Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Becerebilsem yapardım.
Kıyafetlerde asıl marifet onları mı alsakjeyyar
Aynen Kelebek...
Sultanahmette gezerken görüyorum kıyafetlerini...
Bayılıyorum, almak istiyorum ama pek iyi kıvıramıyorum ki...:çok üzgünüm:
Hakikateb acab marifet kıyafetlerdemi....:1shok:
ben sahsen cok guzel dans ederim..daha evvel istanbuldayken bir cok gece kulubune esimle gittigimiz icin nasil dans ettigimi bilir.cokta begenir..esime dans etmeyeegim de kime edecegim ne var ki bunda..bundan yaklasik iki yil once Haydar Dumen'in katildigi bir sov progami vardi..sanirim 'zaga'ydi..Serpil Cakmakli'nin bir sahnesini gosterdiler..dansoz kiyafeti giymis esine evde dans ediyor..bunun uzerine dumen soyle dedi;eger bzim kadinlarimizda eslerini bunu yapsa Turkiye de aldatma diye birsey kalmaz..dansoz kiyafeti biraz abarti olur zannumcatatlicadiarzu..ama denemekte yarar varyerimseniben
Gerçekten şıkır şıkırlar ya
biz oynamasak iki sallasak o boncuklar uçuşsa bişey yaptık sanırlar biraz hile katsak ne olur sanki dimi:roflol:![]()
ohoooo yapmazmıyım
zaten çok güzel göbek atarım söylemesi ayıp eşimede bir çok kez gösteri yaptım
ama nedense sonunu getirmeme bi türlü firsat vermiyor
adamın aklı başka şeylere gidiyor hemen
Sana sonuna kadar katılıyorum ; bende oryantal olsun değişik danslar olsun denedim ama sonu gelmedi hiç ... Zaten normal olanı da o okul dans gösterisi değil ki bu Bazı şeyleri körüklemek için yapılıyor naniknanik