60::60::60: bari gereken seyler alsaydin be adam :60::60::60:

ama artik aldimi cokca aliyorki bidahaki aya ayni rezilligi yasamasin diye :27::27:

yazık erkeklere ne çekiyorlar bizden :60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Eskiden Sıdıka diye bir dizi vardı hatırlarsanız.Bir bölümünde taşınıyorlardı.Taşınırken Sıdıka'nın annesi bazı kolilerin üzerine "hödelek" yazmıştı.Kızı sorunca da "donumuzu falan koyduğumuz koli bu, elalem don yazsak açar bakar, hödelek yazdımki anlaşılmasın içeriği" falan demişti.Bende bu fikri çok beğenip 10 sene içimde tutmuşum.4 ay önce taşınırken, nasılsa kolileri biz yerleştiririz diye gerçektende don, sütyen, gecelik gibi kıyafetlerin olduğu kolinin üzerine "hödelek" yazdım.Taşıyan kişiler de ya bahşiş fazlalığı ya da iyi niyetlerinden "biz kolileri evin odalarına tek tek yığarız, abla hepsinin üzerine zaten açıklama yazmış" deyince beni aldı bir ateş.Kısa süre içinde "abiiii kolinin üzerinde HÖDELEK yazıyor, bu ne ki, hangi odanın kolisi?" sorusu ve gülüşmeler ardı ardına geldi."Ya dedim işte "delek"; deliktir yani kevgir, süzgeç işte, getirin mutfağa o koliyi" .Adamlar yemedi tabii ama üstelemediler,onlar diğer posta için aşağı inerken, eşimin suratındaki "ya eşek kadar insansın, hala yaptığın oyunlara bak" ifadesine dayanamadım."Ee be adam, don mu yazaydım, tuman mı yazaydım ne yazaydım? Adamlar "ablanın donlarınaa geeel geeel vatandaş" mı deselerdi?, koliyi mi çalsalardı?, sana da iyilik yaramıyor, bir sonraki taşınmada söz, kolinin üzerine "Don-Sütyen-Fantazi gecelik- mis mis valla" yazacağım dedim. Sustu, tırstı. :1:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
karnıma ağrılar girdi vallahi
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

esimle markete girdik ben sadece Orkid alip cikacaktim, baktim esim ikidebir saga sola bakarak sepeti ivir zivirla doldurmaya basladi..
ben: ,,askim napiyorsun bi Orkid alip cikicam?? ,,
esim: ,,ya askim bi tanidik falan olur Orkidleri saklamaya calisiyorum!!!,, :60::60::60::60::27:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
çok gizli görevmiş gibi

ister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....

:1::1: :1::1: ayy sabah sabah acaip güldüm ya süper bı rezillik :D hatta ötesi ben rezıl olmadım o bana rezil olsun :D :1::1: ayy hala gülüyorum

hepte aklıma en delı dolu zamanlarımdakı anılarım gelıyo gen16 yaslarındayken arkadasımla kemeraltında dolasıyodum ozamanlar bende sıyah takıntısı vardı saclarım dumduz uzun sıyah pantolanım badım ojelerım goz makyajım sıyahtı pesımıze 2 kısı takıldımı baya baya takıp ettıler cok sınır olmustum gıcıkta tıplerı vardı pardon bakarmısınız dıye seslendıler benım nevar len dıye bır donusum var anlatamam o an gegırmemle bır cıktımı sesım nevar len dıye cocukların bır kacısı vardı yuru len yuru travestıymıs bunlar dıye anlatamam

gözlerimden yaş geldi:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

su klupde en sevdiğim topik bu oldu emın olun gülmeyı cok sevrım güldürünüz beni :d aklıma geldı şimdi eşimle kafede bulustuk oturuyoruz falan bende ayaklarımla masayı kaldırıp oraya buraya koyuyorum cocukluk işte eşim yanı ozamanlar sevgılım daha yenıyız 4 5 ay gibi ayakkabısının üstüne koymusum tabı bu ucları sivri ya farketmemiş. kalkıyoruz dedik bı kalktı bı adım attı bi yapıştı yere ben kahkahalarla tabii sonra masa bı tarafda adam bı tarafda koptum ya utandı falan caktırmamaya calısıyor tabı sonra o yoluna ben yoluma ama krizler bı türlü gitmemişti :1:

Burada bunca pırt macerası okuyup neden bu en başarılı performansımı ancak bu gece hatırladım bilmiyorum, ama işte benden de bir aile boyu rezil olma hikayesi.

