Esinize Oryantal dans gosterisi yaptinizmi hic?

Becerebilsem yapardım.
Kıyafetlerde asıl marifet onları mı alsakjeyyar

Aynen Kelebek...
Sultanahmette gezerken görüyorum kıyafetlerini...
Bayılıyorum, almak istiyorum ama pek iyi kıvıramıyorum ki...:çok üzgünüm:
Hakikateb acab marifet kıyafetlerdemi....:1shok:

eşim oynanamı çok beğenir...hep beni oynatır çatlak kocam yawwww.yalnız barda gece kulüperinde yasak oynatmaz....ancak ewde puhauhauahau

Aynen Kelebek...
Sultanahmette gezerken görüyorum kıyafetlerini...
Bayılıyorum, almak istiyorum ama pek iyi kıvıramıyorum ki...:çok üzgünüm:
Hakikateb acab marifet kıyafetlerdemi....:1shok:

Gerçekten şıkır şıkırlar ya
biz oynamasak iki sallasak o boncuklar uçuşsa bişey yaptık sanırlar biraz hile katsak ne olur sanki dimi:roflol::utangac:

ben sahsen cok guzel dans ederim..daha evvel istanbuldayken bir cok gece kulubune esimle gittigimiz icin nasil dans ettigimi bilir.cokta begenir..esime dans etmeyeegim de kime edecegim ne var ki bunda..bundan yaklasik iki yil once Haydar Dumen'in katildigi bir sov progami vardi..sanirim 'zaga'ydi..Serpil Cakmakli'nin bir sahnesini gosterdiler..dansoz kiyafeti giymis esine evde dans ediyor..bunun uzerine dumen soyle dedi;eger bzim kadinlarimizda eslerini bunu yapsa Turkiye de aldatma diye birsey kalmaz..dansoz kiyafeti biraz abarti olur zannumcatatlicadiarzu..ama denemekte yarar varyerimseniben

hmm peki erkekler kADINlarin aldatmamasi icin ne yapacakmis
ay hersey neden kadinlar beklenir anlamiyorum

Gerçekten şıkır şıkırlar ya
biz oynamasak iki sallasak o boncuklar uçuşsa bişey yaptık sanırlar biraz hile katsak ne olur sanki dimi:roflol::utangac:

Valla denesek mi acep ?
İkimizden biri alıp, denerse diğerimize bilgi versin..
Ama oynayamasam bile eve o kıyafetlerden alıcam ben Kelebek...
Bayılıyorum...
Aman dansözü olamazsak ,CARİYELERİ oluruz bizde : ) :utangac:

oryantel dansı beceremiyorum :((((
yapabilseydim; neden olmasın ?

eskiden oynamayı çok severdim eh güzelde oynardım..şimdi biraz büyüdük ya o işi sadece evimde yapıyorum...eşime sadece oryantal değil aklıma ne gelirse yada ne müzik çalarsa eğer keyfimde yerindeyse döktürürüm valla..bazen gülmekten yerlere yatar beni izlerken ama hiç istifimi bozmam o kadar güzel eylenirim ki evimde..çoğu zaman eşimide kaldırırm kızımıda kaldırırm tam bir aile dans gösterisi yaparız..

Ben dans etmeyi severim, özellikle oryantalde de gayeet iddialıyımdır.
Amaa benim kociş hoşlanmaz pek böyle şeylerden.
Tuhaf adam vesselam..
Neyse kocama özel oynamadım yani hiç ama bu onun tercihi nabiyim keyfi bilir sırnaşık şey

ohoooo yapmazmıyım
zaten çok güzel göbek atarım söylemesi ayıp eşimede bir çok kez gösteri yaptım
ama nedense sonunu getirmeme bi türlü firsat vermiyor :utangac:
adamın aklı başka şeylere gidiyor hemen

ohoooo yapmazmıyım
zaten çok güzel göbek atarım söylemesi ayıp eşimede bir çok kez gösteri yaptım
ama nedense sonunu getirmeme bi türlü firsat vermiyor :utangac:
adamın aklı başka şeylere gidiyor hemen

Sana sonuna kadar katılıyorum ; bende oryantal olsun değişik danslar olsun denedim ama sonu gelmedi hiç ... Zaten normal olanı da o okul dans gösterisi değil ki bu Bazı şeyleri körüklemek için yapılıyor naniknanik

oynayanlara cok ozenirim ama hic beceremedim.....sagdan soldan kivirtmalar olmustur ama oyle gosteri boyutunda degil......

Sana sonuna kadar katılıyorum ; bende oryantal olsun değişik danslar olsun denedim ama sonu gelmedi hiç ... Zaten normal olanı da o okul dans gösterisi değil ki bu Bazı şeyleri körüklemek için yapılıyor naniknanik

:dance: okul dans gösterisi değil tabii doğru söylüyorsun arkadaşım sırnaşık şey
zaten oryantal dansı yapıyorsam ona göre giyinpte (yada giyinmeyipmi desemki?) öyle çikiyorum koçişkomun karşisina ee gerisi malum :asigim:

hemen canım ıstedıgı vakıt acarım uzıgın sesını bende oynarım ne tur olursa olsun,, kocam da bazen bana eslık eder...

valla güzel oynadığımı söylerler severimde oynamasını ama oynuyabilirmiyim bilmiyorum 1 kere oynasam yensem o utanmayı gerisi gelir o ilk önemli ondan sonra istesede durmam :roflol:

Bende çok güzel oynarım sevgilim çok kızar ama evlenince ona özel olarak oynamamı istiyor. :)
bende büyük bir zevkle oryantal oynarım valla. :)

bende güzel göbecik atarım insanlarda bunu bilir. sevgilimle girdiğimiz ortamlarda söyler insanlar oda hadi oynada göreym falan der ama ben utanıyorum onun yanında yaa... çok enteresan ama böyle işte... özellikle seyredeceğini bildiğim için oynayamıyorum sanrım. tesadüfen olsaydı oynardım oda görürdü şartlar müsait olmadı ben napayım :roflol:

Back
X