• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinize kızıpta yaptığınız en çılgınca sey neydi?

bir keresınde tokat atmıştım ama sonra da binerce kez özür dilemiştim....neticede kaba şiddeti sadece kadınlar degıl erkeklerde hakketmıyor:icecream:

nısanlıyken kavga etmıstık ve benden habersız bi msn adersı oldugunu tesadüfen anlayıp şifresını kırmıstım neysekı korkulacak bişi yoktu..neyse tabıkı ben çok sınırlendım buna ve ona inat kendıme bi msn adresı aldım ve chat odalarına girdim (aslında hiç sevmedıgım birseydır) ordan çıktım okey oyamak için kendıme onun bılmedigi bi nik almıstım sonrada sabaha kadar oynadım :))))
bu arada onun msn adresının sıfresınıde yalan_soyleme olarak değiştirmiştim :))))

bide yenı evlıyız ilk haftalar gereksız yere atıstık oda pcde oyun oynamaya basladı .. bu benım cinime gitti ve kapıyı carpıp çıktım yanıma ne tlf ne anahtar hiç bişey almamıstım..beyfendı oyundan sıkılıp once benı evde aramıs bulamayınca cepten aramıs tabı tlf evde ben yok deliye donmus ara ara bulamamıs beni.. bende biraz kafamı toplamak için çıkıvermısım işte salak gibi evin anahtarınıda almayı unutmusum..neysekı kociş benı aramaya sokaklara cıktıda eve geri dondum :))) yoksa memlekete 4 saatlık yola tabanvay olarak gidecektım :)))

bikeresinde biz yine herzamanki gibi arabada tartisiyoruz.. sonra bu sinirlendi bagira cagira arabadan ciktii, disarida buz gibiydi kisdi üzerindede sadece mantosu vardi.. bi baktim bu almis basini gidiyo bende arabadayim gel buraya falan diyorum.. bu tabi beni tinlamiyo bana blöf yapiyo.. sonra dedim iyi senmisin bunu yapan.. öyle sinirlendimkii gectim direksyon basina arabayi calistirdim ona dogru sürdüm cami actim "geliyormusun gelmiyormusun?" oda git basimdan dedi.. "iyi kendin bilirsin sana yalvaracak degilim" cami kapattin gaza basstimmm vinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn eve dogruuu hahahahaha
oda kaldimi ordaa :)))) aklinialirimsmile ertesi gün beni aradi vay iste sen beni disarlarda biraktin senin yüzünden dondum disarda.. 1 saat yürümüs ogün kaydirigubbakcemile3
ohh dedim iyi olduu sanaa :icecream:

Ayakkabi cekecegi gecmisti elime...elime almam ile fayansin üzerine bi hisimla firlatmam bir oldu....ohhhhhhhhhhh, nasil rahatladim ama parcalara ayrildigini görünce...zemuszemus

Öfkelendigim zaman kalp degil ama farkli cisimleri kirma geregi duyuyorum...alsanaalsanasmile :roflol:

eşim beni çok kızdırmıştı.ben de abimin evine gittim.ay sonu ve eşimin üstünde para olmadığını biliyorum.korkunç bir kavgadan çıktığımız içinde eşim ne yapacak kredi kartından para çekip içecek.kredi kartlerı da benim üzerime.ben başka evlerde ağlarken onun arkaşlarıyla içip efkar dağıtmasına izin verir miyim.iki kart vardı iki bankayı da aradım "kredi kartımı kaybettim acil iptal edin" dedim.tam da düşündüğüm gibi olmuş eşim arkadaşını almış "hadi kanka dağıtalım" demiş,para çekmeye gitmişler ki ne görsünler booom geçersiz.kaydirigubbakcemile3eşim sinir krizlerine girmişzemuszemusoohkaydirigubbakcemile2