Çeşme'ye gittik yazın. O sene annem de kolunu kırmış, yalnız kalmasın diye o da bizimle. O meşum akşam dışarda bir yerde balık yendi falan. Derken, eve dönmek üzere yerleştik arabaya. Araba daha hareket etmemiş, bir anda karnım buruldu. Aman nolucak dedim, aynen bıraktım. Küçük, sessiz, kendi halinde bir pıtçık. Ama o ne koku, aama o ne koku, anlatılacak gibi değil. İlk duyan benim tabi, hemen camı açtım, ama ne rüzgar ne birşey var havada. Koku yayıldıkça yayıldı. Artık mecburen açın camınızı dememe kalmadan eşim, oglum da duydu tabi. Bir tek annem, damadının yanında yiğitliğe b.k sürdürmemek için olsa gerek, gayet vakur hiç bir şey olmamış gibi oturdu garibim.

yazık anacına:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Eşim saçlarını uzatmaya karar verdi hiç istemediğim halde
Kocaman bir kafası var zaten...
Helikopter aldı kendine ama birtürlü beceremedi uçurmayı..
Bugün cd almış geldi bilgisayarda kurdu ama çalıştıramadı...
Ben koltukta oda önümde yerde oturdu Altt kattakii komşumuz bilgisayar dahisi onu aradı o gelene kadar sinirden çıldırıyoo bende benimle ilgilenmediği için parmaklarıma tuhaf tuhaf resimler çizip ona gösteriyodum bakmıyodu..:63:
En son elime aldığım 2 lastik tokayla saçlarını 2 kulak yaptım önden elleme benii sinirliyim diye syıyodu ama yaptım sonra küstüm odaya gittim o sırada alt komşu zile bastı Benim aklıma saçları geldi hayatııımmmmmmmmmmmmm açma dememe kalmadan kapıyı açtı F..abi şoklarda :53: eşimde nee gelsene ya beceremedim ben bu meleti diye söylenerek odaya geçti F...abbii eşine bagırdı hemen buraya gel çok şey kaçırırsın eşim dumura uğtramış vaziyette çözemedi olayı gelince eşi hep beraber kahkayıı patlarttık yerlerde bizzzzz kimse saçlarına bak diyemedi kafayı yemişsiniz siz hevuk hepinizi çıldırtmış diye söylendikçe güldükk elimle kafasını gösterebildim sadece :60: :60: :60: :60: surat ifadesi ayrı komikkkkkkk :60: :60: :60:elini saçına götürdüğünde bütün olayı kavradı benii elinden zor aldılar resmii bile var o anı ölümsüzleştirdik....Gülerken f..abii çektiii

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Bide dün bacaklarımı aldım çok laf etti uyuz kocam benimkiler daha za şuna bak ya
Ciddiyetle aldım kendiminkini sonra ben tüylü erkek istemem sende alıcaksın yoksa boşanırım çok tiksiniyorum tüylerinden iğrenç yaklaşmak gelmiyor içimden :53: Ciddiyim ama çok tamam ama göğsümdekileri alalım keşke daha önce söyleseydin bilmiyordum böyle düşündüğünü dedi al yap kendin ben tüylü erkek istemem dedim epilatörü göğsüne sürmesiyle çığlığı bastııı :60: :60: :60:
Başa lan benii diyee bagırarakk :60: :60: :60: :60: Yaaa benimle dalga geçersen böyle yaparım ben adamı dedim...:19: daha laf etmez böylelikle bir nusibet bin nasihate bedeldir diye boşuna dememişler...

