• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinize kızıpta yaptığınız en çılgınca sey neydi?

sevgili iken ona ördüğüm bi atkıyı hiç takmıyodu ( atkı kullanmazmış hiçç evlenince öğrendim)
bende o kadar heveslerle ördüm insan bi kaç kez bari takar dedim bundan bi kaç ay önce gezmeye giderken takacaksın dedim tabi hava soğuk acayip nese apartmanın girşine indik çıkıyoz ne bu ya dedi doladın bende hiç sesimi çıkarmadan doğru eve çıktım tabi peşimden...yakcam şu atkıyı dedi bende sen misin öle diyen aldım atkıyı makasla bi güzel parçaladım ondan sonrada tabi iice bağırtı kopardım kaydirigubbakcemile3
şaşıp kalmıştı..tabi sonra barıştık bana diyoki tamam bi daha ör takacam bende dedimm daha çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk beklersinnn :1closedeyes:

Valla bu konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorumalkisalkisalkis
Koptum gülmekten,biz kadınlar ne fenayız...Hem güldüm hem üzüldüm
Yazık adamlara yaaaabilmiyorumkismile

:1hug:a.s.kaydirigubbakcemile5

sevgili iken ona ördüğüm bi atkıyı hiç takmıyodu ( atkı kullanmazmış hiçç evlenince öğrendim)
bende o kadar heveslerle ördüm insan bi kaç kez bari takar dedim bundan bi kaç ay önce gezmeye giderken takacaksın dedim tabi hava soğuk acayip nese apartmanın girşine indik çıkıyoz ne bu ya dedi doladın bende hiç sesimi çıkarmadan doğru eve çıktım tabi peşimden...yakcam şu atkıyı dedi bende sen misin öle diyen aldım atkıyı makasla bi güzel parçaladım ondan sonrada tabi iice bağırtı kopardım kaydirigubbakcemile3
şaşıp kalmıştı..tabi sonra barıştık bana diyoki tamam bi daha ör takacam bende dedimm daha çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk beklersinnn :1closedeyes:

Bana ör canım, ben takarım . kaydirigubbakcemile3

Ben Saçlarimi Civciv Sarisina Boyatmak Için Gece Saat 21 Da Sokaklarda Dolanip Açik Kuaför Aramiştim Ama Bulamamiştim:)
Bir De Kendi Giysi Ve Geceliklerimi Kesip Parçalamiştim, Bi De Kendi Yüzümü Gözümü Tirnaklamiştim ...
kendi kendini tirnaklamak ha sırnaşık şey

sevgilimle bigün kavga ediyoruz.. yanımda kola var cola içiyorum ama nasıl tartışıyoruz.. neden tartıştığımızı bile hatırlamıyorum o sinirle kolayı suratına şak die döktüm..böle bi duraksadı aldım çantamı gidiyorum.. baya yürüdüm o arkamdan bakıyo tabi koştu geldi yanıma tuttu kolumdan bırak diye bağırıyorum bırakmıyoda oda aldı kolasını kafamdan aşaaya döktü.. ama nasıl bağrıyorumm oda gülüyo nasıl oluyomuş diye üstümüz başımız kola olmuştu.. sarıldı öptü gitmemede izin vermiyo şekerdinde kolayla daha bi tatlı oldun filan dedi... ıyy saçlarım yyapış yapıştı.. ogün bide ablasıyla tanışmıştık yapış yapış kafalarımız:)

Gerçekten çok komik. Biz kadınlardan korkmayanı allah taş eder. Bende kızdığımda ondan habersiz bayram için kedime tek başıma tatil ayarladım. Bayram için kendi programını yap ben taile gidiyorum dedim ve mükemmel bir tatil yaptım. Bu da adama ders olur, aklına başına alır dedim kendi kendime neredeeee... Adam iyice dellendi, bu defa benden şüphelenmeye başladı, çantamı, telefonumu filan kurcalıyordu. Defalarca fark ettim ama bişey demedim. En son şüphesini dile getirince önce adamı evden attım, bir hafta sonrada boşadım. Harbiden psikopat yapmış bu adam ve ailesi beni. Şükürler olsun, kendime kavuştummmm

yazılanların tümünü okudum kiminde güldüm kiminde hayret içinde kaldım:))))))
ben çok sinirlensem ancak sölenirim ,sinirim geçene kadar başka dabişi yapmam yapamam:))))

beni çok sinirlendirmişti ertesi gün eczaneden müshil şurubu aldım ve çorbasının içine döktüm ama hiç pişman olmadım

yine beni çok kızdırdıgı bi zaman mesela sevdiği beyaz gömleği renklilerle atar yıkar rengiyle oynarım.Yada yüksek ısıda yıkar küçültürüm.

Her gece muhakkak tv izler, kızgınsam ya televizyonu bozarım ya fişine birşey yaparım.

Bilgisayardan onun sevdiği müzikleri silerim.

