eşim bilg.başında pek duramadığından mail filan atmıyorum.zaten bilg.başında olduğunda ya msnden ya faceten öpücük gönderiryo hemen bana. bende öyle. hergün görüşünce yazacak bişey olmuyo öyle smileyle filan uğraşıyoz
ama mesela ben temmuzda tanışma yıldönümümüzde bi slayt hazırladmıştım müzkli filan. evlilk yıldönümüz artık olduğunda tanışmayı sadece sözlü olarak kutluyoruz sürekli hediye ara tara zor oluyor :)
hazırladığım slayta sadece ben ve eşim yer almadı. konusu hayat ve aşk olan bir slayt hazırladım. yani benim annem babam eşimin annesi babası ablam ve eşi görümcem eşiyle sadece kardeşlerin olduğu fotolar ve geleceğin aşklarını yaşayacak olan yeni doğanlar yeğenlerimizin fotolarını koyduğum böle her fotoda fotoyla ilgili bir cümle kuarark bişey hazırlamıştım ve facede yayınlamıştım. çok güzel olmuştu. kocaman bir aile içinde bir sürü aşkın yaşandığı filan. herkes baya duygulanmıştı. senin tanışma yıldönümün ama içinde herkes var tüm sevdiklerin. herkes mutlu olduğunda sen daha da mutlu oluyorsun güzel birşey