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Geçenlerde balkonda oturuyorduk arkadaşımla sigara yaktık kenara yaslandık görünmeyelim diye eşim aradı tam osırada (işyeri var depo tam karşımda) napıyosun dedi hiiç oturuyorum dedim
Burnunu görüyorum dedi nerdesin dedim sen göremezsin dedi bana döndün dedi sigarayı elimden bırakmamı ima ediyo görüyorumdan kasıt ( yani öyleymiş) sinir oldum yumruk yapıp orta parmağımı gösterdim bunuda görüyonmu dedim kafana çivi çakıcam demesiyle çardakta birsürü insan varmış meğer hareketimi görünce kahkayıı patlattılar Patronu dışarıı çıktıı bagırıyoo yenge güzel cevaptı kutluyorum senii dedi içeri kaçtım ama rezil oldum ben camdan gördüğünü filan düşünmüştüm... :43:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

eşimle yenı evliyiz gecelerı halimi bilmiyor.. işten geldı saat 1 uyumusum tv acık falan ama hıssedıyorum bırı üstüme gelıyor beni öpmeye calısıyor elimde kumanda kafasına kafasına kimsin lan dıyorum oda ses vermıyor telefonumda metal dısı , telefonu aldım elime kafa göz nerde ne varsa bi dalmısım kı adam öbür gün işe morluk içinde gitti.. uyanınca aferın lan hatun diyo baska adam gelse hakkından gelırsın dıyo koptum ama ya :1::1:

gül gül öldüm kızlar:60::60::60: alemsiniz.birtane de ben anlatayım ama bu gerçekten rezillik:77:
hamileyim ve inanılmaz derecede gaz problemi yaşamaya başladım ama öyle böyle değil.gaz sancılarından kıvranıyorum,doktor doktopr gezmeye başladım o derecedeyim.neyse bir akşam banyoya girdim,yıkanıyorum.banyo bitti çıkıcam artık,o an nasıl bir gaz geldi,ben de hazır banyoda ve yanlızım diye bırakıverdim kendimi.baya bir gürültü yaptıktan sonra banyo perdesini açmamla eşimle gözgöze gelmem bir oldu :77::77::77: adam şok olmuş bir vaziyette bana bakıyor.ben de hiçbir şey olmamış gibi aşkım şu havlumu uzatsana dedim.ne yapayım,o rezil durum kurtarılamazdı artık:37:

yemınle kasıklarım agrıdı gülmekden ve bendede gaz sorunu var bı keresınde babamlara cay verıyorum falan gaz geldı cıkmak istiyor koyvermedım önce sonra tabı bu sıkıstı illa çıkacam tepsı elimde benden cıkan ses babamlar abımler hayretle bana bakıyor bı utandım sonra tabi dogru mutfaga koşa koşa içeri bi girdim annem gülmekden domates gibi olmus koptum sonra :1:

su klupde en sevdiğim topik bu oldu emın olun gülmeyı cok sevrım güldürünüz beni :d aklıma geldı şimdi eşimle kafede bulustuk oturuyoruz falan bende ayaklarımla masayı kaldırıp oraya buraya koyuyorum cocukluk işte eşim yanı ozamanlar sevgılım daha yenıyız 4 5 ay gibi ayakkabısının üstüne koymusum tabı bu ucları sivri ya farketmemiş. kalkıyoruz dedik bı kalktı bı adım attı bi yapıştı yere ben kahkahalarla tabii sonra masa bı tarafda adam bı tarafda koptum ya utandı falan caktırmamaya calısıyor tabı sonra o yoluna ben yoluma ama krizler bı türlü gitmemişti :1:

:60::60::60::60::60::60:

Çatlayaraktan okudum hepsini valla :60:
Bu da benden olsun;

İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,

Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var :53:
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım :26:

Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"

Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"

Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum :52:

Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen :27:

arkadasım koptum ve krizlerdeyim müşteriler bana bakıp bakıp sasırıyor bu nıye gülüyor diye ama elden gelen yok. aklıma geldı bu anınla bı gece yatıyoruz odada ışık yandı eşim üstünü çıkarıyor noldu ya dedim yarım gözle utanç içinde bana bakarak ya ''ya ben yatağı tuvalet sandım'' demez mi tabi ben kahkalarla sabah ettim uyuyamadık gülmekden bırde demezmi bardakla sen mı yaptın bana bunu dıye daha bı koptum :1::1::1:

çiş muhabbeti açılınca aklıma geldi bigün arkadaşla okuldan geliyoruz tabi o zamanlar köyde oturuyorduk ilk okul 2.sınıf falanız.yanımdaki arkadaş o kadar sıkışıkki bacakları birbirine çarpıyor ama çaktırmıyor caminin dibinde evleri tam caminin önüne geldik bu saldı :1:utandı heralde bende üstün niye ıslak ya dedim bilmiyomuş gibi salak adam su serpti camiden görmedinmi dedi akıl var mantık var ortada adam yokki:60::60:

Back
X