- Konu Sahibi _NarCicegi_
-
merhaba..benimde eşime olan güvenim sarsıldı..bu süphe beni öldürecek..8 yıllık evliyim..ikizlerim bide 2 aylık oğlum var..ben hamileyken esimden şüphelenmeye basladım.önceden cok iyi bana kıyamayan eşim bu hamileliimde değişti..evine karsı çocuklarına karsı aynıydı ama bana karsı değişmişti sanki.eskisi gibi işteyken aramıyo ben arayıncada azarlar gibi konuşuyodu hep.işyerinde bi kadını hiç sevememiştim yani eşimin işyerinde.eşim işyerinden baska bi kadın arkadasıyla dertleşirken o kadından ikisininde hoşlanmadığını anlıyordum.ama doğüma yakın eşimin ayrıntılı faturasını inceledim..günde kaç defa o kadınla konuşmaları vardı..belki çok uzun saatler değil di ama dakiklar bile canımı sıkmıştı.sordum ona baaranızda ne var dedim bişey yok iş için konuştuk dedi...ama neden hiç tlf nunda arama kayıtı görmedim dedim halbukı kaç aydır konuşma kayıtları var.hiçbirini görmedim şimdiye kadar..bana sen onan hoşlanmıyosun o nedenle siliyodum dedi.inanmadım kadını aradım artık oda aramızda öyle bişey yok dedi.eşine söylicem bakalım o ne dicek dedim bana yalvardı söyleme o da yanlış anlar dedi..şu an konuşma kaydı yok ama içimdeki bu şüphe canımı sıkıyo.eşim gerçekten onnla neden konuştu aylarca?
Erkek milletine güvenmiyceksinnnnn
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Cok sans verdim. Ancak artik bendekileri bitirdi.
Beni geri kazanmak icin yapmadiklarini yapiyor ama nafile....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seni aldatti mi peki yada öyle mi düsünüyorsun
Evet sana
Azönce eşimin pantalonlarını ütülüyordm ve cebinden pembe çakmak çıktı ona ait olmadığına eminim sizce bunun anlamı nedir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evlenmeden önce bana geleceğimizle ilgili benim çok önemsediğim bir konuda söz vermişti. Evlendikten sonra da 'bu söz benim üzerimde baskı yapıyor, insan söz verdi diye kararını değiştiremez mi, o zaman öyle düşünüyordum şimdi farklı düşünüyorum' diyor. Bana göre de söz verdiysen artık, sana uysa da uymasa da tutarsın çünkü karşındakine sözle garanti vermiş olursun. Bilmiyorum tamamen bi güven sarsılması değil tabi ama bu beni çok kırdı, bazen kendimi kandırılmış gibi hissettiğim de oluyor. Ve bir şeye söz vereceği zaman hep soran gözlerle bakıyorum ona..
Ahh ahh bende esime hic guvenmiyorum daha dogrusu bazen guveniyorum bazende o kadar supheleniyorumki anlatamam ama ona karsi degil bu sadece oyle yetistirildim kucuklukten kimseye guvenemiyorum
Esim hamileligimden beri p.rno izlerdi kac defa ayrilma noktasina geldik ama vazgecemedi bir turlu sonra kizimiz oldu yeminler etti izlemicem izlemiyorum diye ki, izlemiyorda ama bu seferde fikirikli videolar izlemeye pasladi ne bileyim +18 kamera sakasi felanbirde eski esiyle yaptigi maj kayitlarini felan siliyor sinir oluOrum sormada soramiyorum bu seferde telefonumu karistiriyorsun guvenmiyorsun diye kavga cikiyor boyle surunup gidiyoruz napalim beterin beteri var diye teselli ediyorum kendimi ne sorunlar yasayanlar var , varsin tek kotu tarafi bu acik secik kadinlara zaafi olsun ama sabredip yutmaya calisiyorum bir gün büyük bir patlama yasicam kesin... Ama bu yuzden ayrilmakta istemiyorum ama bir taraftanda boLe gitmez bu is diyorum offf cikmazlardayim (
okurken bi garip oldum
benden sabırlıymışsınız
eşim p..izlese napardım bilmiyorum
yada yanımda firikik veren kadınlara baksa
açık seçik kadınlara zaafı olmasını normal karşılıyor gibi yazmışsınız ama bence normal degil
bugüne patlamamanız garip geldi
Canim bende senin gibi dusunurdum ama o an gelince isler degisiyo malesef cunki bir tek sorunumuz bu digerleri ufak tefek seyler ve ozunde iyi biri sevgisi ilgisi vs ... Patlamaz olurmuyum hekde kac defa buyuk kavgalar gurultuler ayrilma noktasina gelmeler avukat aramalar oldu ama degismedi degismiyor... Kime anlattiysam tek derdin bu olsun diyo bende soyle mantiklica dusununce tamam bu olsun diyorum ama aada boyle aklima gelince kalbim olmasin akil takma diO isteyanimda bakmiyor cok dikkat ediyor hatta kiskanc oldugumu biliyor ben yokken ne yapjyor bilemem muhakkak bakiyordur bakmayanda nadirdir zaten, ben bile donup bakiyorum oyle kisilere o nasil bakmasin almanlarin bi ata sozu var bilmedigim sey beni kizdirmaz misali o durum benimkisi
Şüphesizki evliliklerte güven çok önemlidir
insan bu hayatta en çok sevdigine eşim dedigi insana güvenir güvenmek ister
ona koşulsuz şartsız sırtını dayamak ister isterki hep güveniyim o da bana güvensin ilişkinin temeli güven olsun
ama öyle bir gün gelirki o güven yerle bir olur
artık bazı şeyler eskisi gibi degildir olan olmuştur
belki bazısı için gitme vaktidir bazısı için sınav vaktidir
kendi kendimize çabalar dururuz herşey eskiye dönsün ona yeniden eskisi gibi gözüm kapalı güveneyim herşey mükemmel devam etsin ama olmaz
Hiç bu duruma düştügünüz an oldugumu arkadaşlar
Eşleriniz hiç güveniniz sarstımı onlara son şanslarını verdinizmi
Böyle anlarınız anılarınız yaşadıgınız sorunları burda paylaşalım
Bunu yaşayanlara birbirimize destek olalım
(Güven sarsmak diyince aklımıza hemen aldatılmak gelir ben bunun dışında mesala bi yalan yada sizden sakladıgı şeyleri soruyorum önceligimiz bunlar olsun )
benim için şuan zaten sıfır.
güven, bir bina için kolon kiriş neyse evlilik için de o.
bu yüzden zaten evliliğim yerle bir. bitse de gitsek modundayım.
evliligin temeli güven tabiki
sorunuz nedir bilmiyorum ama
yazarsanız belki size yardımcı olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?