Eşinize kızma sebepleriniz...

evli değilim ama sevgilim anlık sinirine ve o an bilinçsizce konuşmasından nefret ediyorum
5 dakika sonra nan ben ne dedim diyip hatasını anlasada özür dilesede gönlümü almak için
kırk takla atsada uyus oluyom çünkü ben hemen affedemiyorum :dilcikar:

ona kızmam için sebep olmasına gerek yok ota moka kızarım ben dengesiz bi insanım benneyaptımki

kızdığım çok şey olduğunu ama bunların tamamen benim uyuzluğumdan kaynaklandığını farkettim şu an!!!

en çok neye kızıyorum...
aslında en çok takdir ettiğim özelliği ile en kızdığım özelliği aynı galiba...
o da sorumluluklarını çok fazla abartması...
görev adamı sanki...
biraz rahat olsa valla benim için değil kendi için...

çok agır olması
işi konusunda çok titiz.
duşta uzun kalması hazırlanması geç olması
beni kızdırıyor ya.

bende çok hızlıyımdır.

valla ben herşeyine kızarım genelde biraz uyuzum galiba...
ama gereksiz kıskançlıklarına hiç tahammül edemiyorum...

bir de merakı...
allahım bir şeyi de merak etme değil mi?
yok edecek illa...
sabah sabah kızdım da hemen yazayım dedim...

çocukların yanında konuşmalarına dikkat etmemesine çok kızıyorum..normalde de ağzı bozuktur ama çocukların yanında dikkat etmesi gerektiğini söylüyorum ama,neeerde,kime söylüyorum..çocuklarda bu aralar aynı babalarının laflarını söylemeye başladılar..
offf offff..
bir de çok az tanıdığı insanlarla bile çok samimiymiş gibi herşeyi konuşup söylenmemesi gereken şeyleri bile o kişiyle paylaşmasına sinir oluyorum...

Her olayda bende kusur aramasına, görümcelerimi bende üstün görmesine, uzun süre küs kalmasına ve ben konuşmak istediğimde bile benle konuşmamasına, çalıştığım halde ev işlerinde herşeyi tam yapmamı beklemesine, ikimizde çalışmamıza rağmen evde hiçbişeye el sürmemesine kızıyorum.

ben eşimin beni taktir etmemesini ve her fırsatta hatamı arayıp kırılacağımı düşünmeden hatamı yüzüme vurması..
çok bencil önce kendisi geliyor önce onun istekleri ve çok tembel hiç bir konuda bana yardımcı olmuyor söyleyincede duyup duymamazlığa geliyor:((((

sabahları bıkmadan usanmadan sinirlenmeden dakikalarca uyandırmaya çalışsamda uyanmamasına
çok kızıyorum

Çok sabırsızz ve tez canlı benden de beter yaa:(((
Bir de meraklıı gizli birşey yapamazsın yanii öğrenir ....

Özel bir sebep aramama gerek yok, eşim beni kızdırmayı çok seviyor.
Başlarda her seferinde kızar, bağırır çağırırdım. Sonra baktım ki zaten
onun istediği bu önce beni kızdıracak sonra gönlümü alacak. Artık oyununa
gelmiyor sakinliğimi koruyorum bu durumda da kızan o oluyor ben değil.

merhaba kızlar benimde eşimde kızdığım noktalar var tabi ki mesela biz yeni evlendik altlı üstlü oturuyoruz bir yere gideceğimiz zaman annesine babasına da haber vermesine sinir oluyorum normalmi sizce

düşündüm..bişey bulamadım..

hakkket ben bu adama niye kızmıyom yaw

sabahları bıkmadan usanmadan sinirlenmeden dakikalarca uyandırmaya çalışsamda uyanmamasına
çok kızıyorum

aynısı benım basımda bu huyu yuzunden hasta olucam tekmeleyesım gelıyo
anlamıyorum bı ınsanı abartısız 1 saat sarsarsında nasıl hala uyur :kızgın:

bende sabırızılığından şikayetciğim sabırısız tezcanlı telaşeciiiiiii...

Back
X