Sigaradan pek haz etmez, bende sırf pisliğine gider onun yanında 4-5 tane içer dumanını ona doğru üfleerim :)

Valla daha bir sürü şey var ama aklıma ilk gelenler bunlar.

aman ben niye yapamıyorum kızsam ancak için için kendimi yiyorum ne olcak benim halim şu anda da kızgınım ama oa sesimi çıkaramıyorum. ama en iyisini yapmışsınız helal olsun kutluyorumm alkisalkisalkis

biz de eşimle evlenmeden önce çok saçma bir kavgamız olmuştu.üniversitedeydik.ben onun okuluna ziyarete gitmiştim habersiz.sınıfında bir iki tane hoşlanmadığım kız vardı onlarla konuşma diyordum o da konuşmuyorum diyordu.bir baktım o kızlarla konuşuyor.önce belli etmedim kızlar gidince tarışmaya başladık.o da herkesin içinde kolumu tuttu.bende rezil olduğumu düşünerek üste çıkmak için elimde montum vardı.ona bütün gücümle vurdum.fermarı acıtmış baya galiba,bir de okulunda herkesin içinde böyle birşey olunca montu aldı elimden o da bana vurdu.o sinirle koşmaya başladım elimde fotokopiler vardı sayfalarca.o da arkamdan gelince gelme diye fotokopileri fırlattım yüzüne.yolun ortasındaydık rüzgar da olunca kağıtlar yollara dağıldı.belediye otobüsü geliyordu fren sıktı.herkese rezil olduk.sonra orada bir pastane vardı oraya girdik.barıştık bir süre sonra ne yaptık biz diyede inanamadık

Kışın birlikte aldığımız sarı bir elbisem vardı, yazın giydim, bik bik etti, normal dizde biten üstü ve sırtı biraz dekolteliydi ama o kadar söylenmesine gerek olmayacak bir elbiseydi.Baktım surat falan yapıyor, "Ne kadar severek aldım, burnumdan getirdin" diye arabada torbidodaki tornavidayla elbiseyi delip, yırtmıştım.Böyle resmen tecavüze uğramış gibi hem ağlamış hem parça pinçik etmiştim, çok panik olmuştu hehe, bir sonraki görüşmemizde aynı elbisenin benzerini almıştı, ben de affetmiştim :)

nişanlıydık onun arkadaşlarıyla alışveriş merkezine gitmiştik kavgalıydık tabi ayakkabı almıştı bu ben mağazanın dışındaydım arkdaşıda içerde ayakkabı bakıyodu ayakkabı kutusunu önüme koydu geliyom bekle dedi ben sürekli söyleniyodum o ara sinirimi alamadım tabi arkasından ayakkabı kutusuna bi tekme fırlatırsın sonra arkamı döndüm giderken kalabalıktıda ortalık kolumdan tuttu gel buraya dedi bırak kolumu istemiyorum seni diye bağırmaya başladım hepten rezil olduk arkadaşlarının yanında tabi kendini affettirdi sonunda ama işte kaydirigubbakcemile

genelde hep ilk evlendiğim zamanlar yapardım , şimdi üzerime olgunluk çöktü . daha makul düşünüyorum ve akıllıca.

o zamanki deliliklerimden biri, bir gün evden fırlayıp kapının önündeki arabasının lastiğini patlatmak oldu. hıncımı alamıyordum napim bende en sevdiği şeye zarar verdim. sonrasında gitti paşa paşa değiştrdi....

bir gün de bana sinema sözü vardı. akşam gelince sinemaya gideriz demişti. eve geldi "ne sineması?" demesi gözümü döndürdü.( hani yorgunum sonra gidelim dese amenna). o hızla evden çıktım en geç seansa biletimi aldım. film geç bitti, mesafede uzak. araç bekle falan derken epey geç döndüm.telde kapalı.milleti ayağa kaldırmış(ne kadar deli olduğumu bilir). eve döndüm ev kalabalık. hiçbirşey söylemeden yatak oadasına girdim ve yattım....

geç saatte tek başına sinemaya gitmek... bayıldım. aslında çok sevdiğimiz eşlerimize kızdığımız zaman bu kadar acımasız olmamız ne garip değil mi? kork kadınlardan ey erkek milleti.

çok güldüm yaa ne çılgın hatunlar varmış meğer
bizde kavga ettimiz bi sıra
bnde bi kutu hapı yutmaya kalkarken engel olmuştu bana
özürdülemişti..bikerede miss gibi kahfaltı hazırladım çayada bayılır bu arada
aceleside vardı nyse biz tartiştik dedim kızdırma bni çayı dökerim içemezsin bi yudum.o da kızdırdı bnde çayı döktüm çok kızmıştı..
inadıma gidrse inadına yaparım herşeyi yapma dedi herşeyi yaparım
aslında alttan almayı öğrenmek isterdim yada başarmak yada uygulamak yada gerçekten
alttan almayı istemek:))

Back
X