hmm ilk aklıma gelen çok sinirlenmiştim çılgına dönmüştüm kapıyı açtım tam evden çıkıcam kapının önüne geçti gidemezsin diye gece 1 bu arada ii o zaman ben gidemezsem sen gidersin diye itip kapıyı kitlemiştim sonrada montunu ve arabanın anahtarlarını camdan aşagıya attım kaydirigubbakcemile3 bi de kışş nasıl soguk sabaha kadar arabanın içinde yatmıştı ohhh olsun lülülülülülü

hmm ilk aklıma gelen çok sinirlenmiştim çılgına dönmüştüm kapıyı açtım tam evden çıkıcam kapının önüne geçti gidemezsin diye gece 1 bu arada ii o zaman ben gidemezsem sen gidersin diye itip kapıyı kitlemiştim sonrada montunu ve arabanın anahtarlarını camdan aşagıya attım kaydirigubbakcemile3 bi de kışş nasıl soguk sabaha kadar arabanın içinde yatmıştı ohhh olsun lülülülülülü

ayy yazik nasil kiydin ben yapamazdim valla

Valla bu konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorumalkisalkisalkis
Koptum gülmekten,biz kadınlar ne fenayız...Hem güldüm hem üzüldüm
Yazık adamlara yaaaabilmiyorumkismile

çok sinirlediğim için bayırdım çağırdım sonra ayakkabılarımı aldım elime ben gidiyorum diyorum nerye diyo sanane gidiyorum ben diye bağırırken o beni zorla sakinleştirdi o kadar bağırmışım ki baya boğazım ağrımıştı

bende evliligimizin ilk zamanlariydi,5 ylik hamileyim.arabayla gidiyoruz tartismaya basladik lambalarda durdugumuz bir anda ani bir hareketle kendimi arbadan atip kosmaya basladim. nasil firladiysam artik gelen koamyonu bile görmemisim altinda kaliyordum. aksam saatleriydi,kisindi. salak gibi ne cantami ne de ceketimi almak aklima bile gelmedi.parkin icine oturdum ne yapacagimi düsündüm,korkmaya basladim. sonra esim geri gelip özür dileyip tekrar arabaya bindim. roflol:

bunu ben de yaptım,haha..evliliğimizin ilk zamanlarıydı cok kızmıştım ona araba duruyorken actım kapıyı indim arkamdan cagırdı hiç bakmadan yurudum akşamdı ve cok soguktu ama gurur var ya dayanabildiğim kadar dayandım sonra eski yere döndüm geldim napcagımı bilemedim baktım orda yok.. eyvah dedim napcam şimdi cok da usudum.. sonra baktım geldi arabayla ama surat acayip asık.. bişe demeden bindim arabanın arka koltuguna..aglarken eve gittik ,cok manyakcaydı sempatiksalakcinni

ben yemek takımının tamamnını kırdım.. sonra bardakları tum raftakı.. ve iki cep teleofonun paramparça oldu.. bir kapı kırıldı...
tabı oda sen deger bilmiyorsun.. diye üste çıktı..:(((

benim hiç böyle çılgınlıklarım olmadıbilmiyorumkismile
demek çok kontrollü bir insanım kaydirigubbakcemile3

bizde yeni evliyken bi sini vardı onu sehpanın üzerine koyar yemeğimizi orda yerdik.Yemek yerken tartışmaya başladık acayip sinirlendim tepsiyi tutup üstüne devirdim:sinifsinif:temizlemedimde gittim yatak odasına yattım.Koltuğumuzun kenarında hala yoğurtlu ıspanağın lekesi duruyo:utangac:

Çok basit bir kavgaydı ama ben 6 aylık hamileydim. Sanırım bu duygusallıktan olsa gerek eşimi korkutmak için evi terketmiştim. Hiç kimseye haber vermedim. Bütün gün aylak aylak gezindim. Sonra pişman olup eve döndüğümde bütün ailenin beni aradığını öğrendim. Eşim her yerde beni aramış. Bulamayınca bütün aileyi ayağa kaldırmış. Nerdeyse polise gideceklermiş. Hoşuma gitmişti. Ama asla bidaha yapmam. Çocukça birşey

Back
X