eşinize mail atarmısınız?

melisnaz

ömrümün sahibi...
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
683
119
123
eşlerle sevgili gibi olmak pek mümkün olmuyor ama arada denemek lazım bunuda genelde kadınlar yapar zaten erkeklerde bunu kadınların yapmasını bekler şimarmak şimartılmak isterler bize baya yük düşüyor bu konuda ama olsun onlar için değer tabi mutlu bir yuva içinde değer
ben mesela biraz önce nette buldugum güzel bir aşk resmini eşime gönderdim altınada not ekledim evliliklere hareket katar böyle şeyler sizlerde mail atarmısınız????????:16:

oooo ben çok mail gönderirim
hatta geceden laptobunun arasına şiir yazar koyarım
sabah okula vardığında bu küçük süpriz
çok hoşuna gider
yazdığım şiirleride çantasında taşır
bu gibi süprizler ilişkiye farklı bir boyut ve heyeca katıyor
hem benim hemde onun hoşuna gidiyor

ben yapmıyorum
ama denemekde fayda var sanırım
ama benim en çok merak ettiğim o notu görünce yüzündeki ifadesi.

Bende ara ara aklıma estikçe yaparım.
Özellikle kavga ettiğimizde dokunaklı duygusal yaparım.
O da bende çok duygusala bağlar.
Arada mektup tarzı notlar yazarız.
Sonra epey ara verip tekrar yaparız.
Yalnız msj atmak gbi bi özellğimiz yok.
dün eşim diyo ki bi arkadıma mesaj yazıyodum.
Bende bundan sonra mesaj atcam bakalım banada bu kadar kısa sürede cevap gelcek mi diye?
Kıskandı galiba ? :1:

eşim bilg.başında pek duramadığından mail filan atmıyorum.zaten bilg.başında olduğunda ya msnden ya faceten öpücük gönderiryo hemen bana. bende öyle. hergün görüşünce yazacak bişey olmuyo öyle smileyle filan uğraşıyoz :D

ama mesela ben temmuzda tanışma yıldönümümüzde bi slayt hazırladmıştım müzkli filan. evlilk yıldönümüz artık olduğunda tanışmayı sadece sözlü olarak kutluyoruz sürekli hediye ara tara zor oluyor :)
hazırladığım slayta sadece ben ve eşim yer almadı. konusu hayat ve aşk olan bir slayt hazırladım. yani benim annem babam eşimin annesi babası ablam ve eşi görümcem eşiyle sadece kardeşlerin olduğu fotolar ve geleceğin aşklarını yaşayacak olan yeni doğanlar yeğenlerimizin fotolarını koyduğum böle her fotoda fotoyla ilgili bir cümle kuarark bişey hazırlamıştım ve facede yayınlamıştım. çok güzel olmuştu. kocaman bir aile içinde bir sürü aşkın yaşandığı filan. herkes baya duygulanmıştı. senin tanışma yıldönümün ama içinde herkes var tüm sevdiklerin. herkes mutlu olduğunda sen daha da mutlu oluyorsun güzel birşey:69:

eşim bilg.başında pek duramadığından mail filan atmıyorum.zaten bilg.başında olduğunda ya msnden ya faceten öpücük gönderiryo hemen bana. bende öyle. hergün görüşünce yazacak bişey olmuyo öyle smileyle filan uğraşıyoz :D

ama mesela ben temmuzda tanışma yıldönümümüzde bi slayt hazırladmıştım müzkli filan. evlilk yıldönümüz artık olduğunda tanışmayı sadece sözlü olarak kutluyoruz sürekli hediye ara tara zor oluyor :)
hazırladığım slayta sadece ben ve eşim yer almadı. konusu hayat ve aşk olan bir slayt hazırladım. yani benim annem babam eşimin annesi babası ablam ve eşi görümcem eşiyle sadece kardeşlerin olduğu fotolar ve geleceğin aşklarını yaşayacak olan yeni doğanlar yeğenlerimizin fotolarını koyduğum böle her fotoda fotoyla ilgili bir cümle kuarark bişey hazırlamıştım ve facede yayınlamıştım. çok güzel olmuştu. kocaman bir aile içinde bir sürü aşkın yaşandığı filan. herkes baya duygulanmıştı. senin tanışma yıldönümün ama içinde herkes var tüm sevdiklerin. herkes mutlu olduğunda sen daha da mutlu oluyorsun güzel birşey:69:

seninkide güzelmiş farklı bir düşünce ama ben aşkımız için bişey yapacaksam ikimizin veya çocuklarımla dördümüzün yer aldığı bişey yapmak isterim eşime sevgimi böyle ifade edrim bence en başta ikimiz:69:

ben 9 yıllık evliyim.arada bazen kısa güzel sözler yazarım.telefonuna mesaj atarım.çok hoşuna gider.:65:

ohooo , ikimizde çok yoğun çalıştığımız için günlük iletişimimz e-maildir.
sevdiğim bir şiir, resim olursa paylaşırım ya da içim kabarırımm aşkmmmmmmmm seni seviyorum derim, bazen o çok yoğun olur cevap vermez sana uyuz oluyorum derim. bazen kavga ederim,bazen severim biz çok mailleşiriz

güzelmiş valla hele 500mesaja bayıldım biz onu nişanlıyken birde askerdeyken yapıyoduk şimdi mesajlaşmıyoz ben mail atarım o okur cevapbını yüzüme karşı verir maille değil ve o gönderdiğim maillide görmedi hala:(

Back
X