- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
aklıma gelenleride anlatayım hemen benim çantamda her zman bulunanlar parlatıcı rimel ve minik makastır arkdaşlarımda bilir çünkü birinin saçında kırık olsun bende dahil hemen minik canım makasımı çıkarır sualsiz keserim hiç küfür almadım teşekkür aldım 
bi gün yine böle yürüyen merdivendeyiz meyrodan indik tam önümde arkdaşım en yakınım dediğim ayakabbı elbise saçlar aynı dur sölemiyim süprüz yapaım dedim çkardım çantamdan makası sevgilim diyo napıosun dur dedim bak o değildir dedi saçlarında kırıklar çoğalmış ordan tanıdım diye absürd bi açıklama getirdim konuya
oda iyi tamam dedi çkardım bi tutam saçını aldım kızın yavşça çakmadı daha diye kikirdiyorum millet bana bakıo hiiişşşş yapıorum kızın bana kafasını çevirmesyle sevgilime doru gerilemem bir oldu 
irktim ürktüm cazgır çıktı bide indik kız hala kavga ediyo sevgilime baktım konuşamıyo yerlere yatıoo
yaaa suuuusssss dedim yardın beni bişe demiyorum deyip bastı kahkayı eve bırakana kadar güldü 

:78:
bi gün yine böle yürüyen merdivendeyiz meyrodan indik tam önümde arkdaşım en yakınım dediğim ayakabbı elbise saçlar aynı dur sölemiyim süprüz yapaım dedim çkardım çantamdan makası sevgilim diyo napıosun dur dedim bak o değildir dedi saçlarında kırıklar çoğalmış ordan tanıdım diye absürd bi açıklama getirdim konuya